• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sonra bana kimse mitivisyinim yik demesin. aha kapı orda. dellendim yine. başıboş böyle aynen devam. yerinizde sayın niye kilo veresiniz ki di mi?
vazifem oldukça gelirim.
Ayşem 💞💞💞💞
Herkesin kendi içinden gelmeli canım senin zorlamanla olacak bişi değil. Sen elinden geleni yapıyorsun.
Bizlerde yapalım inşallah. :68:

Aklımdayken bugün ki menümü de paylaşayım;

Sabah 07.00de uyandım :KK66:
Uyanınca 1 kupa sıcak su

Saat 08.00de
1 duble şekersiz Türk Kahvesi

Kahvaltı; 08.45de
1 haşlanmış yumurta
1 dilim Beyaz peynir
2 dilim Hindi Füme

ara; 10:00de
1 şekersiz Nescafe

Öğlen 14:00de
1 büyük kase Karışık salata ( soğan, havuç ve göbek marul )

ara; 15:30da
1 Fincan Ananaslı Yeşil Çay

Akşam 18.00de
1 porsiyon Ispanak
1 kase yoğurt
1 ufak kase salata

Gün içinde 2 litre su içildi yatana kadar 3 olur o kesin :KK66:
Birazdan da son bir Kahve içerim en kötü :KK66:
Oynak bacım tebrik ederim güzel gitmiş:68:

Kızlar bugun gün boyu dışarıdaydım hava çok güzel Di yorumları okuyamadım kilo veren arkadaş ları kutluyorum yeni gelen arkadaş Hoşgeldin
Gülhan sende hoş geldin

Menüm
Sabah
Yarım simit
Peynir zeytin
Ögle yok
Akşam
Dışarıda idim
1 adana dürüm
Soda kahve
1 litre su
30 Bin adım yürüyüş yapıldı
Ayaklarıma kara sular indi resmen
30.000 adım koskoca bir maşallahı haketti 🧿🧿🧿

İyi geceler

Menüm
Öğle
Fırında yumurtalı sebzeli ekmek dilimleri yaptım 2 dilim yedim (içinde yumurta, peynir ve sebxe var)

akşam
Balık
Salata bol

su: 1 lt

geçen haftaki hatamı bu sefer yapmayacağım.
Geçen hafta moral bozukluğu ile dağıtmıştım sonra bütün haftayı onu toparlamaya çalışmakla geçirdim.
Canim sen hep benim rakibim ol 😊

19 ziyaretçimiz var, hayırdır kızlar? Selam verin beraber bakalım neyi merak ettiysenz. Gizli gizli okumak yetmez. Dedikodu kulisi mi var? Biz de bilelim. Merak ettim şimdi bak hay Allah... ziyaretçilrere alışkın değiliz.

19 ziyaretçimiz var, hayırdır kızlar? Selam verin beraber bakalım neyi merak ettiysenz. Gizli gizli okumak yetmez. Dedikodu kulisi mi var? Biz de bilelim. Merak ettim şimdi bak hay Allah... ziyaretçilrere alışkın değiliz.

İnşaat aşamasını elinde çekirdek ile izleyen vatandaşlar geldi bir an gözümün önüne :D :D :D
Bizlerin de inşaattan farkımız yok ;) bitince şaheserlerin de çıkacağına bile eminim :KK71: :KK71: :KK71: :KK71:

Kızlar bugun gün boyu dışarıdaydım hava çok güzel Di yorumları okuyamadım kilo veren arkadaş ları kutluyorum yeni gelen arkadaş Hoşgeldin
Gülhan sende hoş geldin

Menüm
Sabah
Yarım simit
Peynir zeytin
Ögle yok
Akşam
Dışarıda idim
1 adana dürüm
Soda kahve
1 litre su
30 Bin adım yürüyüş yapıldı