- 17 Nisan 2015
- 10.818
- 42.523
- 598
- 53
Bence kesinlikle süper oluren azından birbirimizi biraz gazlar da cumaya belki daha da güzel rakamlar görürüz
![]()
![]()
![]()
![]()
Tamam yarışma başladı
Yarışlarda gıcık olabilirim canım söylemesi hirsliyimdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kesinlikle süper oluren azından birbirimizi biraz gazlar da cumaya belki daha da güzel rakamlar görürüz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hoşgeldin o haldeO zaman bir selam vereyimvallaha dedikodu yok can sıkıntisindan grupları okuyorum
![]()
kız sen nerdesin çok merak ettimTünaydın hanımlar
banuşum daha iyi misin kuzumSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese kaçamaksız ve bol eksili bir hafta olur inşallah
Sabah yine şükür erken kalktım ama ancak buraya uğramaya fırsatım oldu
Kızlarla güzel bir kahvaltı yaptım
Sonra nedendir bilmem kendimi çok tuhaf hissettimsanırım yine şekerim fırladı gerçi düşünüyorum şekeri fırlatacak hiç birşey de yemedim
Büyük kızım bu böyle olmayacak hemen Eczaneden bir şeker ölçüm cihazı alayım en azından yine öyle hissettiğin an ölçer emin olursun dediHala kafam bulanık gibi ama zorla da olsa uzandığım yerden kalktım yattıkca daha kötü olurum diye
![]()

İçime kapandım ablam. Banu ile WhatsApp ekibi var oraya bile pek yazmıyorum.kız sen nerdesin çok merak ettim![]()
Hosbulduk moni kaptanım tesekur ederimhoşgeldin o haldeherzaman bekleriz
![]()
Yanasayim yanina sollarim insallahO zaman birbirimize yakın durmamız lazım
Kilolarımız neredeyse aynı olmuş![]()
Başka kiminle pişeceklerdiBrokoli ve karnabaharlae fırında kendi kendilerine pişiyorlar![]()
niye kuzum ne oldu, kendini kapama lütfen. gel paylaş, paylaştıkça açılırsınİçime kapandım ablam. Banu ile WhatsApp ekibi var oraya bile pek yazmıyorum.
Pissin canim .bende kabak pisirdim sen dusun gariBrokoli ve karnabaharlae fırında kendi kendilerine pişiyorlar![]()
Fırın ne güzel bir icat değil miBaşka kiminle pişeceklerdi![]()
Senin kabak benimkileri yener diyete uygunluktaPissin canim .bende kabak pisirdim sen dusun gari![]()
Öğle veya akşama tok tutacak protein veya yağ içerikli (ceviz vs) eklemelisin o zaman bu kadar aç hissetmezsinn. Kabak hiç tok tutmaz beni hatta tokluk hissi hiç vermiyorSlm kizlae bugunku menum
Sabah 1 yumurtadan menemen 3 zeytin ve yarim dilim ekmek
Ara 1 tane pogacave 4 tane uzum
Aksam 2 tane firin kabak 2 kasik yok
Bitki cayi ve su bolca devam
Acim accccc