- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk üç nedir ? dereceden mi bahsediyorsun??Bende öyle deyil de
Ilk 3 e girememek canımı sıkıyor
Hahaha ben kahrolurdumIyiki yapmamissin. ben kabagi yerken bugun kayseri yaglamasi yedigimi dusundum cok cok mutlu oldum![]()
Bende de sıkıntı yok bugün.Kızlar kk çok kasıyor. Sizde de böyle mi
Evetİlk üç nedir ? dereceden mi bahsediyorsun??
Mumum verimli kilo verimi seviye 2 de daga iyi olacak gibi görünüyordu. Ama tabiki kişi kendini daga İyi bilirHayirli pazarlar sevgili takim arkadaslarim.
Istedigim verimi alamadigim icin seviyeleri sonlandirdim ve if ile devam ediyorum bilginize
Ama herkesin hayatinda 1 kere bile olsa yapnasi gereken bi sistem olduguna inancım hala sonsuz![]()
Günaydın canlar. Dietinize sadık kalın,yarın tartı günü unutmayın![]()

Hakkında hayırlısı olsun canımHayirli pazarlar sevgili takim arkadaslarim.
Istedigim verimi alamadigim icin seviyeleri sonlandirdim ve if ile devam ediyorum bilginize
Ama herkesin hayatinda 1 kere bile olsa yapnasi gereken bi sistem olduguna inancım hala sonsuz![]()
Ben hep 2. Seviyede az verdimMumum verimli kilo verimi seviye 2 de daga iyi olacak gibi görünüyordu. Ama tabiki kişi kendini daga İyi bilir
Misafirlerin gittimi?
evet aebenim kendimi biliyorum böylesi daha iyi olucak benim icin , benim amacim kt degil kilo vermekti cünkü kt yi yapmistim zaten 2.yi tekrarlamiycaktimMumum verimli kilo verimi seviye 2 de daga iyi olacak gibi görünüyordu. Ama tabiki kişi kendini daga İyi bilir
Misafirlerin gittimi?
seninde canim,sen birakma güzel ilerliyorsun ,aslinda bende aclik yapabilseydim olurdu belki ama cok yogunum cesaret edemedim,bide kac gündür bas dönmesi ve agresifliik vardi bu da etkili oldu birakmamaHakkında hayırlısı olsun canım
Çak mumuHayirli pazarlar sevgili takim arkadaslarim.