• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slm kizlaf bugun biraz kacirdim

Sabah 2 kepce corba

Ara kahve

Ogle brokoli haslama 2 kasik yogurt

Ara botki cayi 3 kasik sutlac 3 tane galeta

Aksam 2 tane brokoli

Arada 2 catal helva

Su 3.5 lt ve spor yok

Bugun cok aclik hissediyorum biran once uyumam gerek yoksa herseyden yiyebilirim
Açlık hissetmen çok normal 👀
Sabah sadece 2 kepçe çorba, öğle yediğin yoğurt miktarı az gibi geldi bana, akşamkş 2 tane brokoli nedir?

İyi akşamlar

menüm

sabah
1 dilim tb ekmek
Peynir zeytin salatalık domates
1 haşlanmış yumurta
Çeyrek avokado

öğle
1 kase sebze çorbası

ara
1 dilim fitkek

akşam
Izgara tavuk
Salata
1 kase sebze çorbası

ara
Biraz patlamış mısır 👀
Su içemedim bugün sıkıntı.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr :KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Birazdan hazırlanıp Sağlık ocağına doğru ufak ufak yürürüm :KK66: Sağ olsun büyük kızda bana eşlik edecek :KK66: ufaklığı Anneme bırakırız artık :KK66:
Birde kendim sabah aç karnına ölçeyim dedim yine yüksek yine yüksek :KK43: 237 çıktı
Kaç günlük ölçümleri bir kağıda saati saatine yazdım onuda gösteririm :KK66:

Şu anda felaket susadım :mad: ve ağzımın içi zehir :confused:
Normalde uyanır uyanmaz asla yemek istemem ama şu an karnım felaket aç :KK70: Yasak olunca mı bünye inadına yapıyor :KK70:
Sonuçları merakla bekliyorum..

bizim ailede şeker genetik.hem anne hem baba tarafımda var.babam, halalarım insülin kullanıyor.babanem şekere bağlı sirozdan öldü. Şeker karaciğeri bitirmişti,çok geç farkedildi.farkettiğimizde siroz 3.evredeydi :( bugün hasta olduğu için halama gittim, tıpkı babanem gibi onun da vücut su tutmuş, böbrekler büyük ihtimal çalışmıyor.neden? Şekerden. Basit bir hastalık değil yani.çok sinsi ilerleyip çoklu organ hasarı veren bir hastalık. Bu yüzden çok korkuyorum şekerden. Allah kimsenin başına vermesin

Selam kizlar,bi kac gündür keyfim yok, hic bisey yapasim yok, Allahim affetsin dayanamiyorum artik bu yasaklara insana ihtiyacim var 😭😭😭
Canım hepimiz aynı haldeyiz.pazartesi arkadaşımın kızının doğum gününü kutladık.bahçeli ev,dışarıda oturduk.malum burası 19 derecelerde. Kimse de yoktu aslında iki üç arkadaştık ama ne iyi geldi anlatamam.hele ki çocuklar bütün enerjilerini boşalttılar . bilmiyorum ne zaman bitecek bu illet ama böyle devam edersek koronadan değil ama bunalımdan hasta olucaz gibi
İyi akşamlar hanımlar...
moni moni
2-3 gündür el bileklerim ağrıyor 😔 romatizmadan keyifsizdim buraya da yazamadım

Kahvaltı 13.30
2 haş. yumurta bol yeşillik 4 tane mantar bütün firinlanmis 5-6 zeytin

Ara 15.00
Yarım elma yarım portakal 3 ceviz sade Türk kahvesi

Akşam 19.00
Bir tabak susuz taze fasulye
Bir kase cacık birazda mantar sote

Su 2.5 lt
Spor sabah aç karnına 20 dk eliptik
Geçmiş olsun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Şükür bugün de Alarm çalmadan sabah namazına uyanabildim :KK68:
Maalesef yine sabah açlık şekerim yüksek çıktı :( birazdan Sağlık ocağını arayıp sonuçların çıkıp çıkmadığını öğreneceğim ;) ona göre gidip sonuçlarımı gösteririm doktora hemde o bahaneyle yürüyüş yapmış olurum :21:

bizim ailede şeker genetik.hem anne hem baba tarafımda var.babam, halalarım insülin kullanıyor.babanem şekere bağlı sirozdan öldü. Şeker karaciğeri bitirmişti,çok geç farkedildi.farkettiğimizde siroz 3.evredeydi :KK43: bugün hasta olduğu için halama gittim, tıpkı babanem gibi onun da vücut su tutmuş, böbrekler büyük ihtimal çalışmıyor.neden? Şekerden. Basit bir hastalık değil yani.çok sinsi ilerleyip çoklu organ hasarı veren bir hastalık. Bu yüzden çok korkuyorum şekerden. Allah kimsenin başına vermesin

Canım hepimiz aynı haldeyiz.pazartesi arkadaşımın kızının doğum gününü kutladık.bahçeli ev,dışarıda oturduk.malum burası 19 derecelerde. Kimse de yoktu aslında iki üç arkadaştık ama ne iyi geldi anlatamam.hele ki çocuklar bütün enerjilerini boşalttılar . bilmiyorum ne zaman bitecek bu illet ama böyle devam edersek koronadan değil ama bunalımdan hasta olucaz gibi

Geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim ;) Maalesef bizim ailede de şeker var her iki tarafta :( Gerçi Annem ve Babam şu anda ilaç dahi kullanmıyorlar ama Annem babamın devamlı ensesinde :KK48: adamcağız küçük çocuk gibi fırsat kollar tatlı bir şeyler karşısına deng gelince ama Annem hep önünden kaçırır :KK48: Benim şu son 10 günde gördüğüm rakamları hiç biri görmedi şükür ;)
Bakalım artık doktor ne derse o ama insülin derse nasıl olacak bilmiyorum :( Rabbim hayırlısıyla karşılaştırsın inşallah cümlemizi ....Aminnnn
İnşallah ilaçla kurtarma şansım olur ;)

bizim ailede şeker genetik.hem anne hem baba tarafımda var.babam, halalarım insülin kullanıyor.babanem şekere bağlı sirozdan öldü. Şeker karaciğeri bitirmişti,çok geç farkedildi.farkettiğimizde siroz 3.evredeydi :KK43: bugün hasta olduğu için halama gittim, tıpkı babanem gibi onun da vücut su tutmuş, böbrekler büyük ihtimal çalışmıyor.neden? Şekerden. Basit bir hastalık değil yani.çok sinsi ilerleyip çoklu organ hasarı veren bir hastalık. Bu yüzden çok korkuyorum şekerden. Allah kimsenin başına vermesin

Geçmiş olsun
Babannene Allah rahmet etsin, diğerlerine şifa versin inşallah

Ben geldimmmmm :KK48:

Çok şükür Doktorda pek kalabalık yoktu hemen sonuç göstermeye girebildim ;)
Maalesef ordaki tahlilde de şekerim yüksek çıkmış :( 277 :confused:
Şeker de kolestrol de yüksek dedi ama Kolestrol pek önemli değil bazen yediklerimiz de etkiler o yüzden ilaça gerek yok yediklerine dikkat et dedi ;) Şeker için 2 tane ilaç verdi ( Glifor 1000mglık birde Betanorm diye bir ilaç )
Kesinlikle ikisinide aksatmadan hatta saatini bile geçirmeden içmek zorundasın insüline düşmemek için dedi ;)

Neyse biraz rahatladım en azından insülin kullanmak zorunda olmayacağım.
20 gün sonra tekrar geliyorsun tahlil vermeye ona göre de ilacına ilave yada düzenleme yapacağım dedi.

Tabi gidip gelirken minibüse binmedim ve 30 dakikalık da olsa bir yürüyüş yapmış oldum ;)
İnşallah bundan sonra düzene girer de zayıflamam da daha çabuk ve sağlıklı olur :KK68:

Çok şükür Doktorda pek kalabalık yoktu hemen sonuç göstermeye girebildim :KK66:
Maalesef ordaki tahlilde de şekerim yüksek çıkmış :KK43: 277 :confused:
Şeker de kolestrol de yüksek dedi ama Kolestrol pek önemli değil bazen yediklerimiz de etkiler o yüzden ilaça gerek yok yediklerine dikkat et dedi :KK66: Şeker için 2 tane ilaç verdi ( Glifor 1000mglık birde Betanorm diye bir ilaç )
Kesinlikle ikisinide aksatmadan hatta saatini bile geçirmeden içmek zorundasın insüline düşmemek için dedi :KK66:

20 gün sonra tekrar geliyorsun tahlil vermeye ona göre de ilacına ilave yada düzenleme yapacağım dedi.

Tabi gidip gelirken minibüse binmedim ve 30 dakikalık da olsa bir yürüyüş yapmış oldum :KK66:
İnşallah bundan sonra düz

Geçmiş olsun. İlaçlarına çok dikkat et. Diyet ve sporla inşallah üstesinden geleceksin

Şimdi küçük kızçemle karşılıklı kitap okuma saati yapacağız :KK68: yanına da kayısılı form çayı yapıyorum kendime :KK66: hem kahveden de biraz uzaklaşayım hemde bağursuklar da az çalışsın tartı öncesi
Ben sabahtan beri dünya iş yaptım,canım çıktı. Birazdan da yürümeye gidecem bakalım

Çok şükür Doktorda pek kalabalık yoktu hemen sonuç göstermeye girebildim :KK66:
Maalesef ordaki tahlilde de şekerim yüksek çıkmış :KK43: 277 :confused:
Şeker de kolestrol de yüksek dedi ama Kolestrol pek önemli değil bazen yediklerimiz de etkiler o yüzden ilaça gerek yok yediklerine dikkat et dedi :KK66: Şeker için 2 tane ilaç verdi ( Glifor 1000mglık birde Betanorm diye bir ilaç )
Kesinlikle ikisinide aksatmadan hatta saatini bile geçirmeden içmek zorundasın insüline düşmemek için dedi :KK66:

Tabi gidip gelirken minibüse binmedim ve 30 dakikalık da olsa bir yürüyüş yapmış oldum :KK66:
İnşallah bundan sonra düzene girer de zayıflamam da daha çabuk ve sağlıklı olur :KK68:
Allah şifa versin, çabucak geçsin gitsin inşallah

Back
X