• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

IMG_20210212_082312.webp

Geçen hafta : 95.6
Bu hafta : 95.4
Fark : 0.200 Gr
Yüzdesi : 0.209

*** 10. TAKIM 713. ETAP ***

Natsume (66,7//% )
moni (85,3//% )
88prenses22 (90,0/// % )
Obezzto (79,4//%)
Fatimatuz_zehra (63,0///%)Geçen etap bildirimde bulunmadı.

MuMu85(73,5//%)
Ekrl(63,7//%)
nilsub(88,4//%)

Antepia27 (114,1//%)
gezegenfeza(67,6//%)

oynakbasi34 (116,3/// % )

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

60kiloyum (85,8/b)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. HG:70 yazılacak
Mydestinyy (95,6/b)628. Etapta bildirimsiz 95,1 kg ile izne ayrılan üye

reklam (66,9/)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.
gülhan1(62,1/)

Yasom7272(/ )Mezun üye, (mk:65,6) . TB: bk: H:

Komsum yok, kafa dengi arkadaslar uzakta ,disarisi soguk yanliz cikmayi sevmiyorum zaten,herkes cocuklu cocuklarda sayiliyo artik cocuksuz gelemiyor ki zaten herkes evde online derste , disari cikip bi yerde oturup biseyler icmeyi özledim arkadaslarimla :KK43:
canım benim bunların hepsini hepimiz özledik:cry:ben anneme bile gitmiyorum, koskoca kadın annemi istiyorumm diye ağlıyasım var:KK42: hiç kimseyle görüşmüyorum. bunlar da geçecek az daha sabır.:anne:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr :KK3:

Ben geldimmmmm :KK48:

Çok şükür Doktorda pek kalabalık yoktu hemen sonuç göstermeye girebildim :KK66:
Maalesef ordaki tahlilde de şekerim yüksek çıkmış :KK43: 277 :confused:
Şeker de kolestrol de yüksek dedi ama Kolestrol pek önemli değil bazen yediklerimiz de etkiler o yüzden ilaça gerek yok yediklerine dikkat et dedi :KK66: Şeker için 2 tane ilaç verdi ( Glifor 1000mglık birde Betanorm diye bir ilaç )
Kesinlikle ikisinide aksatmadan hatta saatini bile geçirmeden içmek zorundasın insüline düşmemek için dedi :KK66:

Neyse biraz rahatladım en azından insülin kullanmak zorunda olmayacağım.
20 gün sonra tekrar geliyorsun tahlil vermeye ona göre de ilacına ilave yada düzenleme yapacağım dedi.

Tabi gidip gelirken minibüse binmedim ve 30 dakikalık da olsa bir yürüyüş yapmış oldum :KK66:
İnşallah bundan sonra düzene girer de zayıflamam da daha çabuk ve sağlıklı olur :KK68:
aman iyi sevindim ilaçla düşeceğine, geçmiş olsun kuzum :KK60: zaten kilo verdikçe de düzene giriyor:anne:

Şeker ilacına başladım bu akşam yemekten hemen sonra :KK66:
Öğlen bir ara yine kötü olunca ölçtüm 477 çıktı :KK43: inşallah düzene girer de rahatlarim :KK66:

Yemekten sonra evdekiler portakal yediler anam mübarek bir koktu :KK70: ama kesinlikleeee bir dilim de olsa almadım :KK66:
Şeker korkusuna bundan sonra daha da dikkatli beslenir kiloları da belki o bahaneyle daha çabuk gönderirim :KK66:
banuşum şekerinin bu kadar yükselmesi için ne dedi doktor? çünkü onun gördüğü sonuç 200lerde ama 400 büyük bir rakam:KK64:

banuşum şekerinin bu kadar yükselmesi için ne dedi doktor? çünkü onun gördüğü sonuç 200lerde ama 400 büyük bir rakam:KK64:

Valla adama not ettiğim bütün rakamları da söyledim ;) şimdi 20 gün çok dikkatli beslen bir bakalım tekrar dedi ona göre artık beslenmeyle alakalı değilse duruma göre bakarız dedi ;) ama nette sıkıntı da yükseltir yazıyordu ki buradaki kızlardan söyleyen oldu :KK48: Malum ne kadar takmıyorum desem de aksiyon çoktu eskiden :D Şükür şu anda kafam çok rahat belkide senelerin birikimi çıkıyordur ;) İnşallah bir iki güne düşmeye başlar da sadece ilaçla devam ederim ;)

Back
X