- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noldukine??Günaydın herkese ay moralim bozuk yaaaa dün 95tim ama beeen
Keyifle gel afiyet olsunEn sağlıklısından güzelce kahvaltımı yaptımŞimdi de Ananaslı Yeşil çayımla keyif yapıyorum
![]()
canım benim bunların hepsini hepimiz özledikKomsum yok, kafa dengi arkadaslar uzakta ,disarisi soguk yanliz cikmayi sevmiyorum zaten,herkes cocuklu cocuklarda sayiliyo artik cocuksuz gelemiyor ki zaten herkes evde online derste , disari cikip bi yerde oturup biseyler icmeyi özledim arkadaslarimla![]()

aman iyi sevindim ilaçla düşeceğine, geçmiş olsun kuzumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Ben geldimmmmm
Çok şükür Doktorda pek kalabalık yoktu hemen sonuç göstermeye girebildim
Maalesef ordaki tahlilde de şekerim yüksek çıkmış277
Şeker de kolestrol de yüksek dedi ama Kolestrol pek önemli değil bazen yediklerimiz de etkiler o yüzden ilaça gerek yok yediklerine dikkat et dediŞeker için 2 tane ilaç verdi ( Glifor 1000mglık birde Betanorm diye bir ilaç )
Kesinlikle ikisinide aksatmadan hatta saatini bile geçirmeden içmek zorundasın insüline düşmemek için dedi
Neyse biraz rahatladım en azından insülin kullanmak zorunda olmayacağım.
20 gün sonra tekrar geliyorsun tahlil vermeye ona göre de ilacına ilave yada düzenleme yapacağım dedi.
Tabi gidip gelirken minibüse binmedim ve 30 dakikalık da olsa bir yürüyüş yapmış oldum
İnşallah bundan sonra düzene girer de zayıflamam da daha çabuk ve sağlıklı olur![]()

Başın sağolsun saramDün gece dayımı kaybettik çok üzgünüm![]()
Allah rahmet eylesin.banuşum şekerinin bu kadar yükselmesi için ne dedi doktor? çünkü onun gördüğü sonuç 200lerde ama 400 büyük bir rakamŞeker ilacına başladım bu akşam yemekten hemen sonra
Öğlen bir ara yine kötü olunca ölçtüm 477 çıktıinşallah düzene girer de rahatlarim
Yemekten sonra evdekiler portakal yediler anam mübarek bir koktuama kesinlikleeee bir dilim de olsa almadım
Şeker korkusuna bundan sonra daha da dikkatli beslenir kiloları da belki o bahaneyle daha çabuk gönderirim![]()
banuşum şekerinin bu kadar yükselmesi için ne dedi doktor? çünkü onun gördüğü sonuç 200lerde ama 400 büyük bir rakam![]()
Başınız sağ olsun canım. Rabbim size ve ailesine sabırlar nasip etsin
Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizdenBaşın sağolsun saramAllah rahmet eylesin.