Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı günler hayırlı cumalar sevgili takımım
Çok şükür 2 hafta sonra eksideyim
Geçen hafta 114.1
Bu hafta 112.8
Fark 1.300
Yüzde 1.132
Anammm maşallah çok güzel gitmiş
Neyse bu hafta ilk roundu sen kazandınhaftaya benim vereceğim kilolar seninkileri döver
![]()
![]()
![]()

Tabi tabi hı yenersin Perşembe in gelişi Çarşamba dan haftanın gelişi bu haftadan belli olur![]()
2 _ 0 yeneyimde yeni geldin bilmeden kiminle yarustigini anla
![]()
![]()
Açlık şekerim düşmüştür 😄
#binnurkaya #muhammetkaraofficial #youtube #dizi #avrupayakası #aboneolyoutube.com
Afiyet olsun canim..yine diyetisyen listesinemi uyuyorsun yoksa serbestmi takiliyon ...bende şimdi ihlamur çayi içiyorum..can sıkıntısından durmadan birşeyler atiştirma isteyini frenliyor bitkisel çaylar .çok faydasi oluyo...bugün serbest gün yapacaktim ama üşendim yapmaya..elma pastasi yapacaktim ..yarin yaparim belki..artik geç oldu..bu saate yenmez..Bu arada an itibariyle Mutfak benim için kapanmıştır
Hemen aklımdayken bugünün menüsünü de yazayım;
Sabah 07.30da uyandım
Kahvaltı: 08.30da
1 haşlanmış yumurta
1 dilim Beyaz Peynir
1/2 Domates ( büyüktü )
1 adet salatalık
1 adet turp ( bol limonlu )
ara; 09.15de
1 fincan Ananaslı Yeşil Çay
Öğlen 13:00de
1 tabak Brokoli ve Karnabahar haşlama
1 kase sarımsaklı yoğurtla
ara: 15:30da
1 duble şekersiz Türk Kahvesi
Akşam: 17:30
1 ufak kase Kırmızı Mercimek ( yağsız, haşlama ve sırf baharatla lezzetlendirdim )
1 tabak Havuç ve Turp rendesinden salata ( bol limonlu az yağ ekledim )
Gün içinde 2 litre su içtim ve şu anda kayısılı çay içiyorum
Yatana kadar 1 litre daha kesin içerim![]()
Afiyet olsun canim..yine diyetisyen listesinemi uyuyorsun yoksa serbestmi takiliyon ...bende şimdi ihlamur çayi içiyorum..can sıkıntısından durmadan birşeyler atiştirma isteyini frenliyor bitkisel çaylar .çok faydasi oluyo...bugün serbest gün yapacaktim ama üşendim yapmaya..elma pastasi yapacaktim ..yarin yaparim belki..artik geç oldu..bu saate yenmez..![]()
Bende bügün kahvaltiya sebze ve meyve yedim..yaninda peynir..labne ve findik ..
Ara olarsk 2 tuzlu çubuk kreker
Akşam yemeği daha belli değil.burda saat şu an 16.35..Türkuye saatinden 2 saat geride
Sen iyi sin yinede benim 500gr artım hemde bende cok umutluydumEki Görüntüle 2781890
Geçen hafta 67,600
Bugün 67,700
Fark + 100 gr
Artının yüzdesini hesaplamayı bilmiyorum.
Hepinizden özür diliyorum
En son çarşamba akşam yemeğiyle duruyorum, dün hiçbirşey yemedim, bugün de orucum, şu saate kadar yine bisey yemedim, üstelik çıkıp 30 dakika yürüyüş yaptım, malesef gitmiyor
Yardıma ihtiyacın var mı kaptanım ?yettimhemen listeyi hazırlıyorum
![]()