Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzucugamı tel takılıyor obezim?Şükür çok ağrı sızı yapmadı gezom . Çok iyi bir pedodontistti. Hem sağ hem sola yapıldı .altı ay sonra kontrolü var, belki alt çeneye tel takılabilir dedi
Çok güzel iftar menüsü olmuş fatmacımHayırlı akşamlar
Bugunki menüm
Iftar 2 kabak soteledim 3 yk yoğurt ile tükettim
Aslında bu kadar ile iyice doydum ama gözüm doymadı 1 adet muz yedim
Ilerleyen saatlerde 1 meyve daha yiyebilirim
1 litre su
Oynak bacım mesajlarına hep selamla başlıyorsun ya herbirine aleyküm selam yazasım geliyorAn itibariyle yemek Faslı benim adıma kapandı
Hemen aklimdayken yediklerimi de paylaşayım;
Sabah kahvaltı 09.30 gibi
Pazar keyfî diyelim
1 haşlanmış yumurta
1/2 dilim peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
3 zeytin
1 dilim kızarmış tahıllı ekmek
Ara 10.30da
1 ananaslı yeşil çay
Öğle yemeği 14:00de
1 porsiyon haşlanmış karnabahar
1/2 kase sarımsaklı yoğurt
Ara 16:00da
1 şekersiz Nescafe
2 kare Bitter çikolata
Akşam 18:45de
1/2 kase tarhana çorbası
125 gram tavuk göğüs
4 - 5 çatal havuç ve turp salatası
Bugün keyif menüsü oldubitter de regleye ithaf edildi
çok şükür şeker 150ye düştü
![]()
Selam kizlar..bu sabah tartildim yine şimdiden 200 gram gitmiş..busefer başaracağim..![]()
Oynak bacım mesajlarına hep selamla başlıyorsun ya herbirine aleyküm selam yazasım geliyor
Toptan aleyküm selsm canım![]()
Teşekkür ederim canimÇok güzel iftar menüsü olmuş fatmacım![]()
Evet canım. Kesin değil,altı ay sonra belli olacakKuzucugamı tel takılıyor obezim?
Diyetisyene mi başladın mumuş?Bügünki menü ( diyetisyen listesi)
Sabah
Tam bugday unundan krep
Peynir
1 tk sekersiz fistik ezmesi
2 ceviz
Ara
1 Armut
1 was
1 dlm peynir
Aksam
Ispanak yogurt
10kaju
Su 1.5 olur
+ 750 ml dukan icecegi
O zaman gayet güzel bir karar almışsın canım10 gunluk bir diyetbuyguladim bitti carsamba tekrar başlıyorum.birde vucut olarak kotu hissettim kendimi dun gece emzirirken bayilacagimi hissettim tansiyonum düşüyor sanirim
Selam kizlar..bu sabah tartildim yine şimdiden 200 gram gitmiş..busefer başaracağim..![]()
Evet canim 4 haftalik bi paket aldim WhatsApp griplu :)Diyetisyene mi başladın mumuş?
Hadi bakalım mumum inşallah güzel sonuçlar alırsınEvet canim 4 haftalik bi paket aldim WhatsApp griplu :)