• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tesekku ederim canım pizzayı senelerdir dışarıdan almıyoruz çok şükür
O koku nasıl cezbetti anlatamam ama olsun pizzayı yesem tüm gece suçlu hissedecektim
Diyetisyen tartın nasıldı
Ellerine sağlık valla ayrıca iraden için de seni tebrik ediyorum süpersin 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👌👌👌 diyetisyene 2 hafta önce başlamıştım 3 kilo verdim çok şükür :) bakalım inşallah devamı gelir yaa

Ellerine sağlık valla ayrıca iraden için de seni tebrik ediyorum süpersin 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👌👌👌 diyetisyene 2 hafta önce başlamıştım 3 kilo verdim çok şükür :) bakalım inşallah devamı gelir yaa
Gelir inşallah kararlı olmaya bağlı birde en çok korktuğum şey istenilen kiloyu koruyamamak

E hadi bakalım 👍

Kız o saatte uyunur tabii başka ne yapıcam aaa . O kaş göz neden oynuyosa??🤔

O saatte uyanıktım beybisu. Bir diziye takıldım çocuklar online olunca izliyorum

O menüyle zor şekerim :KK12: menülerin için ciddi emek harcamalısın, emek vermeden yemek pardon diyet olmuyor maalesef :KK43:

seni çarpmadan ve dövmeden sorumlu devlet bakanımız möniye yönlendiriyorum. O çarpınca insan bir kendine gelmiyor değil hani:KK45:@moni

78.6 ya düştüm 🥳 sanirim 2 haftaya izin kiloma ulasmis olurum 😍

İyi akşamlar herkese
Menüye geçelim
Sabah
1 türk kahvesi sade

Öğlen
Mercimek çorbası
2 adet mangal da tavuk pirzola
50 Gr ekmek

Akşam
1 küçüüük dilim kek
3 tane haşlama brokoli
Sarımsaklı yoğurt
1 sade soda

54 dk yürüyüş 108 puan
20 squat 10 puan
50 ad mekik 30 puan ( bölgesel diye hesapladım)
Plank 10 saniye
Yan bacak açma her bacak 20*2
Duvarda mekik 20 adet
Su 2 lt

Gelir inşallah kararlı olmaya bağlı birde en çok korktuğum şey istenilen kiloyu koruyamamak
Korursun canim .takma kafaya..ilk başlarda illaki gelgitler oluyo..kilo tam oturana kadar 5 seneyi buluyormuş...5 sene sonra kilomuzu oturtabilsek ondan sonrasi daha kolay olacak

Bende Şimdiden Bahar temizliğine başladim..hem oyalaniyorum aklima yemek gelmiyor...🤗
İYi fikir aslında. Ama bizim çocuklar bütün odalarda online olunca hafta içi temizlik çok zor oluyor,ses istemiyorlar çünkü. E hafta sonu da karantinada eş kişisi istemiyor. Şu 1 Martda neler olacak bir bakalım da ona göre haritamızı belirleriz😄

Back
X