• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

60kiloyum 60kiloyum fulya inşallah iyisindir :KK43:

Oo kimleri görüyorum😍😍neredesin sen kaçak??

kız sen nerdesinnnn

Nerelerdesin canım
Çok merak ettik
merhaba. kendi içimde çok karışıktım. üstüne hep diyete başlayınca peşimi bırakmayan ve beni tıkayan wc sorunu da tuz biber oldu. kendimi hiç iyi hissetmiyordum. o tarihlerde son birkaç gündür zaten çok pasiftim kk da. tartı günü de istemeye istemeye siteye tam girecektim ki moni nin ''onun bende tüm kredileri bitti'' cümlesini de okuyunca girmedim.
kk ya da girmedim, o sıralar rutinimde olan birkaç şeyi de bir anda bıraktım. herşeyi boşverdim yani.
tartılmıyorum da.
bazen heryerden, herkesten hatta kendinden de gitmek gerekir. öyle bir durumdu.

sizler nasılsınız? yeni arkadaşlar gelmiş takıma. iyi olmuş.

Bugünkü menüm

Sabah

İki dilim uno tam buğday ekmeği ile yapılmış tost
Azıcık Peynir
6 tane yeşil zeytin

Ara öğün

İki adet Starbucks kurabiye :KK54:

Akşam

1 kase çorba
1 tabak dolu dolu pırasa yemeği

Gece öğünü
1 avuç çekirdek :halay::halay:

Abartmışım bugün sanırım
Gitgide dğzene girmem gerekirken hepten şaşırıyorum.. Offff allahım sen bana güçlğ irade ver nolurrr :dua:

merhaba. kendi içimde çok karışıktım. üstüne hep diyete başlayınca peşimi bırakmayan ve beni tıkayan wc sorunu da tuz biber oldu. kendimi hiç iyi hissetmiyordum. o tarihlerde son birkaç gündür zaten çok pasiftim kk da. tartı günü de istemeye istemeye siteye tam girecektim ki moni nin ''onun bende tüm kredileri bitti'' cümlesini de okuyunca girmedim.
kk ya da girmedim, o sıralar rutinimde olan birkaç şeyi de bir anda bıraktım. herşeyi boşverdim yani.
tartılmıyorum da.
bazen heryerden, herkesten hatta kendinden de gitmek gerekir. öyle bir durumdu.

sizler nasılsınız? yeni arkadaşlar gelmiş takıma. iyi olmuş.
Canım moniyi de anlamak lazım
Seviyor olmuyor, kızıyor olmuyor, her cuma aynı stresi yaşıyor. Üstelik bunu gönüllü yapıyor, kim için? Elbet bizler için.
Eğer takıma ve emeğe karşı sorumluluğum olmasa bende sıkıntılı zamanımda boşverirdim.
Benim problemim var diye kaptanı sıkıntıya sokmaya hakkım yok diye düşünüyorum.
Senin içinde manevi olarak yanında olmaya çalışsakta herşey önce sende bitiyor.
Sen karar verip biyerden başlamalısın.
En kısa zamanda sıkıntılarından kurtulup takıma gümbür gümbür gelirsin inşallah :KK200:

Back
X