• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Misafirler gidince ben toparlarım da bu hafta takımı da dibe çekeceğim bu gidişle 🙁
Adetim bittikten sonra spor salonuna da tekrar başlamaya niyetliyim ben.
Iyi olur canim ramazanda yakin aslinda.Bende regliyim ama ben motive olamiyorum tek basima grup girdim 2 kere oyle kilo versim simdi napicam bilemiyorum.senle motive olmaya calisiyorum idare et😁

Iyi olur canim ramazanda yakin aslinda.Bende regliyim ama ben motive olamiyorum tek basima grup girdim 2 kere oyle kilo versim simdi napicam bilemiyorum.senle motive olmaya calisiyorum idare et😁
Dur dur bomba gibi döneceğiz regller bitince :D kilolarımız da yakın senin boyun kaç bu arada?
Alışveriş yapmam lazım giyecek bir şeyim yok ama sırf bir iki kilp verirsem ara bedenden düşüp alt beden alacağım diye erteliyorum :D
Yaz geliyor ayrıca 🤩

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı sabahlar

Dün kurs sonrasında damlarim diyordum ama fena halde yorulmusum :KK43: Soğuklardan mıdır nedir omuzlarım fena ağrıyor hala bile :KK43:
İlk fırsatta kesinlikle yine doktora gorunmem şart oldu çünkü hayat kalitesini çok düşürdü :confused: sabah birde böbrek ağrısı ile uyandım cildirmama az kaldı o_O

Herkese hayırlı sabahlar

Dün kurs sonrasında damlarim diyordum ama fena halde yorulmusum :KK43: Soğuklardan mıdır nedir omuzlarım fena ağrıyor hala bile :KK43:
İlk fırsatta kesinlikle yine doktora gorunmem şart oldu çünkü hayat kalitesini çok düşürdü :confused: sabah birde böbrek ağrısı ile uyandım cildirmama az kaldı o_O
Geçmiş olsun canım

Dur dur bomba gibi döneceğiz regller bitince :KK70: kilolarımız da yakın senin boyun kaç bu arada?
Alışveriş yapmam lazım giyecek bir şeyim yok ama sırf bir iki kilp verirsem ara bedenden düşüp alt beden alacağım diye erteliyorum :KK70:
Yaz geliyor ayrıca 🤩
160 boyum selvi degilim 😁

Eşim olmadı yarın özele gidelim de gerekirse tekrar MR yada Tomografi çekilsin bilmeden bir şey yapıp daha beter sakatlama kendini dedi :( hiç de gidesim yok ama bu şekilde de nereye kadar

Herkese hayırlı sabahlar

A. S
Geçmiş olsun. Üşütüyormusun acaba Oynakcım?

Back
X