- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MENÜSPOR
19 - 25 ŞUBAT
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş Natsume
+ + - + - + - obezzto
o birr mezunn
- + + - - - - F Fatimatuz_Zehra + +240 + + - +150 +90 @MuMu85 - + - - - - - @Antepia27 - - + - - - - @gezegenfeza +90 +180 +120 +250 +180 +210 +450 @oynakbasi34 - - - +50 - - - Mydestinyy
+30 +100 +80 +182 +25 +50 +30 @ re k l am - +100 + + + +70 + TombulAy
+75 +120 +120 +120 +105 +30 + @ayse_jik - + +90 - + - +100 @pufss - - - - - - - @glsmhmt + +45 +55 - - - -
bak menü ve spor tablomuz var ama bomboş.
EŞLEŞME-RAKİPLER
SONUÇ
Natsume (65.6)
& @reklam (64,6)
obezzto (76,2)
& @MuMu85 (72.3 )
F Fatimatuz_Zehra (61,9)& @gezegenfeza (66.4)
@oynakbasi34 (113,6)& @Antepia27(112.6
TombulAy (110.3)
&
Mydestinyy (94,6)
KAZANAN % YE GÖRE BELİRLENDİ
İYİ OLAN KAZANDI
Kuzum sen çok haklısın sana lafım yok zaten kıyaslama yaptım ama yanlış anlaşıldım misal vereyim bizde 15 ad ip atlama 2 puan orda 30 ip 5 puan misal onu demek istedim ama yanlış telaffuz ettim kırdıysam özür dilerim evet çok haklısın takımız çok pasif daha çok aktif olmamız lazımbak menü ve spor tablomuz var ama bomboş.
eşleşme yapıyorum kimsenin umrunda değil, fiyasko.
ben de şaşırdım artık napıcamı, yıllardır kaptanlık yapıyorum böyle bir zaman asla yaşamadım. hatta her hafta 1. olduğumuz zamanlar vardı. 2. olunca üzüldüğümüz. gel gör ki isteek olmayınca olmuyor. zorla kimseyi zayıflatamam, şişko olarak yaşasınlar ne diyim.
durum bu kuzum gör istedim![]()
Canım benim ne farkeder puanın 2 ya da 5 olması? sonuçta tüm hesaplamalarımız bizim takım puanlamamıza göre, kimsenin hakkı kimseye geçmiyor ki, tüm puanları değişiyim 100 yapıyım ne farkedecek?Kuzum sen çok haklısın sana lafım yok zaten kıyaslama yaptım ama yanlış anlaşıldım misal vereyim bizde 15 ad ip atlama 2 puan orda 30 ip 5 puan misal onu demek istedim ama yanlış telaffuz ettim kırdıysam özür dilerim evet çok haklısın takımız çok pasif daha çok aktif olmamız lazım
O zaman şöyle diyeyim kuzum ben tüm genel takımlar da hepsi aynı sanmıştım oyüxden bizim niye farklı diye sordum ay neyseCanım benim ne farkeder puanın 2 ya da 5 olması? sonuçta tüm hesaplamalarımız bizim takım puanlamamıza göre, kimsenin hakkı kimseye geçmiyor ki, tüm puanları değişiyim 100 yapıyım ne farkedecek?
ben seni yanlış anlamadım ki![]()
Bu hafta kilo veremezsem kov beni takimdan
Çok ta kötü değil menün yarım simit olaydı daha iyidi olsunMenümü yazip kaçayımmoni görmesin
Sabah peynir 5 zeytin
1 dilim kızarmış ekmek
Öğlen 1 simit yedim çok yoğunum kendime özel birşey yapamadım
Akşam yok
Sabah 8 den beri ayaktayım yarın misafirim var ve daha yeni oturdum
2 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor yok ama saatlerce yurusem bu kadar yorulmadım o kesin
Ben ayrılıyorum. Kolaylıklar dilerim size ve takımdakilere.imdatt diye bağırıp kapıya kiliti vurup gidesim var artık yeter, bunaldım çok gram hevesim isteğim kalmadı hiçbir şey yapmaya. yapıyorum noluyo elimde patlıyor. takımın yarısı hayalet .
ciddiyet istiyorum artık, patır patır keserim hesabınızı ona göre. mazeret yok ya motive olup devam edin ya da ayrılın. zorla kimse kimseyi tutmuyor burda. şu kilo veren arkadaşlarınıza mahçup oluyorum, listesini eksiksiz yazanlara sporunu yapanlara..
YETER CİDDİYET.
Beni buldu o daha gitmez buralardan yarışcaz bizkız karabataktan halliceydin bikaç gün önceye kadar döverimsen ben o yazmazsa kim yazacak
![]()
Gidemez kaptanım kalsın ben yencem daha onuistediğin etkinliği başlatıp yapabilirsin canımcım, katılım da bulunulmadığından kör topal gidiyoruz . burada da spor puanı menü bildirim tablosu ve eşleşme etkinliği var ama katılmıyorsunuz. napıyım kendimi mi kesiyim artık bilmiyorum.
istersen transfer olabilirisn 4. takım da seni kabul ederse .![]()
Yaaaa listeye girmişim çok mutluyuuummm*** 10. TAKIM 716. ETAP ***
Natsume (65,6/66,5/-0,9/%-1,372)
Obezzto (76,2/74,8/1,4/%1,837)Mezun olmak istiyor.
Fatimatuz_zehra (61,9/62,6/-0,7/%-1,131)
MuMu85(72,3/71,7/0,6/%0,830)İzinli.
nilsub(87,6///%) Bildirimde bulunmadı, izinli.
Antepia27 (112,6///%)Bildirimde bulunmadı.
gezegenfeza(66,4/66,0/0,4/%0,602)
oynakbasi34 (113,6/113,7/-0,1/% -0,088)
Yasom7272(77,9/76,9/1/% 1,284)
Mydestinyy (94,6/94,0/0,6/%0,634)
TombulAy (110,3/108,9/1,4/%1,269) Yeni üye, Tg:19 şubat 2021 Bk:113 H:95
10. Takım Ortalaması: % 0,351
takım içi
reklam (64,6/65,8)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.
gülhan1(62,1/62,1)56,1kg ile Mezun olan üye, 21 şubat 2020 662. etap. ka değişikliği: perihan 00
Ayse_jik (78,5/77,9)Yeni üye, Tg: şubat 2021 Bk: H:
Aylarca nasıl giremedin kız hiç mi dikkat etmedinTombulAy gözün aydın gızz liste ye girmişssin bi beceriksiz benim sanırım aylardır uğraşıp anca girdim
Yaaa nazar boncuğum bile var çok mutluyum artık listelerde de varım yuppiiiMENÜSPOR
19 - 25 ŞUBAT
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş Natsume
+ + - + - + - obezzto
o birr mezunn
- + + - - - - F Fatimatuz_Zehra + +240 + + - +150 +90 @MuMu85 - + - - - - - @Antepia27 - - + - - - - @gezegenfeza +90 +180 +120 +250 +180 +210 +450 @oynakbasi34 - - - +50 - - - Mydestinyy
+30 +100 +80 +182 +25 +50 +30 @ re k l am - +100 + + + +70 + TombulAy
+75 +120 +120 +120 +105 +30 + @ayse_jik - + +90 - + - +100 @pufss - - - - - - - @glsmhmt + +45 +55 - - - -
Çok teşekkür ederim kaptanım. Ben ilk diyete 1 ocakta başladım 01.01.2021 o zaman tartıda tam 115.7 kiloyu görmüştüm. Belim ağrıyordu yerimden kalkamıyordum çirkindim suratım kötü beslenmeden o kadar yağlanmıştı ki. 1 ocakta karar verdim çok ilk bir ay devam ettim sonra sıkıldım bunaldım yapamıcam dedim diyetisyene başladım sırf bırakmamak için ama diyetisyene başladım ama içimden yapmak hiç gelmiyordu mutsuzdum. Sonra hadi başlayayım dedim motivasyon grubu ararken burasını buldum. Burası benim kırılma noktam oldu. Sizlerin arasında kilo vermeye başladım iyi ki beni aldınız aranızaTombulAy kuzum listedesin hayırlı olsun, bol eksiler
sende ki azim ve enerji şu takımın tamamında olsa uçardık![]()
Ben çarşamba perşembe de yoğun olmayıp yapabilseydim bak arayı nasıl açıyordum
Kaptanım sanırım bunun sebebi uzun süredir yarışmak insanlar uzun süre burada olunca alışıp sıkılıyorlar bize biraz da taze kan gerekbak menü ve spor tablomuz var ama bomboş.
eşleşme yapıyorum kimsenin umrunda değil, fiyasko.
ben de şaşırdım artık napıcamı, yıllardır kaptanlık yapıyorum böyle bir zaman asla yaşamadım. hatta her hafta 1. olduğumuz zamanlar vardı. 2. olunca üzüldüğümüz. gel gör ki isteek olmayınca olmuyor. zorla kimseyi zayıflatamam, şişko olarak yaşasınlar ne diyim.
durum bu kuzum gör istedim![]()
Bu hafta spora tam gaz devam diyete de devam ediyorum inşallah güzel sonuçlar alacağızimdatt diye bağırıp kapıya kiliti vurup gidesim var artık yeter, bunaldım çok gram hevesim isteğim kalmadı hiçbir şey yapmaya. yapıyorum noluyo elimde patlıyor. takımın yarısı hayalet .
ciddiyet istiyorum artık, patır patır keserim hesabınızı ona göre. mazeret yok ya motive olup devam edin ya da ayrılın. zorla kimse kimseyi tutmuyor burda. şu kilo veren arkadaşlarınıza mahçup oluyorum, listesini eksiksiz yazanlara sporunu yapanlara..
YETER CİDDİYET.
Ne çabuk pes ettin rakibemBu hafta kilo veremezsem kov beni takimdan![]()
![]()
niye kovayım telli duvaklı mezun ederimBu hafta kilo veremezsem kov beni takimdan![]()
![]()
Tebrik ederim canım, listeye girmişsinBeni buldu o daha gitmez buralardan yarışcaz biz
Gidemez kaptanım kalsın ben yencem daha onu
Yaaaa listeye girmişim çok mutluyuuummmYüzdelerimiz bol olsun inşallahh
Aylarca nasıl giremedin kız hiç mi dikkat etmedin
Yaaa nazar boncuğum bile var çok mutluyum artık listelerde de varım yuppiii
Çok teşekkür ederim kaptanım. Ben ilk diyete 1 ocakta başladım 01.01.2021 o zaman tartıda tam 115.7 kiloyu görmüştüm. Belim ağrıyordu yerimden kalkamıyordum çirkindim suratım kötü beslenmeden o kadar yağlanmıştı ki. 1 ocakta karar verdim çok ilk bir ay devam ettim sonra sıkıldım bunaldım yapamıcam dedim diyetisyene başladım sırf bırakmamak için ama diyetisyene başladım ama içimden yapmak hiç gelmiyordu mutsuzdum. Sonra hadi başlayayım dedim motivasyon grubu ararken burasını buldum. Burası benim kırılma noktam oldu. Sizlerin arasında kilo vermeye başladım iyi ki beni aldınız aranıza
Ben çarşamba perşembe de yoğun olmayıp yapabilseydim bak arayı nasıl açıyordum
Kaptanım sanırım bunun sebebi uzun süredir yarışmak insanlar uzun süre burada olunca alışıp sıkılıyorlar bize biraz da taze kan gerek
Bu hafta spora tam gaz devam diyete de devam ediyorum inşallah güzel sonuçlar alacağızbaşarabiliriiz ey takım
ay ben öğlen dışarıdaydım ne çok alıntı oldu![]()

ayyy delirtme beni nereye hem kim yolluyo çarçabuk toparlanıp mezun olacaksınBen ayrılıyorum. Kolaylıklar dilerim size ve takımdakilere.![]()