• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar tombulay çok güzel teklifle geldi
Yokmu cesareti olan
Yokmu meydan okuyan
Yokmu bu guzel teklifi kendisi için kabul etmek isteyen
Yokmu kendine iyilik yaparken tatlı tatlı yarışmak isteyen
Yokmu ha yokmu🤔
Gezegencim❤️❤️

evet arkadaşlar katılan arkadaşlar olurda yüzde olarak 1. Olana 21 gün sonunda verdiği kilolara ek olarak minik bir sürprizim de olabilir yeter ki siz isteyin💪🏼💪🏼 Bu eğlenceye çılgınlar gibi zayıflamaya var mısınııızz😃

Olar olar ben varım ne yapcaz bilgilendirin
Çok basit yapmamız gerekeni yapacağız aslında. 21 gün boyunca sağlıklı ve kaçamaksız şekilde besleneceğiz :)Bu sayede rafine şekerden de uzak duracağız. Yani öyle az patates kızartması bir kase sütlaç bir minik dilim pasta yok :D
3 tane basit kuralımız var :) Hangi beslenme programını takip ediyorsanız edin;
  • Her türlü tatlı,hamurişi, paketlenmiş yüksek kalorili gıdalar, abur cuburlar, asitli içecekler, beyaz ekmek, mümkünse pirinç yasak (ekmek tam buğday,kepek,tahıllı olacak pirinç yerine bulgur olması gerek.)
  • Haftada 5 gün en azından 30 dakikalık spor yapacağız.
  • Günde en az 2 litre su içilecek.
21 gün boyunca bu şekilde dikkat ederek besleneceğiz. Olur da listemizde kaçamaklar oldu o kaçamağın karşılığı neyse o spor ertesi gün yapılacak 1 dilim pizza için 45 dakika orta tempolu yürüyüş yapmak gerekir bunu da burada paylaşacağız. :)
Ben 21 gün boyunca kendimi bu şekilde motive edip kendime meydan okuyorum. Bana katılıp meydan okuyacak arkadaşlar varsa bekliyorum. Hatta 21 gün sonunda en yüksek kilo verme yüzdesine sahip olana da ufak bir sürprizim olacak. :KK200:

Yaaa süpersinizzz gerçekten. Oğlum olunca gerçek manada yemek yapmaya başladığım için sanırım gerçekten tadına bakmadan anlamıyorum otun sebzenin tadına bakmak neyse de diğerleri sıkıntı oluyor. Çok tebrik ediyorum göz kararı yemek yapan herkesi❤️❤️

eeeyyy hanımlaaar herkese iyi geceleeer kaçamasız meydan okuması yapalım mı? 21 gün boyunca sıfır kaçamak gibi ne dersiniz menüleriyle kimler rakip olacak bu meydan okumaya kimler katılmak ister🙃🙃🙃 R reklam özellikle seni davet ediyorum hadi gel bir yarışalım var mısın bu meydan okumaya :)
Varim kuzum cok iyi olur benim icin de ne yapmam gerektigini soyle yeterli

Çok basit yapmamız gerekeni yapacağız aslında. 21 gün boyunca sağlıklı ve kaçamaksız şekilde besleneceğiz :)Bu sayede rafine şekerden de uzak duracağız. Yani öyle az patates kızartması bir kase sütlaç bir minik dilim pasta yok :KK70:
  • Her türlü tatlı,hamurişi, paketlenmiş yüksek kalorili gıdalar, abur cuburlar, asitli içecekler, beyaz ekmek, mümkünse pirinç yasak (ekmek tam buğday,kepek,tahıllı olacak pirinç yerine bulgur olması gerek.)
21 gün boyunca bu şekilde dikkat ederek besleneceğiz. Olur da listemizde kaçamaklar oldu o kaçamağın karşılığı neyse o spor ertesi gün yapılacak 1 dilim pizza için 45 dakika orta tempolu yürüyüş yapmak gerekir bunu da burada paylaşacağız. :)
Ben 21 gün boyunca kendimi bu şekilde motive edip kendime meydan okuyorum. Bana katılıp meydan okuyacak arkadaşlar varsa bekliyorum. Hatta 21 gün sonunda en yüksek kilo verme yüzdesine sahip olana da ufak bir sürprizim olacak. :KK200:
Tamam ben varım

IMG_20210307_144038.webp

Çok basit yapmamız gerekeni yapacağız aslında. 21 gün boyunca sağlıklı ve kaçamaksız şekilde besleneceğiz :)Bu sayede rafine şekerden de uzak duracağız. Yani öyle az patates kızartması bir kase sütlaç bir minik dilim pasta yok :KK70:

Varim kuzum cok iyi olur benim icin de ne yapmam gerektigini soyle yeterli Keske birde liste olsa benim diyet listem yok
Bak üstte kuralları alıntıladım bol bol buraya gel yemeden önce bize yaz birbirimizi motive edelim listelerinü açık açık paylaş cezaya boyun eymeye razı ol😃 bak sen istersen obezzto obezzto listede hazırlayacak sana daha nolsun 21 güncük efsane bir challenge olacak çok eğleniceezzz❤️
Ayy bende mi katılsam ne😂😂😂
Gel gel hem mezunsun bize ışık tutarsın😃
Ooo bebeğim çılgınsın ama ben de boş durmadım 40 dakika sporumu yaptım 💪🏼💪🏼💪🏼 120 puanım var❤️

Bak üstte kuralları alıntıladım bol bol buraya gel yemeden önce bize yaz birbirimizi motive edelim listelerinü açık açık paylaş cezaya boyun eymeye razı ol😃 bak sen istersen obezzto obezzto listede hazırlayacak sana daha nolsun 21 güncük efsane bir challenge olacak çok eğleniceezzz❤️

Gel gel hem mezunsun bize ışık tutarsın😃

Ooo bebeğim çılgınsın ama ben de boş durmadım 40 dakika sporumu yaptım 💪🏼💪🏼💪🏼 120 puanım var❤️
Hahahah 120 miiiii miiiiiiiiii neyse akşama gör puanı sen beebeeeemmm

Back
X