- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
Balık da başka türlü yenmiyor kiBalığı kızartma yedim ya vijdanım sızlıyo cok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balık da başka türlü yenmiyor kiBalığı kızartma yedim ya vijdanım sızlıyo cok
Fırında çok güzel oluyorBalık da başka türlü yenmiyor ki![]()

Gözünüz aydın darısı diğer derslere olsunSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece çok şükür sonunda eşimin sınav sonuçları açıklandıbütün derslerden geçmiş nasıl sevindik anlatamam
Kaldı mezuniyete iki ders onlarında ay sonunda sınava girip verir inşallah
Bende hemen keyif kahvemi kaptigim gibi kendimi buraya attım hazır kızlarda derslerine girince
Hepimiz için bol eksili bir gün olur inşallah... Aminnnn
Ben açım hemde çok iftara kendime sağlıklı birşey yapayım yarın kilo gitmezse mezun olacağım zorlamaya gerek yokGünaydın bugün son çıkış aç kalalım![]()
Valla ben de regliden dolayı + durumdayım inşallah iner yarına kadar suda çok içmiyorum balon gibiyim resmenBen açım hemde çok iftara kendime sağlıklı birşey yapayım yarın kilo gitmezse mezun olacağım zorlamaya gerek yok
Gözün aydın olsun canım, çok sevindimSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece çok şükür sonunda eşimin sınav sonuçları açıklandıbütün derslerden geçmiş nasıl sevindik anlatamam
Kaldı mezuniyete iki ders onlarında ay sonunda sınava girip verir inşallah
Bende hemen keyif kahvemi kaptigim gibi kendimi buraya attım hazır kızlarda derslerine girince
Hepimiz için bol eksili bir gün olur inşallah... Aminnnn
Hayırlı sabahlarrrr... Bana gün daha yeni aydı yeminle... Kalkar kalkmaz oğlumu okuldan almaya geldim...Hayırlı sabahlar kızlar
Yeşil çay tuketiyormusunValla ben de regliden dolayı + durumdayım inşallah iner yarına kadar suda çok içmiyorum balon gibiyim resmen
Mydestinyy dukan birası iç çok iyi ödem attırıyo wc den cıkamıyosun resmen cok rahatlatıyo tavsiye ederimValla ben de regliden dolayı + durumdayım inşallah iner yarına kadar suda çok içmiyorum balon gibiyim resmen
Yeşil çay beni kabız yapıyor ama yaaaMydestinyy dukan birası iç çok iyi ödem attırıyo wc den cıkamıyosun resmen cok rahatlatıyo tavsiye ederim
Hayır canım çok nadir kabız yaptığı için pek kullanmıyorumYeşil çay tuketiyormusun
Tek çare suyu çok tüketmek Allah kolaylık versinHayır canım çok nadir kabız yaptığı için pek kullanmıyorum
Çok şükür sen nasılsın mezun olunca ipin ucu kaçıyormuSelamlar hanımlar
Nasılsınız?
Herjes iyidir inşallah![]()