• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamün aleyküm kizlarrrr :KK25:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:
Dün gece çok şükür sonunda eşimin sınav sonuçları açıklandı:KK71: bütün derslerden geçmiş nasıl sevindik anlatamam :halay:
Kaldı mezuniyete iki ders onlarında ay sonunda sınava girip verir inşallah :KK68:

Bende hemen keyif kahvemi kaptigim gibi kendimi buraya attım hazır kızlarda derslerine girince ;)
Hepimiz için bol eksili bir gün olur inşallah... Aminnnn

Dün gece çok şükür sonunda eşimin sınav sonuçları açıklandı:KK71: bütün derslerden geçmiş nasıl sevindik anlatamam :halay:
Kaldı mezuniyete iki ders onlarında ay sonunda sınava girip verir inşallah :KK68:

Bende hemen keyif kahvemi kaptigim gibi kendimi buraya attım hazır kızlarda derslerine girince :KK66:
Gözünüz aydın darısı diğer derslere olsun

Bende hemen keyif kahvemi kaptigim gibi kendimi buraya attım hazır kızlarda derslerine girince :KK66:
Gözün aydın olsun canım, çok sevindim

Back
X