• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cok sagolun karnımda ölmüş muayeneye gdınce ogrendım ilaçla dusurdum ıkıncı bebegmdı ama kacncı olursa olsun zorlu bı surec cok uzldm bıde baya ellı ayaklı gozlerı falan herseyı olusmustu o şekılde gorunce dahada uzuldum bu 2. Dusuk oyuzden bebegı patolojıye gonderdık bakalım sonuc ne cıkacak
Geçmiş olsun canim çok üzüldüm..kaç aylikti aceba..bende çok erken gebelikte düşük yaptiğim halde çok üzülmüştüm..

üzülme tatlım verirsin. sen başladın mı güzel kilo veriyorsun. tek sıkıntın alerjiden dolayı besin kısıtlamalarının olması. o da olmasa daha rahat vereceksin.
Yok canım emzirmeye bırakalı neredeyse 2 sene oldu
Su son zamanlarda bagırsak problemim oldu ilk başlarda ilac kullanmak istemedim bagırsaklatım daha da tembelleşmesin diye, o arada da içimden çıkamayan besinler yağa dönüştü. Ama bir kararla tekrar geldim buralara. Ama sıkıntılarından arınmış bir şekilde çok şükür. Hamd olsun. Hadi birlikte başlayalım ne dersin canımmmm

Yok canım emzirmeye bırakalı neredeyse 2 sene oldu
Su son zamanlarda bagırsak problemim oldu ilk başlarda ilac kullanmak istemedim bagırsaklatım daha da tembelleşmesin diye, o arada da içimden çıkamayan besinler yağa dönüştü. Ama bir kararla tekrar geldim buralara. Ama sıkıntılarından arınmış bir şekilde çok şükür. Hamd olsun. Hadi birlikte başlayalım ne dersin canımmmm
evet haklısın stres de çok etkili. çok şükür attın üzerinden sıkıntını.
tamam babym başlayalım. ben de son 1 haftadır fena şekilde çikolataya sardım. regl öncesi de olunca. 2,5 öğün yemeyi düşünüyorum. şu aralar çok dağınık şekilde yiyorum. toparlamam lazım öğünlerimi.

evet haklısın stres de çok etkili. çok şükür attın üzerinden sıkıntını.
tamam babym başlayalım. ben de son 1 haftadır fena şekilde çikolataya sardım. regl öncesi de olunca. 2,5 öğün yemeyi düşünüyorum. şu aralar çok dağınık şekilde yiyorum. toparlamam lazım öğünlerimi.
Tamam canım yarın menümüzü güzel yapalım başlayalım, kilolarımız da yakın

Elhamdülillah iyiyim canım
Iyi gidiyor çok şükür
6 ay önce çıktım demişsin, nickini mi değiştirdin? Ben seni hatırlayamadım
6 aydan çok olduda fatmagül ben bir tane düşük yaptım sonra yine hamile kaldım çok şükür doğum yaptım bu sefer.2. kızım oldu.Sanırım o düşükten önce burdaydım hamile kalınca çıkmıştım.seni hatırlıyorum ben

Geçmiş olsun canim çok üzüldüm..kaç aylikti aceba..bende çok erken gebelikte düşük yaptiğim halde çok üzülmüştüm..
çok teşekkür ederim üzülüyor tabiki insan küçükte olsa.Rabbime şükür yeniden nasip etti şimdi 8 aylık oldu yavrum doğum yaptım.Sen nasılsın senin oldumu tekrardan

6 aydan çok olduda fatmagül ben bir tane düşük yaptım sonra yine hamile kaldım çok şükür doğum yaptım bu sefer.2. kızım oldu.Sanırım o düşükten önce burdaydım hamile kalınca çıkmıştım.seni hatırlıyorum ben
Bebeğini güle güle büyüt canım, hoşgeldin tekrar

Selam tekrar arkadaşlar bugün kızımı kontrole götürdüm maşallah çok iyi dedi iyileşmesi neyse ordan denize gittik gezdik geldik

Sabah
Normal kahvaltı peynir zeytin domates 2 dilim salam

Akşam
1 tabak kısır
1 tane poğaça
1 lt inşallah olur
Adım 11900 adım 119 puan

Allah bağışlasın ömrü bereketli bahtı güzel olsun yavrunun

Back
X