• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Herkese hayırlı pazarlar arkadaşlar :) cuma günü uzuun bir aradan sonra alerjim tetiklendi ürtiker hastasıyım hamilelikten beri olmuyordu cuma günü sınav stresi iş stresi tetikledi sanırım birden tüm vücudum plaka halinde kabarmaya başladı antihistaminik ilaçlarla da pek sönmüyor mecbur 3 günlük kortizon iğnesi tedavim var bugün kortizonun son günü alerjim de epey geriledi umarım yine yerleşip kalıcı olmaz hiiiç istemiyorum o günlere dönmek😟 hem kortizon alıp hem de pek dikkat etmemek eşittir ben zaten stresliyim deyip biraz saldım bu da bana yarın tartıda elli kilo olarak döner herhalde🤭🤭 bugün sahalara döndüm yemeklerimi pişirdim yemeklerle de arama mesafe koydum. Ben yokken birbirinize meydan okumuşsunuz ben de meydan okuyoruum ey ahaliiii😃😃😃

Selam tekrar arkadaşlar bugün kızımı kontrole götürdüm maşallah çok iyi dedi iyileşmesi neyse ordan denize gittik gezdik geldik

Sabah
Normal kahvaltı peynir zeytin domates 2 dilim salam

Akşam
1 tabak kısır
1 tane poğaça
1 lt inşallah olur
Adım 11900 adım 119 puan
Çok şükür canım sevindim

Herkese hayırlı pazarlar arkadaşlar :) cuma günü uzuun bir aradan sonra alerjim tetiklendi ürtiker hastasıyım hamilelikten beri olmuyordu cuma günü sınav stresi iş stresi tetikledi sanırım birden tüm vücudum plaka halinde kabarmaya başladı antihistaminik ilaçlarla da pek sönmüyor mecbur 3 günlük kortizon iğnesi tedavim var bugün kortizonun son günü alerjim de epey geriledi umarım yine yerleşip kalıcı olmaz hiiiç istemiyorum o günlere dönmek😟 hem kortizon alıp hem de pek dikkat etmemek eşittir ben zaten stresliyim deyip biraz saldım bu da bana yarın tartıda elli kilo olarak döner herhalde🤭🤭 bugün sahalara döndüm yemeklerimi pişirdim yemeklerle de arama mesafe koydum. Ben yokken birbirinize meydan okumuşsunuz ben de meydan okuyoruum ey ahaliiii😃😃😃
Geçmiş olsun canım

Gecmis olsun canim. Alerjik bir bunye olarak seni cok iyi anliyorum😊 hadi bakalim sen de gel meydan okumaya😊
Bugun tartida eksi beklerkenarti bir gormeyeyim mi
Kudurdum
Şu an kadar sadee sivi beslendim.
Bu arada minnoş kuşum vefat etti,arka bahceye gömdüm😔😔 hoşçakal bebişim ugurlar ola

Hayırlı akşamlar hanımlar
Dün giremedim işlerim vardi. Bugün yemek işini erken kapattım inşallah sabaha kadar dayanırım.
Bugunki menüm
Sabah klasik kahvaltıya ek olarak kavurmalı yumurta
Ara bir mandalina
15.30 4 yk yoğurt 2 yk yulaf
Yarım avuç kuruyemiş
Inşallah 2 litreyi bulur su
1 kupa yeşil çay
30 dk leslie boosted 90 puan

Geçmiş olsun canım

Selam kızlarrr
Bugun reglimin gecikmesinin sanırsam 4. günü
Sabah 83 Ken aksam yemeğinden once 84.5
Oldum
Annem diyor ki üzülme şişlik olduğu belli ama
Ay inşallah bir an önce olurum hayırlısıyla ya
...
Neyse
Menüm
Sabah diyelim 12.00
1 kase domates çorbası
.
Saat 13.00
2 küçük kase kabak çorbası
..
Saat 16.00
2 tahta kaşık pirinç pilavı üstü yogurt üstü kırmızı pul biber
..
Saat 18.30
1 kase az tuzlu kabak çorbası
Annem mısır ekmeği yapmış üzerine tereyağı
Kenarından az aldım
2 bardak çay
...
Su henüz 500 ml
2 ye tamamlayacagım inşallah
Spor şu an yok bakalım

Selam kızlarrr
Bugun reglimin gecikmesinin sanırsam 4. günü
Sabah 83 Ken aksam yemeğinden once 84.5
Oldum
Annem diyor ki üzülme şişlik olduğu belli ama
Ay inşallah bir an önce olurum hayırlısıyla ya
...
Neyse
Menüm
Sabah diyelim 12.00
1 kase domates çorbası
.
Saat 13.00
2 küçük kase kabak çorbası
..
Saat 16.00
2 tahta kaşık pirinç pilavı üstü yogurt üstü kırmızı pul biber
..
Saat 18.30
1 kase az tuzlu kabak çorbası
Annem mısır ekmeği yapmış üzerine tereyağı
Kenarından az aldım
2 bardak çay
...
Su henüz 500 ml
2 ye tamamlayacagım inşallah
Spor şu an yok bakalım
Bebek mi istiyorsunuz yoksa kaza mi diye dusunuyorsunuz

Menüler pek hoş görünmüyor
Sizlerde farkındasınız
Kaptan aldı başını gitti
Biseyler düşünün kızlar
Yok yedim ne yapacağım diye diye nereye kadar
Benim aklıma bir fikir geldi
Cuma günü sonuncu olan arkadaş spor puan tablosunu hazırlasın
Sonuncu olmanın da bir cezası olsun
Yada başka fikri olan söylesin ve uygulamaya geçelim, yaz geliyor yaza zayıf girelim

Menüler pek hoş görünmüyor
Sizlerde farkındasınız
Kaptan aldı başını gitti
Biseyler düşünün kızlar
Yok yedim ne yapacağım diye diye nereye kadar
Benim aklıma bir fikir geldi
Cuma günü sonuncu olan arkadaş spor puan tablosunu hazırlasın
Sonuncu olmanın da bir cezası olsun
Yada başka fikri olan söylesin ve uygulamaya geçelim, yaz geliyor yaza zayıf girelim
Ahanda o benim 😂kaptan nereye gitti birşey mi kaçırdım

Back
X