- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
hoşgeldinBende katılabilirim yeni gördüm bu postu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldinBende katılabilirim yeni gördüm bu postu
Hakkında hayırlısı olsun canımBizim oturacak durumu kalmadı en başından beri o yüzden bekledim düzelir diye ama yok olan bana oldu hep aldatma şiddet ne ararsan var seviğim için sustum ama artık kızımın psikolojisi bozulmaya başladı bir de bunlarıı kabullenmeyip inkar ettikçe ben de iyice bitti açtım davayı gün bekliyorum.
Ne sunarsa sunsun senin ve evladın için hayırlısı olsun canım.gezom çok sabırlıyım bilmiyorum artık hayat ne sunucak bize
canımcım kendini toparla, zor zamanlardan geçiyoruz bu ruh halin çok normal ama her şey yine bizde bitiyor.günaydın herkese
bugün çok moralsizim piskolojik olarak ta çok batık durumdayım şu an önüme ne verseler yemek istiyorum ağlamak istiyorum eve gidip yatmak istiyorum çok şey istiyorum sanırım sabah tarı da artı gösterdi beni daha da sinir oldum neyse 2 bardak maydonoz suyumu da içtim geldim
Merhaba canım, mezuniyetini kutlarım hep istediğin kiloda olmanı diliyorum.Herkese merhabalar. Bana davet geldi ama yeni fark ettim. Davet için teşekkür ederimben 9. Takımda mezun olduğumdan beri kilomu koruyorum. Herkese bol eksili günler dilerim. Tam gaz devam edin. İnanıyorum hepizin tığ gibi olacaksınız
![]()
Bende çok üzülüyorumNe sunarsa sunsun senin ve evladın için hayırlısı olsun canım.
Çok üzülüyorum, evde kavga gürültü olunca![]()
sağlıklı seçimler yap, listede 3 kişisiniz güzel yüzde bekliyorum sizlerdenbugün fabrikada güzel yemek te yok ne yapıcam ben
börek kızartma var çorba bide
Doğru söylüyorsun ne yaparsak kendimize yaparız valla benim şöyle adam gibi şamata ihtiyacım var sanırım kendime gelmem lazım ne zamandır burdayım şimdiye kadar çoktan kilo vermiş olmam lazımdı kendime gelmem lazımdıcanımcım kendini toparla, zor zamanlardan geçiyoruz bu ruh halin çok normal ama her şey yine bizde bitiyor.![]()
Yedim artık monicim az az yedim şekerim düşmesin diye mecbur akşama telafi ederimsağlıklı seçimler yap, listede 3 kişisiniz güzel yüzde bekliyorum sizlerden![]()
Kaptanım burası bana yaradı 1 kilo daha gittisenelerce bile yazabilirsin :) genelde yazmayanlar kural ihlalinden çıkartılıyor. seçimi aslında sizler yapıyorsunuz, katılım sağlayıp paylaşımlarınızı yaptığınızda hiçbir sorun yok.![]()
19 - 25 MART| Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| @gezegenfeza | açlık | +300 | + | + | +60 | ||
|
| +70 | +115 | +25 | +80 | +70 | ||
| @Baby Cat | +360 | + | +60 | +50 | - | ||
| R reklam | - | - | + | + | + | ||
| F Fatimatuz_Zehra | +40 | - | +90 | +20 | +110 | ||
|
| m | + | +90 | +150 | +90 | ||
| A Abceli52 | m | m | +120 | +295 | +235 | ||
| @Tradiaos | m | m | +300 | +320 | +350 | ||
|
| m | m | +190 | +190 | +490 | ||
| B baharns | m | m | +80 | + | - | ||
| @_alis | m | m | + | + | + | ||
|
| m | m | +150 | + | - | ||
| S siyahvebeyaz | m | m | +200 | +325 | +265 | ||
| @emxeren | m | m | m | +135 | +150 | ||
|
| m | m | m | +160 | - | ||
| @elcin123 | m | m | m | + | +45 | ||
| E Enasra | m | m | m | +180 | + | ||
| D Dediyy | m | m | m | + | - | ||
|
| m | m | m | + | +90 | ||
| L limonlusoda1819 | m | m | m | +90 | - | ||
|
| m | m | m | +25 | - | ||
|
| m | m | m | +50 | +240 | ||
|
| m | m | m | +50 | +50 | ||
|
| m | m | m | +140 | +220 | ||
|
| m | m | m | +80 | +45 | ||
|
| m | m | m | +60 | +300 | ||
| G gzgzz | m | m | m | + | + | ||
|
| m | m | m | +190 | +120 | ||
| B Bugunneselibirgun | m | m | m | m | +320 | ||
|
| m | m | m | m | +55 | ||
| m | m | m | |||||
| m | m | m |
Hayat böyle erkekler hicbirzaman ayakları yere basan kadınları çekemezler azcik para kazansak kıskanırlar git evinde otur ne gerek varr deyip deyip söylenirler.
Ah canim benim bu erkek anaları hep böyle.icten içe kıskanıyorlar. olan hep kızına oluyor onun ne suçu varki.offfff bacım offf çok şükür ailen arkanda kizin ve sen ınsallah ömrünüz boyunca çok mutlu olursunuz.bunuda atlatırsınız![]()

Geçmiş olsun canımBende gece organik zerdal cayi içtim fakat gece vücudumda kirmizi kirmizi lekeler oluştu normalde uzun zamandır zerdacal kullanmıyorum ya vardıda ben farketmedim yada zerdacal yaptı bugün belli olur test yaptircam alerji testiama sodali ayrannn muhtesem biseyyyyyy
![]()
Canim saol maalesef kaşıntıdan öldüm çok şükür iyiyim şimdi testin sonuçlarını bekliyorum alerji testi yaptırdımGeçmiş olsun canım
Bazen bendede oluyor ama bak ben söyle motive oluyorum verdiğim kilolar aklıma geliyor ve spora dermansizda olsam başlıyorum. Az kaldı diyorum ha gayret diyorum buzdolabında eski şişman fotolarımı astım bunlara bakınca hemen spor yapasım geliyorKızlar tüm kemiklerim ağrıyor.spora bir türlü başlayamadım siz nasıl motive oluyorsunuz? Güzel oturma organım kalkmıyor hiç halim yokama başlamam da lazım
Kızlar tüm kemiklerim ağrıyor.spora bir türlü başlayamadım siz nasıl motive oluyorsunuz? Güzel oturma organım kalkmıyor hiç halim yokama başlamam da lazım
HE SEN BU GİDİŞLE LİSTEYE GİRMEDEN MEZUN OLURSUNKaptanım burası bana yaradı 1 kilo daha gitticumaya kadar ınsallah dahada gider diyecem süperwoman deilim maalesef
![]()
Sayfadaki canim hanımlar size moral olayim istedim o kilolar gidecek hepimiz bomba gibi olacağız benim gibi metabolizması az çalışan bir sürü hastaligi olanustelik en onemlisi hasimato hastasi olup surekli gunlerini hastanede geciren biri 23 kilo verdiyse sizler harbi harbi verirsiniz bakın cumartesi 82 dim pazartesi tartının fotosunu yolladim 82.50 dim bugün itibariyle 81 olmuşum yapacaksınız olacak bizler güçlüyüz bu kilolar gidecek..... ❤❤❤❤❤❤❤❤