- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Kızlar tüm kemiklerim ağrıyor.spora bir türlü başlayamadım siz nasıl motive oluyorsunuz? Güzel oturma organım kalkmıyor hiç halim yokama başlamam da lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar tüm kemiklerim ağrıyor.spora bir türlü başlayamadım siz nasıl motive oluyorsunuz? Güzel oturma organım kalkmıyor hiç halim yokama başlamam da lazım
Çok iyi anlıyorum seni canım benim de kaşıntım devam ediyor heryerim kabardı 2 gün önce gelmiş geçmiş olsunCanim saol maalesef kaşıntıdan öldüm çok şükür iyiyim şimdi testin sonuçlarını bekliyorum alerji testi yaptırdım
Bazen bendede oluyor ama bak ben söyle motive oluyorum verdiğim kilolar aklıma geliyor ve spora dermansizda olsam başlıyorum. Az kaldı diyorum ha gayret diyorum buzdolabında eski şişman fotolarımı astım bunlara bakınca hemen spor yapasım geliyor
Sanada geçmiş olsun canim rabbim korusun bir daha yasatmasin insallahÇok iyi anlıyorum seni canım benim de kaşıntım devam ediyor heryerim kabardı 2 gün önce gelmiş geçmiş olsun![]()
Evet kesinlikle yattığım yerde kalıyorumBismillah deyip yerinden kalkıyorsun ve başlayınca devamı geliyor ama yatarsan aynı yatttığın yerde kalıyorsun kendimden biliyorum![]()
Inan çok motive oluyosunuz deneyin vallahi bak.Mantıklı bende asim hemen
![]()
Sorma. Ben de pazar günü başladım spora İnan ki yürürken sünnetli çocuklar gibi yürüyorum. Bacaklarım popom ağrıyorKızlar tüm kemiklerim ağrıyor.spora bir türlü başlayamadım siz nasıl motive oluyorsunuz? Güzel oturma organım kalkmıyor hiç halim yokama başlamam da lazım
Hosgeldin umutluUmutluay
34
1.60
Dis ticaret
Homeoffice calisiyorum.
Evli
2 cocuk. 8 yas kizim ve 4 yasina girecek oglum.
Emzirmiyorum
Istanbul
Kilo almamin nedeni yemk yemegi cok sevmem.
Daha once hamilelik disinda bu kiloyu gormemistim.sanirim yaş ve hareketsizliginde etkisiyle artik yediklerimi yakmiyorum.orantisiz kilo aliyorum.esofman disinda bisey giymez oldum. Dolabimdakiler olmuyor artik ve tartiya her ciktigimda gr gr arttigimi goruyorum ve mutsuzum
Bu donemde herkes gibi evdeyim. Homeoffice calisiyorum ama cok yogun degilim.bununla beraber 2 cocuk ev isi seklinde geciyor gunlerim.
Bunlarin disinda grubun kurallarini okudum. Sabah sizi gun boyu takip edince daha net anlarim.eminim motivasyonum artacak.kendimi sorumlu hissedecegim en azindan.gun gun yazarim ben desimdiden heyecanlandim.
Teşekkür ederim canım inşallah cümlemizi korusunSanada geçmiş olsun canim rabbim korusun bir daha yasatmasin insallah![]()
Bazen benimde hep yatasim geliyor bacaklarımı uzatıp tam uzatıp bacağı yatarken mutfaktaki koltuğa karsima buzdolaptaki fotom geliyor karşıma ödüm kopuyor kalk kalk diyorum kendime bir daha böyle olmaya niyetim yok deyip salona koşturuyorumEvet kesinlikle yattığım yerde kalıyorum![]()
Tamam canın teşekkür ederimInan çok motive oluyosunuz deneyin vallahi bak.
Hosgeldin umutlu
Ben de yeniyim,beraber olacak olacak![]()
Hayırlı olsun canımSorma. Ben de pazar günü başladım spora İnan ki yürürken sünnetli çocuklar gibi yürüyorum. Bacaklarım popom ağrıyorağrıya ağrıya yine de yapıyorum. Lütfen başla elbet bu ağrılar geçecek.
Bazen benimde hep yatasim geliyor bacaklarımı uzatıp tam uzatıp bacağı yatarken mutfaktaki koltuğa karsima buzdolaptaki fotom geliyor karşıma ödüm kopuyor kalk kalk diyorum kendime bir daha böyle olmaya niyetim yok deyip salona koşturuyorum![]()
AyyhhhSayfadaki canim hanımlar size moral olayim istedim o kilolar gidecek hepimiz bomba gibi olacağız benim gibi metabolizması az çalışan bir sürü hastaligi olanustelik en onemlisi hasimato hastasi olup surekli gunlerini hastanede geciren biri 23 kilo verdiyse sizler harbi harbi verirsiniz bakın cumartesi 82 dim pazartesi tartının fotosunu yolladim 82.50 dim bugün itibariyle 81 olmuşum yapacaksınız olacak bizler güçlüyüz bu kilolar gidecek..... ❤❤❤❤❤❤❤❤
Ayneeenn gözün kör olsun ömür boyu çekemez hashimatoyu doktor bana gülmüştü ilk diyete başlamaya karar verdiğimde kızım senin metabolizmam yavaş nasıl vercem diye dalga geçmişti kilo verdigimi duyunca dumur oldu adam ohhhhhh şimdide bana beslenme programları testler mestler yapıyor aferin deyip duruyon nasillllmisssd dedim karşısına geçip yeniden seni hasimato hepimiz metabolizmanın halkından gelcezzzzzxxYorumlara bakıyorum da nerdeyse hepimiz hasimatoluyuz. Gözün kör olsun haşimato![]()