- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman aman tutmadı ama bayaa soğuk dışarı kolay gelsin sana da canimGünaydın canim kâr mi yağdı bembeyazdır şimdi mart kapıdan baktırır kama kürek yaktırır dedikleri olaya girdik.burdada sadece serin hava.bugun benimde islerim var kosusturmayla gecicek butun gün ❤❤❤❤
İnşallah canımBu gün Perşembe yarım tartı günü bu gün güzel beslenip yarım tartıda eksileri görelim inşallah ❤![]()
Bu düzene alışınca insan hiç zorlanmıyor aslında tabi herkes bir değil çalışanlara zor olabilir ben 18-6 besleniyorumMerhaba. Bugün 18-6 yapayım dedim ama hem erken uyandığım için hem aç karnına çalışmak zor geldiği için 16-8 olarak devam edeceğim. Saat 10'da;
1 haşlanmış yumurta
2 tatlı kaşığı labne
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
ile güne başladım. Son yemek saat 6'da. Hadi gazamız mübarek olsun![]()
Maşallah çok güzel inan isteyince oluyor her şey insan bende kaçamak yapmak aklıma gelince aynen bunları söylüyorum zayıf olanları aklıma getirip benim ne eksiğim var diye kacamaktan vazgeçiyorum 2 ay oldu diyete baslayali hiç kacamak yapmadım bir öğünde kalori olarak fazla yemissem öbür öğünde mutlaka dengelemeye çalışıyorumDün koşu bandına binicem diye ne güzel laflar ettim kendime
Yaparsın sen
Daha güzel kadın olacaksın
Daha güzel anne olacaksın
Bundan önce de yaptın şimdi de yaparsın diye diye bandın tepesine çıktım ilk başlarda 30-35 dk yapıcam tempolu sonra yükselticem dkları
Ben kendime diyetteyim demiyorum öyle yapınca daha çok kaçamağa yöneliyorum aç olmasam da beynim ye diyor o yüzden herşeyden tadıyorum ayarın da eğer cızlı yiyorsam mesela bugün iş yerin deki yemek ezogelin çorbası erişte ve sulu köfte var patatesli havuçlu alacağım yemek çorba ve suslu köfteMaşallah çok güzel inan isteyince oluyor her şey insan bende kaçamak yapmak aklıma gelince aynen bunları söylüyorum zayıf olanları aklıma getirip benim ne eksiğim var diye kacamaktan vazgeçiyorum 2 ay oldu diyete baslayali hiç kacamak yapmadım bir öğünde kalori olarak fazla yemissem öbür öğünde mutlaka dengelemeye çalışıyorum
Ben midemi 2 oda 1 salona çevirdiğim için açlığa biraz daha alışmam gerekiyor sanırım. Zamanında defalarca 3 gün açlık yaptım ama şimdilerde öğlene kadar yememek baş ağrımı tetikliyor. Bir ay böyle devam edeceğim. Bakalım midem küçülecek miBu düzene alışınca insan hiç zorlanmıyor aslında tabi herkes bir değil çalışanlara zor olabilir ben 18-6 besleniyorum
Kesinlikle olması gereken bu yemeyince mutlaka patlak veriyor bir yerden ben çok zorlanmadım eğer ki çok canım isterse bende yerim ki çiğ kofteye dayanamıyorum mesela fazla yiyorsam o gün ve ertesi gün karbonhidrat yemiyorumBen kendime diyetteyim demiyorum öyle yapınca daha çok kaçamağa yöneliyorum aç olmasam da beynim ye diyor o yüzden herşeyden tadıyorum ayarın da eğer cızlı yiyorsam mesela bugün iş yerin deki yemek ezogelin çorbası erişte ve sulu köfte var patatesli havuçlu alacağım yemek çorba ve suslu köfte
İnanın aç olan midemiz değil beynimiz bence öyle yani aslında isteyince çokta başarıyoruz bende sizin gibiydim sekerimmi düşüyordu nedir saldiriyordum böyle Allah ne verdiyse çok şükür yendim bunuBen midemi 2 oda 1 salona çevirdiğim için açlığa biraz daha alışmam gerekiyor sanırım. Zamanında defalarca 3 gün açlık yaptım ama şimdilerde öğlene kadar yememek baş ağrımı tetikliyor. Bir ay böyle devam edeceğim. Bakalım midem küçülecek mi![]()
Benim online görüştüğüm diyetisyenim vardı eskiden ona giden danışman lahmacun yemiş çok pişman olmuşKesinlikle olması gereken bu yemeyince mutlaka patlak veriyor bir yerden ben çok zorlanmadım eğer ki çok canım isterse bende yerim ki çiğ kofteye dayanamıyorum mesela fazla yiyorsam o gün ve ertesi gün karbonhidrat yemiyorum
Aynen öyle beynimizin gözü açİnanın aç olan midemiz değil beynimiz bence öyle yani aslında isteyince çokta başarıyoruz bende sizin gibiydim sekerimmi düşüyordu nedir saldiriyordum böyle Allah ne verdiyse çok şükür yendim bunu
Senin ki yine iyi ben 2 hafta önce 94 idim birden 96 bilmem kaç oldum oyüzden etap sonuncusu oldumGünaydın kızlar. Regl olunca kilo farkınız ne kadar oluyor ben bugün oldum.
73.8 ile başlamıştım salı günüydü sanirim tartildigimda 73.6 idi yani bir günde 200gram gitmişti. Cumaya 73 olurum diyordum bugün tekrar tartıldım yine 73.8 cikti
Dikkat ederken mi yükseldi yoksa kaçamaklarla mı korkutma beniSenin ki yine iyi ben 2 hafta önce 94 idim birden 96 bilmem kaç oldum oyüzden etap sonuncusu oldum![]()
Kefir guzelmi benim doktorumda önerdi ama hiç tadını bilmediğim için içemem gibi geliyor