- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
geçmiş olsun canımBen bugün rahatsızdım o yüzden pek giremedim arkadaşlar k.bakmayın
Menü olacak bir beslenmem de olmadı
1 dlm karnabahar böreği 1 porsiyonda sütlü tatlı ile kapandı gün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canımBen bugün rahatsızdım o yüzden pek giremedim arkadaşlar k.bakmayın
Menü olacak bir beslenmem de olmadı
1 dlm karnabahar böreği 1 porsiyonda sütlü tatlı ile kapandı gün
zaten senden cevap gelmeyince ekleyemedim.Ben ama sonradan yarışmaya katılıp izne ayrıldım diye hatırlıyorum gerçi bayağı oldu o da bilmiyorum ki ya yapamazsam bozarsam :)
cuma tartısına kadarCumaya kadar mı yoksa pazartesiye mi?
Tamam çok güzel olurCuma ya kadar
zaten senden cevap gelmeyince ekleyemedim.
porsiyon kontrolüne gitmek çok işe yarıyor. iyi yapmışsın canım. adaçayı ve kuşburnu güzel çaylar. hibisküsü de tavsiye ederim aklında olsun. spor da iyi olmuş. hadi hayırlısı.Ya hic önemli degil tabi ki. iyi gidiyorum elimden geldiğince porsiyonlari kuculttum. Mesela her ogunde yek tabaga koyuyorum yiyecekleri. Gozum doyuyor. Bir de bitki caylarina basladim. Adacayi mesela. Kusburnu vs. Sekeri azaltmaya basladim diyelim. Su an gizel.gidiyor hamdolsun. Bir de her gun 30 dk yuruyus. Sen nasilsin canim benim?
kısıtlı yaşam ve regl düzeni alt üst etti beni saracım. toparlanmaya çalışıyorum ama. çok şükür halime yine de.Nasılsın diye soracaktım Fulyacım yazdıklarını okudum çok geçmiş olsun dikkat et kendine doktora gidince sonuçlarını yaz bize merak ederim canım
regl benimde gelmedi bu ay on gündür geçiyor acayip şişim ve bu beni rahatsız ediyor
Yürü be aslanımHepinizle yarışırım evellahhhbakalım cumaya kadar burda kim daha çok verecek
![]()
Açlık grevindeki@Tradiaos hadi bakalim. Ben bugunden itibaren hirs yaptim neden biliyor musun?
Saclarimi kisalttim da, bir bakayim.arkadan nasil.gozukuyir dedeim videoya cektim. Askili vardi uzerimde.anammmm boynumun arkasi etlenmişşş kolarim falan
Bugun daha yemek yemem asla
Artik açlık grevindeyim![]()
Bende hırs yaptim biliyomusun az bisey kaldı 1.85 boyum cıktı ortaya sırık gibi@Tradiaos hadi bakalim. Ben bugunden itibaren hirs yaptim neden biliyor musun?
Saclarimi kisalttim da, bir bakayim.arkadan nasil.gozukuyir dedeim videoya cektim. Askili vardi uzerimde.anammmm boynumun arkasi etlenmişşş kolarim falan
Bugun daha yemek yemem asla
Artik açlık grevindeyim![]()