- 3 Mart 2020
- 992
- 3.910
- 63
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana katılıyorum, anlatmaya türkçem yetmiyor, almanca bilmiyorum, öyle işteAmin canim...burda bazi gerçekleri şimdi açiklasam banlanirim herhalde çünkü siyasi ve dini tartişmalar yasak burda..tek .. tek ..tek..tek..düzeni bu başka birşey değil...anlayan bilir ne demek istediğimi
Geçmiş olsun canımValla kızlar benim içinde gün kötü geciyor. Diyet açısından değil.
Kardeşim askerde üç aydır. Bugün evini kontrole gittim.
Eve hırsız girmiş kapı sonuna kadar açıktı
Ev bekar evi olduğu için önceden o gidince toplamıştm
Ev maf olmuş. Kapının camını kırmışlar
İki telefon yok.
Başka eksiklerde vardır belki ama bakamadım.
Çok dağınıktı. Polisleri çağırdım.
Onla uğraştım ama sonuca varan bişey yok malesef.
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar tabi ne bulursam yedim 2 kere düşünce fena oldum o yüzden gözüm birşey görmedi bu gidişle bu hafta artı çıkarım çok üzgünüm
Bugün tam 1 emek yedim kızlar şeker düşünce yani yarım yarım bal sürdüm yedim üzgünüm
Allah hayırlısıyla sanada bir evlat nasip etsin inşallah canımSeni çok tebrik ediyorum. kalbinden doğurdun.kalbinle büyüttüğün oglunla sana uzun ömürler dilerim❤❤❤ . Bende isterdim fakat eşim karşı çıkıyor benimde maalesef tek eşim olsa iyi butunherkes karşı buna şu bebek tedavisi bir bitsin buda olumsuz olursa herkesi karşıma alıp konusucam ve ikna edicem. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin.
![]()
Hoşgeldin edoşBen geldim kaptanım kabul ederseniz şişman bir eda olarakartı 3 kg
Saol canımsssHoşgeldin edoş
Geçmiş olsun ne olduNasılsınız kızlar valla benim sinirden başımın sağ tarafı ağrıyor sızlıyor resmen
İşten eve gelene kadar o kadar iyiydim ki anlatamam sonrası bozuldu işte neyse tuttum kendimi tam ekmek arası yiyecektim vazgeçtim kahvaltı gevreği yedimGeçmiş olsun ne oldu![]()
Hayırlısı olsun inşallah canımİşten eve gelene kadar o kadar iyiydim ki anlatamam sonrası bozuldu işte neyse tuttum kendimi tam ekmek arası yiyecektim vazgeçtim kahvaltı gevreği yedim![]()
Bende ama ben veremedim çok bu hafta sanki olsun pes etmek yokYarın büyük gün, çok heyecanlıyım![]()