Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sen istersen yaparsin kadınların başaramayacağı hiçbirşey yoktur. Kazanırsın yaparsin. Ben okuduğum üniversitenin üstüne 1 üniversite daha bitirdim. Çocukluğumdan beri istediğim her şeyi elde ettim. Kariyerin hep top noktası hedefimdi onuda elde ettim.... benim annem öğretmen benim sınıf öğretmenim anneme dert yanmıştı bu senin kızın okumaz şımarık bu demişti... arkadaşlarım şımarıksın sen ders dinlemiyorsun diye dalga geçerlerdi. Hırsimla hepsini utandirdim......

Liseyi zar zor bitirdim bide düşün aklım fikrimgezmek tozmak ti. Bir hırs ettim Özel Üniversitede seyahat acentaciligi okudum 4 sene yetmedi. Istediğim bölüm bu deildi. Hirs ettim istedigim bölümü okuyabilmek icin tekrar sinava girdim turistrehberligi okudum. Yari donemden sonra yurtdisinda okudum okulu yurtdışında bitirdim. Hemde hepsini derecelerle bitirdim . Yurtdışı turlarında çalıştım baş rehberliğe yükseldim acentenin başarılarındandım. Bunları hava atmak için anlatmadim kimsenin aklına böyle bisey seninde gelmesin. Bunu anlatmamin AMACI:
BIR KADININ isteyipte başaramayacağı hiç bisey yoktur. YAPARSIN. SENDE BAŞARIRSIN .
Supersiin :9::9:

Benmde anlıyorum 🙄😪 birde fazla içtiğinde vücudun alışkın olmadığı için şişkinlik yapıyor. Ben 1.5 litrede fazla içmeme kararı aldım belli bir süre zaten ramazanda geliyor. Su tutuyor vücut resmen inanirmisin
4 tane hap içtim hepsine bir bardak içtim bilere bari ordan yırtayım diye 😂

Dün menümü yazamamıştım.
Sabah 2 dilim kepekli tost ekmeği, peynir zeytin, yumurta.

Akşam;
1 kepçe kıymalı patates yemeği ve yoğurtlu biber kızartmasi

Sonra sütlü filtre kahve ve 1 adet muz, 1 kıvi yedim.
Geceye doğru canım çok fazla tatlı çekti. Yarım danette yedim. Bu kadar.
1litre su. Spor yok.
Bugün daha güzel bir gün olacak :)

Dün menümü yazamadım

kahvaltı 3 köz biber
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği

Öğle
Haşlanmış tavuk yapılmış yeşillikle salata
1 tane soğan halkası

Akşam
Avuç içi kadar ızgara et
Salata

30 dk Leslie 90 puan
3 litre su

Lanet hastalık bitmedi gitti yaaa valla düşünüyorum gidip test mi yaptırsam diye geçirmişmiyizdir diye bu zamana kadar bir belirti olmadı şükür en yakınlarımda bile çıkmadı ama çalışıyoruz korkuyorum kızımı da kreşe verdim daha da arttı korkularım
Bitecek gibi de durmuyor malesef 😔bizdede eşim atlattı bize bulasmadi bende korkuyorum vizede bulaşacak diye

Bitecek gibi de durmuyor malesef 😔bizdede eşim atlattı bize bulasmadi bende korkuyorum vizede bulaşacak diye
Toplu bi yasak gelse aslında belki olur böyle hafta sonu yok hafta içi 9 la olcak iş değildi herkesi mahvettiler şöyle tam anlamıyla 1 ay yasak deseydi belki böyle olmazdık

Toplu bi yasak gelse aslında belki olur böyle hafta sonu yok hafta içi 9 la olcak iş değildi herkesi mahvettiler şöyle tam anlamıyla 1 ay yasak deseydi belki böyle olmazdık
Kesinlikle birde kimse yasağı takmiyorki, ilk yasamlar geldiğinde sokaklar hayelet sokakti şimdi herkes dışarda parklar,sahiller tıklım tıklım market bahanesine herkes geziyor tozuyor

Back
X