Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benmde anlıyorum 🙄😪 birde fazla içtiğinde vücudun alışkın olmadığı için şişkinlik yapıyor. Ben 1.5 litrede fazla içmeme kararı aldım belli bir süre zaten ramazanda geliyor. Su tutuyor vücut resmen inanirmisin
Tuzsuz yesek bir muddet nasil olur acaba,vucutta suyu tutan tuzmus,bir sure denemek istiyorum ben,ayri pisirmem gerekecek,ben de hissediyorum siskinligi,sanki ictigim bende kaliyor

Toplu bi yasak gelse aslında belki olur böyle hafta sonu yok hafta içi 9 la olcak iş değildi herkesi mahvettiler şöyle tam anlamıyla 1 ay yasak deseydi belki böyle olmazdık
Tam kapanma olmadan bios bitmez haftadonuguya yasak var markete ekmek almaya çıktım tıklım tıklım korkarak gidiyorum markete millet arabalarıyla gelmiş bu nasıl yasak yaaa 20 dakika sıra bekledim markette. 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

Tuzsuz yesek bir muddet nasil olur acaba,vucutta suyu tutan tuzmus,bir sure denemek istiyorum ben,ayri pisirmem gerekecek,ben de hissediyorum siskinligi,sanki ictigim bende kaliyor
Tuzu en son at canım
Tuz cidden ödem yapıyor.

Kızlar korona oldum o yüzden giremiyorum cok dualarınızı bekliyorum
Geçmiş olsun Rabbim sifasini versin
Hosgeldinnnn
Ehh işte mi 2 gün de 1.7 diyorsun kız gelir seni döverim 😂 şiddete karşıyım ama ayıp yani biz koca hafta 200 Gr verelim hatun 2 gün de 1.7 versin eh işte desin teee allammm😂😂😂
Katılıyorum ya😂😂

Tam kapanma olmadan bios bitmez haftadonuguya yasak var markete ekmek almaya çıktım tıklım tıklım korkarak gidiyorum markete millet arabalarıyla gelmiş bu nasıl yasak yaaa 20 dakika sıra bekledim markette. 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
Yalandan valla herşey yalandan s.çtılar ağzıma yemin ederim

Sabah_ menemen 1 tabak, 2 bardak çay, 3 dilim tam buğday ekmeği çok az peynir (süzme peynir)

Oglen_ elma 1.5 adet

Aksam_ adana yarım. Lavaş yarım 4 5 kaşık meyhane pilavı

Su_1.5 litre

Spor_ spor yok 🙄

If diyeti yapmaktayım... 18. 00 kapattım yemek faslını

Back
X