10 TL ye MUTFAK DOLAPLARIMI YENİLEDİM (yapışkanlı folyo mucizesi)

gercekten cok cok coooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk guzel olmusss allerinize saglik...taktir ettim dogrusu cokkk zeki bir bayansiniz gule gule kullanin :)

Birkaç sene önce bir bayan daha yapmıştı kk de mutfağına aynı yöntemi..O zamandan beri düşünüyorum ama cesaret edemedim :)
Nemden buhardan etkilenmiyor mu bu yapışkan folyolar ?

Birkaç sene önce bir bayan daha yapmıştı kk de mutfağına aynı yöntemi..O zamandan beri düşünüyorum ama cesaret edemedim :)
Nemden buhardan etkilenmiyor mu bu yapışkan folyolar ?

ben daha öncede koçtaştan alıp ortaları kapladım 6 ay falan kullandım hiçbirşey olmadı gayet sorunsuzlar yapıştırırkende boşlukları elle değilde bir bez parçasıyla hep gezdirdim üstünde o şekilde iyi yapıştı

Çok güzel olmuş vallahi daha ferah durmuş ellerine sağlık.

Kabarcıklar olmadan yapıştırmakta mesele valla bravo.

Benımde gözümü rahatsız eden kaplamayı düşündüğüm bir dolap var

ama kabarcıklardan korktuğum için başlayamıyorum.

Son düzenleme:
çok başarılı ve güzel olmuş,güle güle kullan..

cnm çok güzel olmuş ellerine sağlık.. fayans kısımlarıda kapladıktan sonra paylaşırsan sevinirim..

ilkşahmı ellerine sağlık çok güzel olmuş bende yapıcam yakında bişey sormak istiyorum iç kısımlarınıda yaptınmı yoksa sadece dış yüzeylerinimi yaptın?ben kiracı değilim ama şimdi dolap yaptırmaya maddi durumumuz müsait değil değişiklik yapmak istiyorum bende

ilkşahmı ellerine sağlık çok güzel olmuş bende yapıcam yakında bişey sormak istiyorum iç kısımlarınıda yaptınmı yoksa sadece dış yüzeylerinimi yaptın?ben kiracı değilim ama şimdi dolap yaptırmaya maddi durumumuz müsait değil değişiklik yapmak istiyorum bende

sadece dışını kapladm cnm yetmedi folyo yetseydi heryeri kaplayacaktım dahada alamadm fayanslarıda kaplayacaktım

beyaz rengi bende çok seviyom çok ferah durmuş.....

renk seçimi çok doğru.....elinize sağlık...ayrıca çok sabırlısınız ....12 saat offf...

benım dolabımda ahşap eskı ama tembelim ben.....

benim de sormak istediğim bir şey var aslında.. şu yapışkanlı zımbırtıları yapıştırırken diyelim ki daha geniş geldi alan..folyoyu yanyana yapıştırıcaz yüzeyi kaplaması için diyelim..birleşme yeri çok belli oluyor mu ???

ilkşah konuna bakarmısın canım :) Soruma cevap verebilirsen sevinirimmmm :17:

ilkşah konuna bakarmısın canım :) Soruma cevap verebilirsen sevinirimmmm :17:

Canım ben cevap vereyim soruna..

Bu forumda 2008 yılında ilk folyoyu yapan benim..

Yan yana yapıştırmak aldığın folyoya göre değişir..

Ahşap veya mermer desenliyse sorun olmaz ama geometrik desenliyse hoş olmayabilir..

Ama düz veya karışık küçük desenliyse hiç korkun olmasın belli bile olmaz..

Ben bekarlıktaki gardrobumu ve evimin parkelerini bu şekilde yenilemiştim..

benim de sormak istediğim bir şey var aslında.. şu yapışkanlı zımbırtıları yapıştırırken diyelim ki daha geniş geldi alan..folyoyu yanyana yapıştırıcaz yüzeyi kaplaması için diyelim..birleşme yeri çok belli oluyor mu ???

Canım ben de yapışkan folyo ile dolaplarımı kapladım.Dikey çizgileri olan beyaz bir folyo seçtim.Birleşim yerleri kesinlikle belli olmuyor.Kendim yaptığım halde ayırt edemiyorum normal yer ile birleşmiş yeri.Folyoların üzerinde en boy ölçüsü yazıyor.Dolaplarının ölçüsünü aldıktan sonra uyumlu folyo bulamazsan birleşme yerini belli etmeyecek bir folyo seçersin kendine..

Back
X