10 YAŞ BÜYÜK BİRİ İLE?

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
ARKADAŞLAR MERHABA SİZCE 10 YAŞ BÜYÜK BİRİ İLE EVLENİLİR Mİ? BANA YAŞ FARKI ÇOK GELDİ TEK SORUN YAŞ AMA SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BU KONUDA? ARANIZDA 10 yaş büyük eşi olan var mı?

yas tek basina sorun teskil edemez ki, bir sayidir neticede.
Ama baska sorun yok derken neyi kastediyorsunuz, ne zamandir birliktesiniz ki evlilik konusuluyor?bir de siz ne kadar ileriyi de gorup karar verebilecek olgunluktasiniz bu nemli.

22 yas birinin evlilik karari alabilmesi icin bence cok erken, tabi ki siz cok olgun biri iseniz bilemeyiz.

yas tek basina sorun teskil edemez ki, bir sayidir neticede.
Ama baska sorun yok derken neyi kastediyorsunuz, ne zamandir birliktesiniz ki evlilik konusuluyor?bir de siz ne kadar ileriyi de gorup karar verebilecek olgunluktasiniz bu nemli.

22 yas birinin evlilik karari alabilmesi icin bence cok erken, tabi ki siz cok olgun biri iseniz bilemeyiz.
Zaten farklı şehirlerde olması da beni düşündürüyordu. Pek istemiyorum gibi bu kadar yaş farkını. Kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum ayrıca farklı şeylere yöneldim eğitimime devam ediyorum, çalışıyorum vs Çok haklısınız doğru karar verecek yaşta değilim

Zaten farklı şehirlerde olması da beni düşündürüyordu. Pek istemiyorum gibi bu kadar yaş farkını. Kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum ayrıca farklı şeylere yöneldim eğitimime devam ediyorum, çalışıyorum vs

Önce eğitim hayatın,sonra güzel bir iş hayatın olmalı..
Evlilik nasılsa olur,önemli olan karşına düzgün birinin çıkması.

Zaten farklı şehirlerde olması da beni düşündürüyordu. Pek istemiyorum gibi bu kadar yaş farkını. Kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum ayrıca farklı şeylere yöneldim eğitimime devam ediyorum, çalışıyorum vs Çok haklısınız doğru karar verecek yaşta değilim

o zaman hic acele etmeyin, bu adam olacaksa bile bir kac yil sonra olsun.

ARKADAŞLAR MERHABA SİZCE 10 YAŞ BÜYÜK BİRİ İLE EVLENİLİR Mİ? BANA YAŞ FARKI ÇOK GELDİ TEK SORUN YAŞ AMA SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BU KONUDA? ARANIZDA 10 yaş büyük eşi olan var mı?
Eşim benden 9 yaş büyük. Enerji anlamında biraz sorun oluyor ama çok da takılacak gibi değil.
Evleneceğiniz kişinin yeri gelince sizin yaşınıza inip sizi anlaması, yeri gelince sizde onun yaşındaymış gibi olgun davrandıktan sonra bir sıkıntı yok. 10 yaş sınır bence üstü sıkıntılı.

Eşim benden 9 yaş büyük. Enerji anlamında biraz sorun oluyor ama çok da takılacak gibi değil.
Evleneceğiniz kişinin yeri gelince sizin yaşınıza inip sizi anlaması, yeri gelince sizde onun yaşındaymış gibi olgun davrandıktan sonra bir sıkıntı yok. 10 yaş sınır bence üstü sıkıntılı.
Kaç yıllık evlisiniz, şimdi belki sorun olmaz da ilerde olabilir diye düşünüyorum ben

Benimki bende büyükte ne oluyor :D
Olgunluk önemli.

Eşimle 9 yaş var aramızda. Çok şükür iyi anlaşıyoruz. Herkeste aynı olmaz. Biraz kader kısmet.

22 yaşındasınız 10 yaş fark çok bariz hissedilir. 10 yaş fazla değil aslında ama kişinin karakterinin oturmaya başladığı dönem 20-26 yaş aralığı oluyor genelde. 1 sene bile çok şey fark edebiliyor. Bu tarz yaş farkının olduğu durumlarda kadın en az 26 yaşında olmalı. Ek olarak daha yaşınız evlenmek için çok küçük yaş farkı ne olursa olsun. Eğitiminiz devam ediyormuş. Diplomanız, işiniz olmadan düşünmeyin evliliği

Back
X