10 YAŞ BÜYÜK BİRİ İLE?

22 yaşındasınız 10 yaş fark çok bariz hissedilir. 10 yaş fazla değil aslında ama kişinin karakterinin oturmaya başladığı dönem 20-26 yaş aralığı oluyor genelde. 1 sene bile çok şey fark edebiliyor. Bu tarz yaş farkının olduğu durumlarda kadın en az 26 yaşında olmalı. Ek olarak daha yaşınız evlenmek için çok küçük yaş farkı ne olursa olsun. Eğitiminiz devam ediyormuş. Diplomanız, işiniz olmadan düşünmeyin evliliği
Bende sizin gibi düşünüyorum. Diplomam ve işim var ama yüksek lisans devam ediyor

Zaten farklı şehirlerde olması da beni düşündürüyordu. Pek istemiyorum gibi bu kadar yaş farkını. Kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum ayrıca farklı şeylere yöneldim eğitimime devam ediyorum, çalışıyorum vs
O zaman evlenmeyin.
Burada yaş değil sorun.

Evliliğin sizin için doğru zaman olmaması..

Hayata bakış acıları aynı ise sorun yok ama bi taraf fazla olgun bi tarafta çocuk ruhlu ise problem olur

Zaten farklı şehirlerde olması da beni düşündürüyordu. Pek istemiyorum gibi bu kadar yaş farkını. Kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum ayrıca farklı şeylere yöneldim eğitimime devam ediyorum, çalışıyorum vs Çok haklısınız doğru karar verecek yaşta değilim
22 yaşındayım ve anneyim
Bu kişiden kişiye değişecek bi şeydir bence
Eğer o olgunluğu kendinizde görüyorsanz kararınızı gayet verebilirsiniz ama görüyorsanz bekleyin

Annemle bababın arasında 11 yaş var. Avantajları da dezavantajları da olmuş. Evlilik sadece yaşla ilgili değil ki bir sürü farklı farklı dinamiği var

Bence 10 yaşa kadar fark normal. Erkekler geç olgunlaşıyor. Askerlik, iş bulma derdi oluyor 22 yaşındaki bi erkeğin. 32 yaşındaki biri hayatına yön vermiştir. Kendinizde o olgunluğu görüyorsanız 10 yaş büyük biriyle neden olmasın. Yaş sadece sayı. Gayet iyi anlaşılabilir kafalar uyuşursa. Siz evliliğe hazır değilsiniz. Hazır olunca düşünün böyle ciddi kararları 😃

bu genel sorulabilecek bir soru değil. bu sorunun cevabını oluşturan bir çok etmen var.
bence sizin için tek sorun yaş farkı da değil. daha kafanızda bişeyler oluşmamış. evliliğin ciddiyetini belki de kavramadınız.
şahsi fikrim; yaş farkı benim önemsediğim en son konulardan biri olur. birbirimize uyumlu muyuz? kafa yapılarımız uyuşuyor mu? kültür gelenek görenek farkı var mı? en önemlisi hayat arkadaşı olabilir miyiz? gibi soruları cevaplamaya çalışırım.
eşimle aramda 14 yaş fark var, ama aynı yaştakine değişmem. bu fark sadece bir sayı aramızda.

benim de 10 yaş var ve felaket fikir çatışması oluyor yaştan dolayı tecrübeli oluyor yaptığın her şeyi zor beğeniyor bir süre şöyle yap böyle yap ondan sonra ne yaparsan yap deyip yine beğenmiyor zor yani yok öyle senden büyük olursa kıymetini bilir lafları hikaye..

Zaten farklı şehirlerde olması da beni düşündürüyordu. Pek istemiyorum gibi bu kadar yaş farkını. Kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum ayrıca farklı şeylere yöneldim eğitimime devam ediyorum, çalışıyorum vs Çok haklısınız doğru karar verecek yaşta değilim
daha 22 yaşında, eğitimin bitmemiş 32 yaşında adamla işin ne.bir de uzak mesafe.adam mı kalmadı memlekette hem daha 22 yaşında ne acele bu.bırak gitsin kendi dengin birini bulursun.

ARKADAŞLAR MERHABA SİZCE 10 YAŞ BÜYÜK BİRİ İLE EVLENİLİR Mİ? BANA YAŞ FARKI ÇOK GELDİ TEK SORUN YAŞ AMA SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BU KONUDA? ARANIZDA 10 yaş büyük eşi olan var mı?
şuan sorun olmaz ama orta yaşlarda arada uçurum oluşmaya başlıyor genç olan gezmek tozmak isterken yaşlı olan asosyalleşiyor evin yükü genç olana kalıyor

benim de 10 yaş var ve felaket fikir çatışması oluyor yaştan dolayı tecrübeli oluyor yaptığın her şeyi zor beğeniyor bir süre şöyle yap böyle yap ondan sonra ne yaparsan yap deyip yine beğenmiyor zor yani yok öyle senden büyük olursa kıymetini bilir lafları hikaye..
Çok teşekkür ediyorum tecrübenizi paylaştığınız için bende aynı şekilde düşünüyorum.

22-37 idik. bariz fikir ayrılıkları ve farklı hayat beklentilerimiz vardı ayrıldık. o çok tecrübeliydi ben uçan kuşu heyecanla izlerdim keşfetmek isterdim... daha önce başından bir evlilik geçmişse o zaman çok daha zor oluyor her anlamda. içine sinmediyse zorlama. ben çok zorladım istedim olmadı. cinsel anlamda uyumluyduk ama ya bi 10 yıl sonrası ikimiz için de düşündürücüydü... yine o güne dönsem yine onu sever, yine onunla sevişirdim iyi ki girdi hayatıma hatta çok fazla şey tecrübe ettim ama bilemiyorum...

Eşim 8 yaş buyuk eger yaş farki 10 olsaydi yine evlenirdim kendisiyle.

Ama 10 yaş ustu 15-20 yaş farklar bana gore baya fazla mesela. Herkesin kendi sınırlari ve deneyimleri vardir bu konularda, siz de kendi hayatiniza ve karsinizdakine gore karar verin en iyisi.

Back
X