• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yaş küçük bir erkekle olur mu?

Promose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
143
16
98
10 yaş küçük erkekle olur mu?
Suan evlilik yoluna söz verdiğim erkekle kendimden 10 yaş küçük ve yaş farkımız belli oluyor. Aile tanışması olacak yakında. Utanıyorum. Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum. 0 24 ben 34 yaşındayım. Gerçekten fikirleri çok güzel ama görünüş olarak yanimda küçük olduğu çok belli ama değer veriyorum

10 yaş bana göre çok fazla. Erkekler hele çok çok geç olgulaşan varlıklar. Kazık kadar adamlar bile çocukça davranıyor bazen. 24 yaş bana göre çok küçük ben de 33 yaşındayım. Kendi adıma konuşmak gerekirse olmazdım. Ama sizin tercihiniz sizin kararınız.

Geçenlerde de açmışlardı böyle bir konuyu ,oraya da yazdım."Yorar" Yaş farkının belli olması ,kimin ne düşündüğü vs inanın o kadar önemli değil lakin 24 yaş bir erkek post ergendir zaten (ne kadar olgun vs görünürse görünsün) ve bu post ergenlik ortalama 30 a dek de sürer.Uğraşırım derseniz ,siz bilirsiniz .

Fikir ayrıcalığına düşmüyorsanız birbirinizin kişisel alanlarına saygı duyacak kadar olgunsanız karşı taraf kişisel olgunluğunu tamamlamışsa girdiğiniz ortamlarda birbirinizi tamamlayabiliyorsanız olabilir . Görüntünüzün nasıl olduğunun bi önemi yok sizin birbirinizi nasıl gördüğünüz önemli . Ama sanki siz şimdiden utanıyorsanız daha kendınıze kendınız yakıştıramıyorsunuz eş adayını .
Değer vermek değilde gerçekten sevıyorsanız ne düşündüğünüzden gerçekten emin olunca adım atın , şuan daha kendi içinize bile oturtamadığınız şeyi bi anda hayatınıza sindirmeye çalışmayın .

10 yaş bana göre çok fazla. Erkekler hele çok çok geç olgulaşan varlıklar. Kazık kadar adamlar bile çocukça davranıyor bazen. 24 yaş bana göre çok küçük ben de 33 yaşındayım. Kendi adıma konuşmak gerekirse olmazdım. Ama sizin tercihiniz sizin kararınız.
Bir de bunun ilerisi var.İnsanlar anlık kararlar alıyor.Nerden baksanız kişiye göre değişir ama 10_15 yıl sonra konu sahibi menopozda olacak,karşı taraf 34_40 yaş arası ,cinselliğin doruğunda olacak.Bunların da düşünülmemesi ayrı bir mevzu.

Ben 27 yaşındayım o kadar da büyük değilim ve şimdi düşünüyorum da 21 22 yaş birisiyle yapabilir miyim, muhtemelen hayır. Erkekler geç olgunlaşıyor genelde

Bir de bunun ilerisi var.İnsanlar anlık kararlar alıyor.Nerden baksanız kişiye göre değişir ama 10_15 yıl sonra konu sahibi menopozda olacak,karşı taraf 34_40 yaş arası ,cinselliğin doruğunda olacak.Bunların da düşünülmemesi ayrı bir mevzu.
Kesinlikle öyle. Ve dediğiniz gibi yorar. Açıkçası 5 yaşa kadar oluru var ama diğer türlü 10 çok fazla. Hayata bakış açıları istekleri ve beklentileri çok farklı olacak zamanla. Her ne kadar erkekler büyük büyük olgun laflar etse de çocuk ruhlular. Ve bir de işin gerçeği herhangi bir kavgada sen zaten 10 yaş büyüksün benden tarzı muhabbetleri çok duyar. İleride girdikleri ortamda hele de yaş farkları dışarıdan çok belliyse erkek kendini bir b.k zannedip o zaten benden büyük tavırlarına girebilir. Bunu yaşayan bir yakınım olduğu için söylüyorum.

Suan evlilik yoluna söz verdiğim erkekle kendimden 10 yaş küçük ve yaş farkımız belli oluyor. Aile tanışması olacak yakında. Utanıyorum. Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum. 0 24 ben 34 yaşındayım. Gerçekten fikirleri çok güzel ama görünüş olarak yanimda küçük olduğu çok belli ama değer veriyorum
Ben 1,2 yaş küçüğe bile katlanamıyorum çocuk gibi geliyorlar.örnekleri çok var ama ben hiç empati yapamıyorum.

Oldurmak isterseniz olur
Erkekler 20 yaş küçük kadınla olurken utanmıyor da biz kadınlar mı utanacağız, bu ayrı

Ama sizi sıkar
Kişiliği ve büyük ihtimalle işi bile oturmamış, tecrübesiz, sürekli bir şey öğretmeye çalıştığınız bir adam

10 yıl sonra 20 yıl sonra, hayattan beklentileriniz muazzam değişecek
Ayrılma ihtimaliniz çok yüksek

Ben 1,2 yaş küçüğe bile katlanamıyorum çocuk gibi geliyorlar.örnekleri çok var ama ben hiç empati yapamıyorum.
Ya normalde bende inan kendimden asla küçük olmas modundaydim. Biz bu duruma ne ara geldik anlamıyorum bile. Bırakma lafını yapınca ağlayacak gibi oluyor. Kendim ne yapıyorum ne istiyorum hiç bilmiyorum. Sadece aile tanışması kisminda utanacagimi hissediyorum

Oldurmak isterseniz olur
Erkekler 20 yaş küçük kadınla olurken utanmıyor da biz kadınlar mı utanacağız, bu ayrı

Ama sizi sıkar
Kişiliği ve büyük ihtimalle işi bile oturmamış, tecrübesiz, sürekli bir şey öğretmeye çalıştığınız bir adam

10 yıl sonra 20 yıl sonra, hayattan beklentileriniz muazzam değişecek
Ayrılma ihtimaliniz çok yüksek
İşi başı oturmuş durumda. Durumu kendince vsr. Hayata bakış açısı güzel ama ilerisi nasılsın olur bilemiyoruz tabi

Yaşıtlarımla bile uyuşamazdım.10 yaş küçük biriyle yapamazdım.Erkekler geç olgunlaşıyor ve beni çekip çeviren biri olmasa yapamazdım.Eşim de adıyla uyumlu Önderlik 😀ediyor bana sağolsun.Evlendikten sonra düşünmeyi bıraktım benim yerime her şey i düşünüyor 😂

Ben 4 -5 yaşta dahi direkt abla moduna giriyorum, korumacı tavır vs takınıyorum bakış açısıyla alakalı zannımca.
Bende oyleydim normalde. Başta da ablacığım diye çok hitap ettim ama karşımdaki bu konuda beni tinlamadi açıkçası. Bende kendime yediremiyorum ama gidisatimiz da belli

Back
X