10 yaş küçük bir erkekle olur mu?

Baya da kötüsünüz ya. İnanın bu konuyu en çok kınayan kişilerden biriydim. Başınıza gelmesi dileğiyle. Ne diyebilirim ki
Çevreden göreceğinin yarısını gördün burada. İnan ailesi de çok minnoş bakmayacak olaya. Adam 30 bile diyememiş. Düşün. 27 demekle 30 demek arasındaki farkı bile göze alamamış.

Hepsini geçtim siz 40ları devirdiğinizde adam daha 30a yeni gelecek. O dönemde akranlarına ilgisi olacak. Erken verilmiş bir karardı diyecek.
En büyük sorun da çocuk işi. Siz anne olmak istiyorsunuz ve evlenince 1 sene içinde bebek diyeceksiniz. Adam 25inde baba olmak istemeyecek. E o baba olmak istediğinde riskli döneminiz başlamış olacak.
Bu kadar yormaya ne gerek var.
Belki yaşı yaşına uyacak düzgün biri karşına çıkacakken bir sürü dert çekmek çok saçma. Bu nedenle yoklukta diyoruz size.
Yoklukta olmazsanız bebenin teki için bu kadar dert çekmezsiniz

Sevgiyi göz ardı ediyorsunuz suan. Ama sizde haklısınız bisey demiyorum.

Baya da kötüsünüz ya. İnanın bu konuyu en çok kınayan kişilerden biriydim. Başınıza gelmesi dileğiyle. Ne diyebilirim ki
Karar degistirdim.
Yasinizdan epey kucuk gosteriyorsunuz ha tipinizi bilemem akil olarak kizimla esit sayilirsiniz.

Biz anlaşıyoruz ama kimsenin o kısma baktığı yok cidden
Top sizde (ikinizde!) o zaman NE ÂLÂ! Sizi tedirgin eden husus o taktirde belki yaş farkından ibâret değil benden en fazla 3 yaş genç biriyle ciddi ilişkim olduğundan bu konu hiçbir vakit şahsi gündemimde olmadı. Esas konu hayattan beklentilerin ve gayelerin örtüşüp örtüşmediği bence. Bir de o gayelere doğru birlikte yürümenin tek başına yürümekten daha keyifli olup olmadığı. Gerisi fasarya. HER DAİM MUTLU OLUN İNŞALLAH

Ya yaşıtlarım o kadar mal ki. Yoruldum. Yasitlarimdan gorduklerimden yoruldum. Bu yüzden sadece kendimi kisitlamiyorum

Hayırlısı diyebilirsiniz mesela. Ben evlilik meraklısı modunda degilim. Nasipte varsa diyorum suan ama burada yazılanları görmekte iyi oldu
Evlilik öncesi zaten suan herkesi yokluyorum tepki bakimindan. Ya alışmış olacagim ya da bu konudan kapanacak biseyler

Tam olarak ne olacağını ümit ediyorsunuz? Kocamız ölecek ya da boşanıcaz falan sonra 20’li yaşlarda delikanlılarla mı takılacaz?

Burada yaş farkını en son eleştirecek insan benim. Eşimle yaş farkımız var çünkü. Mesele yaş farkı değil diyoruz ama anlamamakta diretiyorsunuz.

İlk tökezlemede “çocuk” arkasına bakmadan kaçınca ya da yaşıtı güzel bir kadından ilgi gördüğünde anlayacaksınız ne demek istediğimizi.

Direkt bana yazabilirdiniz. Ne oldu, yemedi mi?

Sizin yorumunuzu görmeden yazdım zaten, hemen altınızda. Gidip okuyun.

25 yaşında biri olarak birkaç yıl önceki isteklerimi şimdi istemem, birkaç yıl önceki seçimlerim sanki benim seçimim değildi. Düşünce yapım, davranışlarım her şeyim çok değişti. Olgunlaşma aşamasında olan birisiyle beraberlik kurmanız riskli bunu anlatmaya çalışıyoruz. Bugün istediğini yarın istemeyebilir, yarın çok farklı davranıp düşünebilir bir kez daha uyarayım. Benden bir yaş küçük ve erkekler daha geç olgunlaşır. Karar sizin.

Direkt bana yazabilirdiniz. Ne oldu, yemedi mi?

Sizin yorumunuzu görmeden yazdım zaten, hemen altınızda. Gidip okuyun.
E siz size yazdığımı anlıyorsunuz zaten, özelden başkalarıyla dedikodu yapmıyorum. Yorumun muhatabı cevap isterse verebilecek şekilde yazdım. Madem konuşmak istiyorsunuz, yaşı büyük erkek konusunda absürt şekilde benim kocam 14 yaş büyük laf edemezsiniz falan diyorsunuz. Siz çok çok büyük adamla evlendiniz diye herkes bunu mu normal görecek? Ama siz yaşı küçük erkeği anormal buluyorsunuz diye konu sahibi de şu an anlaştığı ilişkisinden ayrılacak öyle mi? Bu ilişki ilerler, ilerlemez. Şu an mutlu bir ilişkisi var, ne diye ayırmaya çalışıyorsunuz? Herkes sizin yaşam standardinıza göre mi yaşamak zorunda? Olmaz diyip eleştirmek farklı, dalga geçmek farklı. Sanki konu sahibinin sevgilisinden çok farklı davranmışsınız gibi üstten üstten yorum yapıyorsunuz. Biraz da dönüp kendinize bakın.

24 yaş gerçekten çok küçük bu kararı alması için. Onun dışında 10 yaş fark kadın büyük olsa da erkek büyük olsa da fazla. Burda erkek çok büyük olunca savunup kadın büyük olunca laf söyleyen üyelere inanılmaz ayar oluyorum. Çifte standarta gerek yok. Bence 7-8 yaş üstü ciddi bir jenerasyon farkı şu dönemde. Herkes uyum sağlayamaz. (Bilhassa taraflardan en az biri 20li yaşlardaysa. ikisi de 30 yaş üstüyse yaş farkının artması sıkıntıya yol açmayabilir)

Onun dışında bazı yorumlar incel forum sitesinde geziyormuşum hissi uyandırdı. Erkeklerin performansı yaş alsa da düşmüyormuş (yuh), erkekler her yaşta harikaymış ama kadınlar menopoza giriyormuş falan. Andrew tate mi yazıyo bu yorumları ne saçma sapan yorumlar bunlar. Mantıklı sebeplerle neden olmayacağını açıklayan arkadaşları tenzih ediyorum onların yorumlarına katılıyorum ama abartılı, mantıksız ve fütursuzca erkek övücülüğü yapan üyelerin yorumlarını okuyunca gözüm seğirdi.

Son düzenleme:
Üç mü ayda sevgi?

Siz daha önce bir karşı cinsle ilişki yaşadınız mı cidden?
Keske başımdan birçok sevgililik olayı geçmemiş olsaydı. Erkekler hakkında bu kadar fikrim olmasaydı diyecek kadar ilişkim oldu malesef.

Iste bende bunu anlamadım. Neden bu kadar kadınlar gömüldü. Ve bir kadın sitesinde. Neden bu kadar yetersizmisiz gibi bi konuşma var anlamadım. Ben bu sözleri kaldırabilir miyim diye umursamazlar cevaplar veriyorum çok büyük bi savunmam yok bu olayı. Sadece kimler ne kadar saçmalayacak ona bakiyorum

Konu yaş farkı değil çünkü.
Buradaki sevgili 5 sene önce reşit olmuş.
2001 doğumlu.
Valla kimse kusura bakmasın da 30+ bir insan 20lerinin başında birini sevip “iyi anlaşıyorsa” mentalde sorunu vardır.
Benim 23 yaşında yeğenim var ki cidden anne babası boşandı tek başına yaşadı yaşından çok olgun. Ama yaşıtlarından olgun. Oturup sohbet etsem eğlensem de çocuk yani.
Ki ben 7 yaştan sonrasını çok buluyorum bu arada.
Burada da bu sevgili 27de gözü 20lere kayacak/ konu sahibi 37sinde terk edilecek. Vay senelerimi yedi çocuk yapamadım diye ağlayacak.
Halbuki yaşı yaşına birini denk getirmeye çalışsa belki istediği gibi anne de olabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…