10 yaş küçük bir erkekle olur mu?

Gerçekten fikriniz yokmuş

Bekâr kafası olduğu o kadar belli ki. Fikrin Yok ama yorum yapıyorsun. Erkekler belli yaştan sonra çökmüyor. Çünkü fiziksel olarak çökecek ciddi hormonları yok. Vücut yapıları ve güç bakımından kadından çok farklılar. Bu da (hastalık hariç ) çökmelerine neden olmuyor.
Erkeklere göre bu durum aşırı Süper değil. Bir çok erkek kendinden büyük bir kadınla evlenmek istemiyor. Çünkü onlar da biliyor ki bunun menopozu var çökmesi var. Kaç tane erkeğe sordun da bu cevabı aldın?
Biyolojiden de haberin yok erkeklerden de haberin yok.
Sen evcilik oyunu zannediyorsun evliliği.

Dediği gibi olsa zengin yaşlı amcalar 20’lik çıtırlarla değil 80’lik ninelerle takılırlardı

Arkadaşım 9 yaş büyük eşinden. Yani görünüşte mutlular. Bir gün ikisinin iş yerine ziyarete gitmiştim. Arkadaşımla iç kısım da kahve içerken henüz 30 larında 4 kadin müşteri geldi. Eşi ilgilendi müşterilerle. Biz de onları izledik, bu arada kadınlardan biri birsey sordu, adam esprili bir cevap verdi. Onlar gülüsürken; arkadaşım bana döndü ve " çok genç, senden bile küçük " dedi. Evet benden 2 yaş küçük bu adam. Kadının hüznü benim içimi yaktı. Konunuzu okuyunca o sözler geldi aklima. Sizin içinde üzüldüm. Dilerim pişman olmazsınız.

Bir de gülmüş. Yani ayakları yere basan biri olsa 18'lik kız gibi bu yorumu yazar mıydı?
Evet ergen 17-18 yaşında kız gibi tavırları, gerçek hayatta da böyleyse 24 genç oğlan ona göre daha ağır başlı gelmiştir.Biz ne desek boş bu hikayenin tek üzüleni o olacak ama farkında değil

O suan evlenelim desem suan evlenme modunda. Ben ondan daha yan çizecek moddayim açıkçası. Ama dediğiniz gbi ilişkiyi zamana yayacagim. Cidden iyi bi çocuk. Çok insan reddettim . Buna da öyle yapmak istemiyorum
O yaşta tabii ki evlenir o yaşlarda insan çok ciddi enine boyuna düşenemiyor bakın siz 34 yaşında sorguluyorsunuz ki konu açmışsınız ben aşkta asla yaşa takılan biri değilim ama sizde durumlar tam tersi erkek her zaman büyük olmalı toy oluyorlar istediği kadar olgun olsun hayata bakış açısı farklı oluyor.

Biliyorum benimki bütün yaş farkıyla evlenen çiftleri atiyor zaten bana.
10 yıl sonrasını göreceğiz.

Evlenmen için çok çok geçerli sebeplerin olması lazım.
3 ay da ne yaptı senin için ? Sana küçük yaşta evlenen erkekleri örnek verdi. Ayrılmak isteyince ağladı. Bu kadar
3 ayda ne zorluk yaşadınız mesela? Başına büyük bir vaka geldiğinde tepkisi ne oldu ? Olumsuz bir duruma karşı tepkisini görmeden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Evlendikten sonra sağlık ,evlat,bireysel imtihanlar da bu adam ne kadar güçlü olacak mesela? Bu genç yaşında bunlarla baş edebilecek mi ?
24 yaşında bir polis.Ekmegini almış. Kendi ile yaşıt ya da kendinden küçük ya da kendinden 2-3 yaş büyük bir kadınla evlenebilir. Kesinlikle sorun olmaz. Çünkü 20'li yaşlarda. Ama 30'lu yaşlar ile 20'li yaşlar çok başka. 20'li yaş nedir ki ya hu?

Ben zaten 30larda durmuyorum 20lerin içimde olduğumu sanıyorlar . Yani çokta zorlanmam diye düşündüm
O zaman bu konuyu açıp neden utanıyorum diyorsun. Sen de milleti salak zannediyorsun herhalde. Herkes ne demek istediğini anladi. De ki kardeşim ben bu yolda yürümek istiyorum. Çamura da batarsam batayım. Herkes o zaman der ki peki sen bilirsin. Daha ne istediğini bilmiyorsun.

3 aylık sevgililik ile mi siz ailelerle tanışma işine gireceksiniz yani? Hem de yalan söyleyerek?? Hem de 3 aylık ilişkinin evliliğe gitmek için yeterli olduğunu düşünerek. Bacım ben şimdi anladım seni. Neden 24 yaşındaki çocukla bu kadar uyuştunuz, nasıl oluyor da onun düşüncelerini olgun buluyorsun ben anladım. Siz olgun düşünemiyorsunuz ki. O yüzden o size her türlü olgun geliyor düşünce olarak.
Birincisi.. Yalanla olmaz bu iş. Gerçekler er ya da geç ortaya çıkar. Aileler bir araya gelince yaş mevzusu bir şekilde açılırsa ne yapacaksınız mesela? Siz daha ailelere bile bunu açıklayamıyorken çevrenizdekiler sorunca göğsünüzü gere gere "benden 10 yaş küçük" diyebilecek misiniz? Buraya konu açıp, ailelere bile yalan söylediğinize göre hayır, hiç rahat olamayacaksınız yaş konusunda. Hep bu konu altında ezileceksiniz çünkü kendiniz bile kabullenemediniz. Bir kere o çocuk gerçekten olgun olsaydı "saçmalama, yalan falan söylemeye gerek yok, ben dürüst olacağım, kimse de benim kararlarıma karışamaz, sana da kimse bu konuda tek bir laf edemez" diye çıkışır o seni ikna ederdi yalan söylememek için. Demek ki onunda işine gelmiş.
İkincisi.. 3 aylık ilişki ne demek yeterli? Aynı eve girince asıl tanıyorsun olayı bir yere kadar doğru ama o konular temizlik, evde sorumluluk alma vs. gibi basit konulardan kaynaklı. Karakter ve yaşam tarzı, değerleri, insanlara bakış açısı, davranış şekli vs. olarak onu 3 ayda tanımanız imkansız. Bakmayın siz burada "eşim evlenince çok değişti, onu tanımakta zorluk çekiyorum" diyenlere. Onlarda zamanında tanıdılar ama evlenince düzelir, ben düzeltirim onu, bu kadar sorundan bir şey olmaz diye düşünüp sorunları halı altına süpürdükleri için o konuları açıyorlar. Geçmişte de böyleydi, ben düzelir diye evlendim diyemiyor kimse, hatasını söylemek istemiyor.
Üçüncüsü.. Bana asla 24 yaşındaki bir çocuğun kendisinden 10 yaş büyük bir kadınla bu kadar alel acele evlenmesi normal gelmedi. Ya bir an önce evlenip rahat rahat cinsellik yaşayayım diye düşünüyor çünkü şuan hormonlar tavan, size hisleri de var, ee kaynıyor kanı. Ya ailesiyle, anne figürü ile bir sorunu var, sevgisizlik, anne sevgisi almamış sizde bulmuş. Ya da adam gay ve paravan evlilik yapmak istiyor. Yahu o yaştakiler fingir fingir geziyor, sevgili yapıp tatile gidiyor, konsere gidiyor, eğleniyor. Evlilik sorumluluğu altına girmek istemiyor. Kaldı ki çocukta istemiyormuş zaten bilincinde aslında onun da ayrı bir sorumluluk getireceğinin. Ya da tercihleri farklı olduğu için istemiyor bilmiyorum. Ama asla normal değil!
Bu arada bunları sizi sevilmeye, aşka layık görmediğim için söylemiyorum. Eminim güzelsinizdir, sevilmeye layık birisinizdir. Ama bu çocuk doğru kişi değil. İleride size mutluluk getirmez. Yalanlar üzerine kurulu, bu kadar acele edilmiş, sizin yaşlar konusunda takıldığınız hatta söylemeye utandığınız kadar ileri düzeydeyse sadece üzülürsünüz. Şuan laylaylom tabi ki. Aşkın doruklarındasınız. Ama evlilik böyle bir şey değil. Bu yaşta da böyle laylaylom ilişkilerle vaktinizi harcamaya değer mi? Emimin çocuk hayalinizde vardır. Ama o istemiyor diye siz de istiyor muyum bilmiyorum diyorsunuz. Ama siz içten içe yaşınız daha da geçmeden aile olup, çocuk yapmak istiyorsunuz ki bu çok normal. Buradaki sana göre kötü yorumları da senin kötülüğüne söylüyorlar diye düşünme. Bazen bu tür yorumlar insanı kendine getirir.

21 yaşında oğlum var büyük konuşmak istemiyorum.. Fakat

Daha çok bebek ya.. Evet boy var pos var, konuştuğu zaman vay be dersiniz ama bir de gelin bana sorun. Çok toy, çocuk daha..

Arkadaşımın eşi kendisinden 12 yaş küçük. Nikahında bile çocuk öocuk hareketleri vardı.

Sonra, daha ilk sene de kendisinden küçük bir kızla arkadaşımı aldattı. Arkadaşımla çocukları oldu boşanamadılar da..

Bende gördüm o konuyu sanirim konu buydu

Konu sahibi bir okuyun derim bu konuyu lakim sizim durumunuzda olay farkli karsinizdaki.kisi daha 20 lerin basinda.

24 yaşında biri ergenlikten yeni çıkmış çocuk gibi ciddiye bile alamam ben şahsen. 10 yaş fazla,24 yaşta çok çok genç evlilik için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…