- 11 Aralık 2018
- 42.094
- 261.452
- 598
Gerçekten fikriniz yokmuşcinsellik konusunda hiç fikrim yok. ama erkekleirn belli yaştan sonra bu konuda çöktüğnü de söyleniyor. erkeklere göre bu fikir aşırı süper. yani kendinden büyük biriyle evlenme fikri. bunu ben erkeklere sorduğumda bu tarz cevaplar aldım
Bir de gülmüş. Yani ayakları yere basan biri olsa 18'lik kız gibi bu yorumu yazar mıydı?Herkesi kandırmaya, evcilik oynamaya devam diyorsunuz yani.....
Bekâr kafası olduğu o kadar belli ki. Fikrin Yok ama yorum yapıyorsun. Erkekler belli yaştan sonra çökmüyor. Çünkü fiziksel olarak çökecek ciddi hormonları yok. Vücut yapıları ve güç bakımından kadından çok farklılar. Bu da (hastalık hariç ) çökmelerine neden olmuyor.cinsellik konusunda hiç fikrim yok. ama erkekleirn belli yaştan sonra bu konuda çöktüğnü de söyleniyor. erkeklere göre bu fikir aşırı süper. yani kendinden büyük biriyle evlenme fikri. bunu ben erkeklere sorduğumda bu tarz cevaplar aldım
Dediği gibi olsa zengin yaşlı amcalar 20’lik çıtırlarla değil 80’lik ninelerle takılırlardıBekâr kafası olduğu o kadar belli ki. Fikrin Yok ama yorum yapıyorsun. Erkekler belli yaştan sonra çökmüyor. Çünkü fiziksel olarak çökecek ciddi hormonları yok. Vücut yapıları ve güç bakımından kadından çok farklılar. Bu da (hastalık hariç ) çökmelerine neden olmuyor.
Erkeklere göre bu durum aşırı Süper değil. Bir çok erkek kendinden büyük bir kadınla evlenmek istemiyor. Çünkü onlar da biliyor ki bunun menopozu var çökmesi var. Kaç tane erkeğe sordun da bu cevabı aldın?
Biyolojiden de haberin yok erkeklerden de haberin yok.
Sen evcilik oyunu zannediyorsun evliliği.
Arkadaşım 9 yaş büyük eşinden. Yani görünüşte mutlular. Bir gün ikisinin iş yerine ziyarete gitmiştim. Arkadaşımla iç kısım da kahve içerken henüz 30 larında 4 kadin müşteri geldi. Eşi ilgilendi müşterilerle. Biz de onları izledik, bu arada kadınlardan biri birsey sordu, adam esprili bir cevap verdi. Onlar gülüsürken; arkadaşım bana döndü ve " çok genç, senden bile küçük " dedi. Evet benden 2 yaş küçük bu adam. Kadının hüznü benim içimi yaktı. Konunuzu okuyunca o sözler geldi aklima. Sizin içinde üzüldüm. Dilerim pişman olmazsınız.10 yaş küçük erkekle olur mu?
Suan evlilik yoluna söz verdiğim erkekle kendimden 10 yaş küçük ve yaş farkımız belli oluyor. Aile tanışması olacak yakında. Utanıyorum. Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum. 0 24 ben 34 yaşındayım. Gerçekten fikirleri çok güzel ama görünüş olarak yanimda küçük olduğu çok belli ama değer veriyorum
Evet ergen 17-18 yaşında kız gibi tavırları, gerçek hayatta da böyleyse 24 genç oğlan ona göre daha ağır başlı gelmiştir.Biz ne desek boş bu hikayenin tek üzüleni o olacak ama farkında değilBir de gülmüş. Yani ayakları yere basan biri olsa 18'lik kız gibi bu yorumu yazar mıydı?
Siz nasıl küçük göstereceksiniz onun ailesinin yanındaaynısını söyledim tanışmada sakal bırakacak. kaslı zaten gösterişli sayılır. birazda sakal kurtarır sanırım
O yaşta tabii ki evlenir o yaşlarda insan çok ciddi enine boyuna düşenemiyor bakın siz 34 yaşında sorguluyorsunuz ki konu açmışsınız ben aşkta asla yaşa takılan biri değilim ama sizde durumlar tam tersi erkek her zaman büyük olmalı toy oluyorlar istediği kadar olgun olsun hayata bakış açısı farklı oluyor.O suan evlenelim desem suan evlenme modunda. Ben ondan daha yan çizecek moddayim açıkçası. Ama dediğiniz gbi ilişkiyi zamana yayacagim. Cidden iyi bi çocuk. Çok insan reddettim . Buna da öyle yapmak istemiyorum
Ben zaten 30larda durmuyorum 20lerin içimde olduğumu sanıyorlar . Yani çokta zorlanmam diye düşündümSiz nasıl küçük göstereceksiniz onun ailesinin yanında
Siz nasıl küçük göstereceksiniz onun ailesinin yanında
Buyur buradan bak 20 yaş küçük erkek nasılBen zaten 30larda durmuyorum 20lerin içimde olduğumu sanıyorlar . Yani çokta zorlanmam diye düşündüm
Biliyorum benimki bütün yaş farkıyla evlenen çiftleri atiyor zaten bana.Buyur buradan bak 20 yaş küçük erkek nasıl
10 yıl sonrasını göreceğiz.Biliyorum benimki bütün yaş farkıyla evlenen çiftleri atiyor zaten bana.
O zaman bu konuyu açıp neden utanıyorum diyorsun. Sen de milleti salak zannediyorsun herhalde. Herkes ne demek istediğini anladi. De ki kardeşim ben bu yolda yürümek istiyorum. Çamura da batarsam batayım. Herkes o zaman der ki peki sen bilirsin. Daha ne istediğini bilmiyorsun.Ben zaten 30larda durmuyorum 20lerin içimde olduğumu sanıyorlar . Yani çokta zorlanmam diye düşündüm
Bende gördüm o konuyu sanirim konu buyduGeçenlerde de açmışlardı böyle bir konuyu ,oraya da yazdım."Yorar" Yaş farkının belli olması ,kimin ne düşündüğü vs inanın o kadar önemli değil lakin 24 yaş bir erkek post ergendir zaten (ne kadar olgun vs görünürse görünsün) ve bu post ergenlik ortalama 30 a dek de sürer.Uğraşırım derseniz ,siz bilirsiniz .
24 yaşında biri ergenlikten yeni çıkmış çocuk gibi ciddiye bile alamam ben şahsen. 10 yaş fazla,24 yaşta çok çok genç evlilik için.10 yaş küçük erkekle olur mu?
Suan evlilik yoluna söz verdiğim erkekle kendimden 10 yaş küçük ve yaş farkımız belli oluyor. Aile tanışması olacak yakında. Utanıyorum. Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum. 0 24 ben 34 yaşındayım. Gerçekten fikirleri çok güzel ama görünüş olarak yanimda küçük olduğu çok belli ama değer veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?