tamam haklısınızSanmıyorum.
Daha öncesinde de bu konuda bulamadığınızdan yakınmışsınız.
Biraz kolay inanan bir insansınız.
Hemen daha ilişkinin başında evlilik diyenden ekstra korkun. En sıkıntılı tipler onlar olur genelde.
ama önceki konumdan vuruyorsunuz beni önceki insanla 3 sneelik bi tanışıklığımız vardı iki gündür tanımıyorduk birbirimizi. insanlar çok kötüSanmıyorum.
Daha öncesinde de bu konuda bulamadığınızdan yakınmışsınız.
Biraz kolay inanan bir insansınız.
Hemen daha ilişkinin başında evlilik diyenden ekstra korkun. En sıkıntılı tipler onlar olur genelde.
Vurmuyorum 34 yaşında ve bulamamaktan şikayet eden, bu nedenle de kusurları görmezden gelip evlenmek isteyen birisiniz. Ya anne olamazsam sıkıştırması sizi kolay inanmaya zorluyor. Kolay hata yapacak durumdasınız.ama önceki konumdan vuruyorsunuz beni önceki insanla 3 sneelik bi tanışıklığımız vardı iki gündür tanımıyorduk birbirimizi. insanlar çok kötü
Sakal bıraksın büyük gösteriyor :)
Hiç inandırıcı değilsin. 50 defaya evlenmiş olsaydın kendi dengin biriyle evlenmiştin bile. 50 defaya evlenemediğin için 24 yaşındaki toy birinden medet umuyorsun.öyle olsam inanın şuan elli defa evlenmiş olurdum
Şirkette sakallarını kesen 30-40 yaşında arkadaşlar 15 yaşında ergene dönüyor, tıraş olmayın sizi ciddiye alamıyorum diyorum toplantılardaaynısını söyledim tanışmada sakal bırakacak. kaslı zaten gösterişli sayılır. birazda sakal kurtarır sanırım
evlilik nasip işi biliyorsunuz demiHiç inandırıcı değilsin. 50 defaya evlenmiş olsaydın kendi dengin biriyle evlenmiştin bile. 50 defaya evlenemediğin için 24 yaşındaki toy birinden medet umuyorsun.
Yaşa ve gör ne diyelim.
Olmaz diyorum. İlerisini de düşünmeniz gerekiyor. Siz menepoz yaslarınızdayken o daha genç olacak ve bu ciddi problemler yaratır. Erkekler gerçekten geç olgunlaşıyor sizi yorar. Siz 24 o 34 olsa olur derdim çünkü kadın zaten çocuktan sonra ister istemez degisyor oda olgun olup sizi daha rahat ettirirdi cinsel hayatta da sorun olmaz dı erkek olduğu için ama biz kadınlar için öyle değil maalesef . Hakkınızda hayırlısı olsun10 yaş küçük erkekle olur mu?
Suan evlilik yoluna söz verdiğim erkekle kendimden 10 yaş küçük ve yaş farkımız belli oluyor. Aile tanışması olacak yakında. Utanıyorum. Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum. 0 24 ben 34 yaşındayım. Gerçekten fikirleri çok güzel ama görünüş olarak yanimda küçük olduğu çok belli ama değer veriyorum
Herkesi kandırmaya, evcilik oynamaya devam diyorsunuz yani.....aynısını söyledim tanışmada sakal bırakacak. kaslı zaten gösterişli sayılır. birazda sakal kurtarır sanırım
Herkesi kandırmaya, evcilik oynamaya devam diyorsunuz yani.....
cinsellik konusunda hiç fikrim yok. ama erkekleirn belli yaştan sonra bu konuda çöktüğnü de söyleniyor. erkeklere göre bu fikir aşırı süper. yani kendinden büyük biriyle evlenme fikri. bunu ben erkeklere sorduğumda bu tarz cevaplar aldımOlmaz diyorum. İlerisini de düşünmeniz gerekiyor. Siz menepoz yaslarınızdayken o daha genç olacak ve bu ciddi problemler yaratır. Erkekler gerçekten geç olgunlaşıyor sizi yorar. Siz 24 o 34 olsa olur derdim çünkü kadın zaten çocuktan sonra ister istemez degisyor oda olgun olup sizi daha rahat ettirirdi cinsel hayatta da sorun olmaz dı erkek olduğu için ama biz kadınlar için öyle değil maalesef . Hakkınızda hayırlısı olsun
Benden gizlense ben görürdüm yalan yok.Kendisi şuan tabi ki çocuk istemez. Daha 24 yaşında. Siz yaşınız dolayısıyla evlenince isteyeceksiniz, o hayata daha kolay adapte olacaksınız ama sevgiliniz için çok erken olacak.
Söz verdim deyip durmuşsunuz ama 3 ayda sürekli söz alıp, verilmesi de manasız.
Sizin içinizde de yaş farkı fazla. Bunu içinde hem problem edip,kendinizi gereksiz yere eksik hissedeceksiniz.
Ne gerek var?
Ayrıca aile bu yaş farkını büyük ihtimalle sorun eder. O yalan ortaya çıkınca sizi oğullarını kandırmış kadın gibi bile görebilirler.
Erken yaşta ve hemen bulduğu ilk ciddi ilişkisiyle evlenen adam açlığı var yani.
Evet biliyorum. Ama birçok kişi ile görüştüm evlenmek isteseydim çoktan evlenmiştim diyen sizsiniz. Çok kişi ile görüştü iseniz birinden biri mutlaka olurdu. Şu an kaygılarınız olduğunu hissediyorum. Çünkü karşınızda benden ayrılma diye ağlayan birine güvenmeniz bunu gösteriyor. Belli yaştan sonra kadınların kaygıları artıyor. Siz de bu gruba giriyorsunuz. Yoksa ağlayana prim vermezdiniz. Düşün bakalım 24 yaşındaki hayatının baharında olan bir genç yakışıklı ise ( ki öyle diyorsunuz) neden benimle evlen diye ağlasın. Sence bunda mantık var mı?evlilik nasip işi biliyorsunuz demi
evet haklısınız ben olgun değilim. ne yaptığım belirsiz hep. belki karşımdaki benden olgundur bile. sadece risk almak istiyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?