10 yaş küçük bir erkekle olur mu?

tamam haklısınız

ama önceki konumdan vuruyorsunuz beni önceki insanla 3 sneelik bi tanışıklığımız vardı iki gündür tanımıyorduk birbirimizi. insanlar çok kötü

ama önceki konumdan vuruyorsunuz beni önceki insanla 3 sneelik bi tanışıklığımız vardı iki gündür tanımıyorduk birbirimizi. insanlar çok kötü
Vurmuyorum 34 yaşında ve bulamamaktan şikayet eden, bu nedenle de kusurları görmezden gelip evlenmek isteyen birisiniz. Ya anne olamazsam sıkıştırması sizi kolay inanmaya zorluyor. Kolay hata yapacak durumdasınız.
24 yaşında sizden on yaş genç ve bir kaç sene önce reşit olmuş bir insanın hormonların çoşkusuyla fazla hızlı giden haline hemen inanıyorsunuz.
24 yaşında bir insanın duyguları çok değişkendir, kolay değişir. Bir sene sonra da başkasına aynı hızla aşık olabilir.
O yaşlarda biz de öyleydik.
Kendi adıma 20-24 arasındaki ilişkimle kesin evlenecektim. Ruh eşindi falan. Şimdi gülüyorum.
Ve inanın o zamanlar bende olgunum derdim.
Siz şu an adamın hızından da çok aşırı genç olmasından da korkmuyorsunuz.
Ama bugün olmasa bu çocuk 28-30 yaş arasına geldiğinde yaş farkı gözüne batacak. Gençlikte yaşayamadıklarını yaşamak isteyecek. Sorunlar olacak.
Erken yaşta ve hemen bulduğu ilk ciddi ilişkisiyle evlenen adam açlığı var yani.

öyle olsam inanın şuan elli defa evlenmiş olurdum
Hiç inandırıcı değilsin. 50 defaya evlenmiş olsaydın kendi dengin biriyle evlenmiştin bile. 50 defaya evlenemediğin için 24 yaşındaki toy birinden medet umuyorsun.
Yaşa ve gör ne diyelim.

aynısını söyledim tanışmada sakal bırakacak. kaslı zaten gösterişli sayılır. birazda sakal kurtarır sanırım
Şirkette sakallarını kesen 30-40 yaşında arkadaşlar 15 yaşında ergene dönüyor, tıraş olmayın sizi ciddiye alamıyorum diyorum toplantılarda sakal çok fark ediyor gerçekten, kirli sakaldan biraz daha uzun bırakırsa tamamdır.

Olmaz diyorum. İlerisini de düşünmeniz gerekiyor. Siz menepoz yaslarınızdayken o daha genç olacak ve bu ciddi problemler yaratır. Erkekler gerçekten geç olgunlaşıyor sizi yorar. Siz 24 o 34 olsa olur derdim çünkü kadın zaten çocuktan sonra ister istemez degisyor oda olgun olup sizi daha rahat ettirirdi cinsel hayatta da sorun olmaz dı erkek olduğu için ama biz kadınlar için öyle değil maalesef . Hakkınızda hayırlısı olsun

cinsellik konusunda hiç fikrim yok. ama erkekleirn belli yaştan sonra bu konuda çöktüğnü de söyleniyor. erkeklere göre bu fikir aşırı süper. yani kendinden büyük biriyle evlenme fikri. bunu ben erkeklere sorduğumda bu tarz cevaplar aldım

Benden gizlense ben görürdüm yalan yok.
Hatta oğlumu da uyarırdım.
Şahsım adına 24 yasındaki oglum evlenmek istese kendisinden 10 yaş büyük biriyle istemem.
Kızımı da istemem
20 yıllık evliyim.
Tecrübelerime göre diyorum ki yaşların birbirine yakın olması çok muhim.
Olgun demiş durmuş mesajlarında
24 yasındaki birisinden ne olgunlugu ALLAH aşkına.
Meyve bile zamanla olgunlaşır.
Kendisi 34 yasında mantıklı düşünemediği ya da kendi tabiriyle olgun ve oturaklı düşünceleri olmadıgı için 24 yasındaki bir gencin lafıyla hareket ediyor. 24 yasındaki de daha toy ki 3-4 aylık ilişkide hemen evlenebilme taraftarı.
Bunun adı aşk degil bence bu çocukta anne sevgisi mi desem nasıl desem bir ilgi eksikliği mevcut ya da olgun kadın fantezisi var.
Neyse yaşayarak tecrübe etmeyi kendine şiar belleyen kadınlar için yaşa ve gör diyebiliyorum ben
Burası Türkiye.
Muhatap olacagınız insanlar yurdum insanı
Verilecek tepkiler belli, göreceğin tepkiler belli.
Bu topa aşk adı altında adım atmazdım şahsen.

Erken yaşta ve hemen bulduğu ilk ciddi ilişkisiyle evlenen adam açlığı var yani.

Çocuk evlenmeden önce ilişki yaşamak istemeyen biriyse acele etmesinin bir sebebi de budur.
Konu sahibinden hoşlanıyor, arzuluyor, hormonlar tavan şu an. Evlenirlerse o ilk heyecanlar geçtikten sonra lan ben ne yaptım demesi çok yüksek ihtimal.

Bence çok fark var.. Erkekler maalesef geç olgunlaşıyor.. Ki siz şimdiden yanınızda küçük durduğunu söylüyorsunuz.. Çok olumsuz gelebilir fikirlerim ama ne kadar güvenirseniz güvenin, ne kadar dürüst olursa olsun ileriki zamanlarda gözünün dışarıda olması ihtimalini es geçmezdim açıkçası.. Yapmasa bile düşündürürdü beni

evlilik nasip işi biliyorsunuz demi
Evet biliyorum. Ama birçok kişi ile görüştüm evlenmek isteseydim çoktan evlenmiştim diyen sizsiniz. Çok kişi ile görüştü iseniz birinden biri mutlaka olurdu. Şu an kaygılarınız olduğunu hissediyorum. Çünkü karşınızda benden ayrılma diye ağlayan birine güvenmeniz bunu gösteriyor. Belli yaştan sonra kadınların kaygıları artıyor. Siz de bu gruba giriyorsunuz. Yoksa ağlayana prim vermezdiniz. Düşün bakalım 24 yaşındaki hayatının baharında olan bir genç yakışıklı ise ( ki öyle diyorsunuz) neden benimle evlen diye ağlasın. Sence bunda mantık var mı?

evet haklısınız ben olgun değilim. ne yaptığım belirsiz hep. belki karşımdaki benden olgundur bile. sadece risk almak istiyorum sanırım

O da olgun değil ki. 3 ayda evlilik planları yapması, yaş konusunda yalan söylemesini istediğinizde tamam demesi, ayrılık lafı geçince ağlaması falan tam duygularının ve hormonlarının esiri olmuş ergen hareketleri.
Ailesi yaş farkını sorun edince onu da mı ağlayarak çözecek?

Eşimle ilişkiye başladığımızda o 23'tü, ben 26. O zaman bana olgun geliyordu çünkü ben de pek olgun değildim. Buna rağmen eşim o yaştayken asla evlenmezdim.
Şimdi 35 yaşımdan o zamanki hallerine bakınca çocukmuş diyorum.
Sizin 24 yaşında, şu hareketleri yapan biri için belki benden olgundur demeniz ilginç gerçekten.

Risk almak istiyorsanız siz bilirsiniz. Ama bence zamana bırakın. Evlilik için acele etmeyin.
Pişmanlıkla geçen 10 seneden sonra boşanmak isterse o hala hayatının baharında olacak, istediği an her şeye sıfırdan başlayabilecek, olan sizin zamanınıza olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…