• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yaş küçük bir erkekle olur mu?

Gerçekten aile olmaya değer biri gibi ama dışarı beni ne kadar etkiler bunu düşünüyorum. şuan bile ruh halim iyi değil ama ona da kıyamıyorum
Şimdiden bu kadar huzursuzsanız maceraya atılmaya gerek var mı? Bilemiyorum, mantık en az duygular kadar önemli olmalı.
Ne kadardır birliktesiniz?

bende küçük görünüyorum ama o da olduğu yaştan küçük görünüyor malesef. ben zaten ona da söylüyorum sende en ufak bi geriçekilme sezersem durmam diye . yani kaptırma durumum yok alsında sürekli ayrılık düşüncesi içindeyim de karşımdaki ikna ediyor bi şekilde
Hayırlısı..

10 yaş küçük erkekle olur mu?
Suan evlilik yoluna söz verdiğim erkekle kendimden 10 yaş küçük ve yaş farkımız belli oluyor. Aile tanışması olacak yakında. Utanıyorum. Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum. 0 24 ben 34 yaşındayım. Gerçekten fikirleri çok güzel ama görünüş olarak yanimda küçük olduğu çok belli ama değer veriyorum
Baska bir konuda da dedim. Yaş konusuna takılan bir insan değilim. Ama 24 yaş erkek ile ben evlenmezdim. Çok çok genç bir yaş. Genç erkeği zapdetmek zordur.
Utanılacak bir durum yok. Evlenmeye çıkan adamın bunları düşünmüş olması gerek tabii ayakları yere basıyorsa.

34-44 olsa olur derdim ama 24-34 biraz zorlar sizi. 20li yaşlar biraz daha ergenliğin uzantısı olan, kendimizi keşfettiğimiz yaşlar oluyor. Görüntü, elalem ne der vs dert etmezdim ama karşımdakinin hala 20lerinde olduğunu düşününce çokta ilişkiyi ilerletemezdim.
Evliliği uzatabildiğiniz kadar uzatın bence, süreçte farklılık var mı daha net görürsünüz.
Nomalde süreci kısa tutmayı düşünüyorduk ama buradaki yorumlar beni etkiledi. ona da söyleyeceğim biraz daha uzatalım diye

3 aydır birlikteyiz
3 ayda siz ne kadar tanıdınız da aile tanışması yapacaksınız işin içine yalan katarak üstelik. İlişkinin olgun, daha aklı başında olması gereken tarafı sizsiniz. Kendinizi saçma bir şeyin içine düşüreceksiniz, düşünmeden hareket edip.

3 aydır birlikteyiz
24 yaş o kadar ufak bir yaş ki.
Yeni genç delikanlı olmuş.
3 ayda çok kısa bir süre.
Heyecanı var şimdi. Ama bunun sonu kötü biter. Bir iki seneye yeni bir heyecana yelken açar. 24 yaş çünkü öyle bir yaş.
Bence acele ediyorsunuz. 24 yaşında bir çocuğun lafına hemen güvenip hızlı ilerlemişsiniz

3 ayda siz ne kadar tanıdınız da aile tanışması yapacaksınız işin içine yalan katarak üstelik. İlişkinin olgun, daha aklı başında olması gereken tarafı sizsiniz. Kendinizi saçma bir şeyin içine düşüreceksiniz, düşünmeden hareket edip.
aslında bu tarz kararlar için bence az değil. çünkü insanlar kırk yıllık eşlerini tanıyamadığını söylüyor. bu yüzden bu durumu önemsemiyorum

24 yaş o kadar ufak bir yaş ki.
Yeni genç delikanlı olmuş.
3 ayda çok kısa bir süre.
Heyecanı var şimdi. Ama bunun sonu kötü biter. Bir iki seneye yeni bir heyecana yelken açar. 24 yaş çünkü öyle bir yaş.
Bence acele ediyorsunuz. 24 yaşında bir çocuğun lafına hemen güvenip hızlı ilerlemişsiniz
ya bende öyle çok düşünen biriyimki beni tanısanız ne kadar ince elediğimi anlarsınız bu konuda. karşımdaki yaşıtları gibi değil. olsa zaten emin olun yüzüne bile bakmazdım. beni tek düşündüren şey tecrübesiz olduğu konular ve yaşının küçük göstermesi

Öncesinde tanışıklık var mıydı? 3 ayda ne aile tanışması:KK57:
Bana pek mantıklı hareket ediyorsunuz gibi gelmiyor, içinize de sinmemiş zaten. Acele etmeyin bari.
evet bu konuda temkinli olacağım ama kötü söz duymayı kaldıramıyor bünyem. direkt bitirdim moduna geliyorum karşımdaki ağla zırla tutuyor şuan zaten beni

o önermedi bunu ben önerdim. yaş farkı çok kötü sözler duymak istemiyorum çok dalgalanıyor ruh halim
evet ama yalan soylemis oluyorsun ve bu elbet ortaya cikacak ve sen yasindan utandıgin icin yalanci konumuna geleceksin. daha mi hoş?
hic soylemeseniz daha iyiydi yalan soylemektense.
ayrica siz bile bunun utanc verici oldugunu düşünüp yalan soylemissiniz. onlar da tabii ki bu konu uzerinden size laflar edebilirler. çünkü bu size gore de anormal.
ben de aileme anormal gelen bir evlilik yapacağım, yalan soylememek icin hic bilgi vermedim, bulusunca tanisirsiniz dedim. sifir onyargiyla olsunlar diye (hos annem parcalari birlestirip olayi cozdu ama olsun)
sonra da hep arkasinda durdum, "evet öyle ama ben onu sectim" diye. hic kırılıp bükülmedim yani oyleymis boyleymis diye - ki oyle yapsam isteyen istediği lafi etme hakki bulurdu.
hatta daha yeni, bayramda akrabalarima bahsettim, davet ettim falan nişana. kınar gibi "Müslüman oldu mu?" diye sorana "yoo, yalandan kizla evlenmek icin kelimei sehadet getirse musluman mi olacak, Allahi kandirmaya calismak degil mi bu?" diye dik dik cevap verdim "mutluluklar kizim" diyip gectiler ki benim sulalem mezhep farkina bile tonla tantana yapan insanlar. ama ben dik durunca kimse bir sey diyemedi. Evlendigim kisinin arkasinda durmasam, kendim utanip ezilip büzülüp olayi carpitsam "insallah olacak" falan, sulalemin dilinden kurtulamazdim.
boyle seylerde tek çözüm dik durmak.
ananemler de babami istememis pekcok sebepten. annem dik durup "biliyorum, biliyorum saydiginiz seyleri. ama ben onu sectim, onunla evlenecegim" demis, kimse bir sey diyememis evlenmis ve mutlu. ama "biliyorum ay haklisiniz da soyle böyle de" falan dese bin kere ayirirlardi ya da bin pisman ederlerdi.
siz yaptiginizin arkasinda durmamissiniz. bence bu yas farkindan coook daha büyük bir sorun. ben kendimden on yas kucuk adamla evlenirdim ama benden on yas küçük oldugu icin utandığım adamla evlenmezdim. ya da şimdi gayrimuslim biriyle evleniyorum ama gayrimüslim olduguna utandigim bir adamla asla evlenmezdim.
bence yanlisiniz burada

3 aylık tanışıklığa bu kadar fazla güven olmaz. Ben de uzun zamandır berabersiniz sandım. Yalan söylemesini istemeyin, siz de ailenize yalan söylemeyin. Hatta en başta bilinsin ve sevgilinizin tepkilerini gözlemleyin. Hiç mi anne babanız akrabanız kuzeniniz vs yaşınızı ağzından kaçırmayacak? Kendinizi kaptırmışsınız ama 24 yaşında ve 3 aydır tanıdığı biriyle evlilik düşünen birini fazla ciddiye almayın. Kendinizi düşünün, kendinizi koruyun. Erkek tarafından canınızı sıkacak laflara maruz kalmayın. 30-24 hadi yine dersin ama 34-24 maalesef fazla.

Sevgilinizle yaş farkı olmasa bile 3 ayda aileyle tanışmayın derdim.

evet ama yalan soylemis oluyorsun ve bu elbet ortaya cikacak ve sen yasindan utandıgin icin yalanci konumuna geleceksin. daha mi hoş?
hic soylemeseniz daha iyiydi yalan soylemektense.
ayrica siz bile bunun utanc verici oldugunu düşünüp yalan soylemissiniz. onlar da tabii ki bu konu uzerinden size laflar edebilirler. çünkü bu size gore de anormal.
ben de aileme anormal gelen bir evlilik yapacağım, yalan soylememek icin hic bilgi vermedim, bulusunca tanisirsiniz dedim. sifir onyargiyla olsunlar diye (hos annem parcalari birlestirip olayi cozdu ama olsun)
sonra da hep arkasinda durdum, "evet öyle ama ben onu sectim" diye. hic kırılıp bükülmedim yani oyleymis boyleymis diye - ki oyle yapsam isteyen istediği lafi etme hakki bulurdu.
hatta daha yeni, bayramda akrabalarima bahsettim, davet ettim falan nişana. kınar gibi "Müslüman oldu mu?" diye sorana "yoo, yalandan kizla evlenmek icin kelimei sehadet getirse musluman mi olacak, Allahi kandirmaya calismak degil mi bu?" diye dik dik cevap verdim "mutluluklar kizim" diyip gectiler ki benim sulalem mezhep farkina bile tonla tantana yapan insanlar. ama ben dik durunca kimse bir sey diyemedi. Evlendigim kisinin arkasinda durmasam, kendim utanip ezilip büzülüp olayi carpitsam "insallah olacak" falan, sulalemin dilinden kurtulamazdim.
boyle seylerde tek çözüm dik durmak.
ananemler de babami istememis pekcok sebepten. annem dik durup "biliyorum, biliyorum saydiginiz seyleri. ama ben onu sectim, onunla evlenecegim" demis, kimse bir sey diyememis evlenmis ve mutlu. ama "biliyorum ay haklisiniz da soyle böyle de" falan dese bin kere ayirirlardi ya da bin pisman ederlerdi.
siz yaptiginizin arkasinda durmamissiniz. bence bu yas farkindan coook daha büyük bir sorun. ben kendimden on yas kucuk adamla evlenirdim ama benden on yas küçük oldugu icin utandığım adamla evlenmezdim. ya da şimdi gayrimuslim biriyle evleniyorum ama gayrimüslim olduguna utandigim bir adamla asla evlenmezdim.
bence yanlisiniz burada
haklısınız. benim şuanki düşünce tarzımda sorun var. yüzünü görünce düşüncelerim geçiyor ama yalnız kaldığım anda kendimle savaşıyorum. eski zihniye bende de var malesef

ya bende öyle çok düşünen biriyimki beni tanısanız ne kadar ince elediğimi anlarsınız bu konuda. karşımdaki yaşıtları gibi değil. olsa zaten emin olun yüzüne bile bakmazdım. beni tek düşündüren şey tecrübesiz olduğu konular ve yaşının küçük göstermesi
3 yaş ufak söylemekle10 yaş ufak olması arasında da uçurum var bu arada. Büyük bir saçmalık yaptığı.
Bir de istediği kadar olgun olsun 24 yaş çok çok küçük bir yaş. Evlilik için de çok küçük bir yaş.
Bir heyecan yaşıyor o. Kendini olgun kadın kapmış biri gibi görüp olgun hissediyor. Bir kaç sene içinde değişecek bu.
24 yaşınızı hatırlayın.
Yani 10 yaş çok. Ama 24 yaş çocuk denecek bir yaş.
Ben 39 yaşındayım 29 yaşında bir insanla olmaz yani. Anlaşamam. Kuşak farkı var.
10 yaşta bir kuşak değişiyor. Karşınızda 2001 doğumlu biri var. 90larla 2000liler arasında resmen kuşak farkı var

3 aylık tanışıklığa bu kadar fazla güven olmaz. Ben de uzun zamandır berabersiniz sandım. Yalan söylemesini istemeyin, siz de ailenize yalan söylemeyin. Hatta en başta bilinsin ve sevgilinizin tepkilerini gözlemleyin. Hiç mi anne babanız akrabanız kuzeniniz vs yaşınızı ağzından kaçırmayacak? Kendinizi kaptırmışsınız ama 24 yaşında ve 3 aydır tanıdığı biriyle evlilik düşünen birini fazla ciddiye almayın. Kendinizi düşünün, kendinizi koruyun. Erkek tarafından canınızı sıkacak laflara maruz kalmayın. 30-24 hadi yine dersin ama 34-24 maalesef fazla.

Sevgilinizle yaş farkı olmasa bile 3 ayda aileyle tanışmayın derdim.
ya laylaylom düşüncesi yokki kafamızda. zaman geçirsek ne konumuz sürekli evlilik gelecek. 3 ay kısa ama insanlar aynı evin içine girmeden kimse kimseyi tanıyamaz diyor. bu yüzden süreye takılmıyorum cidden. ki çevremde kısa sürede evlilik yapan çok oldu. benım takıldığğım şey insanların tepkisini ben kaldırabilecek miyim kısmı.

3 yaş ufak söylemekle10 yaş ufak olması arasında da uçurum var bu arada. Büyük bir saçmalık yaptığı.
Bir de istediği kadar olgun olsun 24 yaş çok çok küçük bir yaş. Evlilik için de çok küçük bir yaş.
Bir heyecan yaşıyor o. Kendini olgun kadın kapmış biri gibi görüp olgun hissediyor. Bir kaç sene içinde değişecek bu.
24 yaşınızı hatırlayın.
Yani 10 yaş çok. Ama 24 yaş çocuk denecek bir yaş.
Ben 39 yaşındayım 29 yaşında bir insanla olmaz yani. Anlaşamam. Kuşak farkı var.
10 yaşta bir kuşak değişiyor. Karşınızda 2001 doğumlu biri var. 90larla 2000liler arasında resmen kuşak farkı var
kafa yapısı olarak benden olgun olduğnu düşünüyorum en azından geleceğe bakış açısı

bende ciddiye almadım başta ama şuan düğün aşamalarını nerde yaşayacağımızı mehir olarak ne istediğim üzerine konuşuyoruz. ve ona göre hazırlık yapmaya çalışıyor. ama zaman ne gösterir tabi bilemem
Siz de 34 yaş olgunluğu yok,pembe panjurlu ev hayali de kurdunuz mu?
10 yaş erkek küçük....
Kadın görüntü olarakta fark ediliyor....
Aileye yalan söylemeyi teşvik etme....
Sorunları öteleme....
Cinsel olarak size çekim duyan genç oğlan bir kaç sene sonra başka denizlere yol alır ,çünkü olgunlaştığı zaman tercihinde pişman olacak ailesi de tepkili olunca yolları ayıracak bu bir temenni değil gerçekler.Size biraz sert yazdım çünkü bu hikayenin sonunda en çok üzülen,yıpranan siz olacaksınız ,hiç istemem

Back
X