- 11 Aralık 2020
- 40
- 45
- 18
- 34
- Konu Sahibi pinkmrsflower
-
Olmaz, dominant iliski istiyorsa olabilir84lü bir kadın arkadasım var boşanmıs bir tane de cok sirin bir cocugu var ve 94lü bekar erkek ile aralarında bir çekim var
sizce bu ilişki yürür mü ? arkadasım iletişimlerinin çok güzel oldugunu soyluyor, arkadasım da cok mutlu .
bence bu iş ilişkiye gider. sizce yaş farkı sorun olur mu ?
Sizin için sorun olmazsa bizim içinde sorun olmaz.84lü bir kadın arkadasım var boşanmıs bir tane de cok sirin bir cocugu var ve 94lü bekar erkek ile aralarında bir çekim var
sizce bu ilişki yürür mü ? arkadasım iletişimlerinin çok güzel oldugunu soyluyor, arkadasım da cok mutlu .
valla benim icin de olmazSizin için sorun olmazsa bizim içinde sorun olmaz.
Olmaz kanka... Kadın erkeğe göre çok büyük. Ayrıca bir de çocuk var. Erkekler geç olgunlaşıyor. Bugün evet der evlenir. Yarın öbür gün kadın yaş aldıkça erkek daha genç olur gözü dışarı kayar. Çocuğu bakım konusunda sorun yaşar. Erkekler sorumluluk alma konusunda zayıf. Bence arkadaşınız nefsini zorluyor. Çekim falan hikaye. Türkiye'nin gerçekleri var.84lü bir kadın arkadasım var boşanmıs bir tane de cok sirin bir cocugu var ve 94lü bekar erkek ile aralarında bir çekim var
arkadasım evlilik istmeiyor hemen olsada olur olmasada olurOlmaz kanka... Kadın erkeğe göre çok büyük. Ayrıca bir de çocuk var. Erkekler geç olgunlaşıyor. Bugün evet der evlenir. Yarın öbür gün kadın yaş aldıkça erkek daha genç olur gözü dışarı kayar. Çocuğu bakım konusunda sorun yaşar. Erkekler sorumluluk alma konusunda zayıf. Bence arkadaşınız nefsini zorluyor. Çekim falan hikaye. Türkiye'nin gerçekleri var.
Ben arkadaşınızı Cook iyi anliyorum çünkü o yollardan geçmiş. Ama genç bir erkek için aynı şey geçerli değil. Arkadaşın unu elemis elegini aşmış. O adam ise daha yolun başında. Arkadaşınız çok daha fazla bağlanmadan bitirsin ilişkiyi derimarkadasım evlilik istmeiyor hemen olsada olur olmasada olur
sevilmek istiyor
bu duyguları ozledım dıyor
Kesinlikle olur.84lü bir kadın arkadasım var boşanmıs bir tane de cok sirin bir cocugu var ve 94lü bekar erkek ile aralarında bir çekim var
Erkek henuz cok genc , belki de hicbirsey yasamamis ve doyuma ulasmamis bence bi yerden sonra arkadasiniz ona yetmeyrbilir. Benimde kardesimin arkadasi hep kendinden 7-8 yas buyuk kadinlarla beraber oluyor ama sonu olmuyor olamiyor. Yoksa yaa farki neymis 2 kisi anlastiktan sonra. Kadin erkek buyuk kucuk farketmez. Ama 10 yas kucuk bir kadinla 10 yas kucuk bir erkegin arasinda da cok ama cok fark var maalesef .erkekler kendilerinden 10 yas kucuk kızla evlenıyor birsey yok onlara
kadınlar neden 10 yas kucuk erkekle evlenemıyor
midem bulanıyor bu durumdan , bana cok ıkı yuzlu geliyor , lafım meclisten dısarı lütfen yanlıs anlamayın beni burada kimseye sitem etmiyorum ama toplumun bu normu beni cok uzuyor
insallah arkadasım mutlu olur
Pink, emin ol ben de senden ya çoğumuz senden farklı düşünmüyoruz. Ama bu bizim toplumumuzun ahmakligi...Ama hayatımın çoğu alanında erkeklerle muhatap oldum oluyorum. Çok sohbetim de olmuştur. Ama çoğunun kafası bu yönde. İlla kadının yaşı kendinden küçük olacak. Soruyorsun niye ? Biyolojik,psikolojik nedenler sunuyorlar. Ve aile,kültür de işin icinde.erkekler kendilerinden 10 yas kucuk kızla evlenıyor birsey yok onlara
kadınlar neden 10 yas kucuk erkekle evlenemıyor
midem bulanıyor bu durumdan , bana cok ıkı yuzlu geliyor , lafım meclisten dısarı lütfen yanlıs anlamayın beni burada kimseye sitem etmiyorum ama toplumun bu normu beni cok uzuyor
insallah arkadasım mutlu olur
Biz buna kültür diyoruz. Her kıtanın kültürü farklı. Kiyaslayamayiz. Tabularin yıkılması çok zor. Doğru ya da yanlış. Avrupa'nın da her şeyi doğru diye bir şey yok. Ama evet evlilik konusunda bu kadar katı kriterler olmamalı. Bana göre de çok saçma. Bekarken de saçma geliyordu. Fikirlerim hiç değişmedi bu yöndeAvrupalı erkek nasıl 5, 10yaş büyük kadınla oluyor peki? Amerikalı erkek nasıl 25te evlenip ev geçindiriyor? Erkeklere çocuk muamelesi yapmayı bırakın artık, onlar da koskoca yetişkin insanlar
Biz buna kültür diyoruz. Her kıtanın kültürü farklı. Kiyaslayamayiz. Tabularin yıkılması çok zor. Doğru ya da yanlış. Avrupa'nın da her şeyi doğru diye bir şey yok. Ama evet evlilik konusunda bu kadar katı kriterler olmamalı. Bana göre de çok saçma. Bekarken de saçma geliyordu. Fikirlerim hiç değişmedi bu yönde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?