10 yaş kücük erkek

Olgunluk yaşla değil sorumlulukla gelişiyor.
Sırf yaş belirtilip de uyum konusunda sağlıklı bir yorum alınamaz.
Yani kadın büyük olunca hemen negatif bakılması da hiç hoşuma gitmiyor.

Akıl yaşta değil başta diye boşuna dememişler. Arkadaşınız gelmiş 40 yaşına, anne üstelik, hala başında kavak yelleri... Arkadaşınızın.

Bence hobileri arasında başkalarının ilişkilerine kafa yormak var.

Burada da çoğu böyle düşünüyor merak etme

Geçen 12 yaş büyük erkek vardı konuda gayet güzel karşılanmıştı

İşte bizde o tam tersiydi ben 41 oldum ama 20 gibi manyakım kocamda 45 gibi adam

Olmaz bence

Burada da çoğu böyle düşünüyor merak etme

Geçen 12 yaş büyük erkek vardı konuda gayet güzel karşılanmıştı
Yoo, olumsuz yorumlar da çoktu. Buradaki kadınların çoğu toplumsal normlardan dolayı değil, erkeklerin yaş/beklentilerini göz önünde bulundurup olumsuz yorum yapıyor. Burada 10 yaş büyük olan kadın ve çocuğu var. O bahsettiğiniz konuda iki kişi de bekardı. Tabii ki tepkiler aynı olmayacak.

arkadaşınızın niyeti ne bilemeyiz ki
kadın tekrar evleneyim, hayatımdaki erkek de kızıma iyi babalık yapsın filan mı istiyor
yoksa evlilik çocuk defterini kapattım ama neden hayatımda biri olmasın neden sevilmeyeyim, güzel vakit geçirmeyeyim mi diyor...evlenirim veya evlenmem ama rahibe hayatı da yaşayacak değilim mi diyor...
10 yaş fark olunca etrafının "boşandı onla bunla geziyor, kudurdu" (!) türü şeyler diyeceğini mi düşünüyor? yoksa etrafı bekar kadın, hayatına karışmak bize düşmez diyecek kafada mı? -ya da laf etseler de duymayacak birisi mi?
gibi gibi o kadar çok şey var ki

ben genel olarak yaşla olgunluk arasında doğrudan bir korelasyon kuramıyorum.
en azından 25 yaşından sonra yani yetişkin ve yetişkin biri gibi davranma bilincine erişmiş insanlar arasında sorun yaş farkı değil karakter farkı bence.
erkekler geç olgunlaşır olayına da gıcığım...öyle şey yok diyemiyorum çünkü toplum yüzünden erkekler buna teşne, maalesef. ama o geç olgunlaşır dedikleri türde adamla ben benden 15 yaş da büyük olsa yapamam orta yerimden çatlarım mesela.

sevgilimden 6 yaş büyüğüm.
evlenmek isteyen o. yaş farkı olunca evlenilmez diye bir şey yok. -ha ben istemiyorum ama yaşla bi alakası yok.
ilişki olarak bi sorunum da yok.

Çocuk olmasa bence olur derdim ama cocukla zor erkek taşıyamaz olgun bir erkek Olmadıkça bence

Çocuk olmasa bile erkeğin küçük olduğu birliktelikler kabul görmüyor bunu kabul edelim. Gerek görüntü ve gerekse erkeklerin beklentisi sebebi ile.. Kadınların beklentisi erkek yaşlı olduğunda göz ardı ediliyor bana kalırsa.

O konuda ben demekki olumlu kısımlarına denk geldim.

Ne çok yaş farkı konusu açılıyor.olur olur.kesin kadın arkadaş çok genç gösteriyordur, erkek olan da yaşından olgundur.onlar mutluysa bize ne, erkek 10 yaş büyük olunca sorun olmuyor ama falan filan....

bizim bir akraba iki çocuklu 45 yaşında kadındı, hiç evlenmemiş 35inde bir adamla evlendi. Çocukları büyüktü bebe değillerdi. Memleket çok şaşırdı, kınayan eden de oldu. Sonuçta bunları anca magazinde görüyor millet… Şaşırdık elbette ama ben kınayacak bir şey bulamadım gönül bu. Burada erkeğin 94lü olması mesele, çok genç bir yaş erkek için. Aklından neler geçer bilemeyiz…

Ayrıca kadınlarımız artık dipdiri duruyor hele son zamanlarda erkekler evlenince zaten bi salıyorlar 30unda 40 gosteriyorlar istisnalar hariç o yüzden yaş farkı artik çok gereksiz

Gülüm biz 25 yaşındayken bile çoraplarını giydiriyoruz. Ne ev geçindirmesi.

Bu arada konuya cevabım bana kadın veya erkek farketmez, 10 yaş fark çok fazla geliyor. Kaç yaş olursa olsun 20 ye 30, 30 a 40, 40 a 50 hep fazla geliyor kafamda canlandırınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…