10 yil önce 10 yil sonra...

10 yıl önce 8 yaşındaydım ilkokula gidiyordum arkadaşlarımla ip atlardık oyun oynardık sürekli :)
10 yıl sonra 28 yaşında olucam okulumu bitirmiş mesleğimi almış olmak isterim güzel bi evliliğim ve 2 tanede çocuğum olsun isterim :)

10 yil once cocuktum :27:
iyi ki sormussun 10 yil oncesine dondum ve o zamanlar hayalini kurdugum seyleri hatirladim ve bir cogunun gerceklestigini gordum. :nazar: artik anlatmaktan ve hayal kurmaktan korkar oldum cunku nazara cok inaniyorum, baska turlu son zamanlarda basima gelen aksilikler aciklanamaz cunku

10 yil sonra evlenmis, iki saglikli cocugu, sevgi dolu bir yuvasi, iyi bir isi ve esi olan bi kadin olmak istiyorum insallahhhhh :16::nazar:

10 yıl önce 13 yaşında genç kızlığa adım atmaya çalışan küçük bi kızdım :9: hayallerim iyi bi liseye gitmek laylaylom pek bişey hatırlamıyorum :1:

şimdi üniversiteden mezunum iş arıyorum sevgilim askerde. gelince hemen nişanlanıp yaza da evlenmeyi düşünüyoruz inşallah

10yıl sonra süper bir iş ve sevgilimle mükemmel uyum huzur mutluluk ve aşk içinde süren bir evlilik diliyorum =)

10 yıl önce iyi bir lise, güzel olmak ve hayatımın askıyla tanışmak isterdim.

Şimdi söz & nişan fikri var ortada.

10 yıl sonra ilk bebeğim okula başlamış, ikincisi ben de gidicem diye tutturuyor falan :)

10 yıl önce üniversite sınavı heyecanı vardı lisenin son yılı yeni biri yeni bir aşk gençlik buhranları soru işaretleri... o da beni seviyor mu... hangi bölümü hangi üni.yi tercih etsem.... şu okuldan bıktım artık düşünceleri...
şimdi ise hayatımın aşkı ve meyveleri var yanımda 10 yıl sonra da yanımda onları görmek istiyorum çocuklarımın okulda ve hayatta başarılı olduklarını onların mutluluklarını görmek ve eşimle aşkımızın hiç bitmemiş olduğunu görmek ve tabiii fit bakımlı genç gösteren bi hanım olmak istiyorum:21:

10 yıl önce ilk kocadan ayrılmıştım ruhumdaki yaraları temizlemekle meşguldum.yeni cevre yeni hayatıma alışmakla mesguldum.kendimi çok yanlız hissediyordum. şimdi 8 yıllık evliyim.2 tane kız melek annesiyim.Allaha milyonlarca kere şükürler olsun hayatımdan ,evimden,işimden,arkadaşlarımdan cok memnunum.1o yıl sonra kızları 12 yaşında olacaklar Allahın izniyle .onların ergenlik problemleriyle uğraşıyorolacağım herhalde:52:oooooooooooyyyyyyyyy çok özledim meleklerim sizi:52::52:

10 yıl önce orta son ya da lise 1 deydim.
Herşey güzeldi, sorunum yoktu, ailem yanımdaydı bana hep destekti.
Çocuksuydum, masumdum.

10 yıl içerisinde hayatım ciddi anlamda değişti, hiç tahmin edemeyeceğim bir şekilde hem de.

Bir 10 yıl sonra ise, mesleğinde ve kariyerinde iyi bir yere gelmiş ya da daha iyiye ilerleyen biri olmak istiyorum.
Evlilik olsun mu? Bilemiyorum...
Pişman olmayacaksam olsun elbette.
Ama önce kendi hayatım, kendi kariyerim diyorum.

yıl 2002 üniversite 2. sınıftayım..platonik aşkımın acısıyla yanıp tutuşuyorum,beni rezil kepaze etmiş..
derslerim yerlerde,hoş kim takar..:ssz:

yıl 2022 Allah nasip ederse o günlerimi görmeye, evli ve iki çocuk annesi bir anne olacağım..huzur olsun,
sağlığımız olsun başka da bir şeyde gözüm yok...:31:

10 yıl önce = çocuktum ve hayat bana güzeldi... büyümeye çok hevesim vardı :24:

10 yıl sonra = evli mutlu ve çocuklu olmayı isterim... bir de çalışıyor, kendi paramı kendim kazanıyor olursam değmeyin keyfime..

Allahım hayırlısını hayırlısıyla nasip etsin (amin)

Back
X