10 yil önce 10 yil sonra...

cucu-pete

Sana Emanetiz Rabbim...
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
8.441
29
156
- Yurtdışı
selam kizlar...
10 yil önce nerelerdeydiniz,neyin hayalini kurardiniz,ne icin mücadele ederdiniz??
10 yil sonra nerede olmak istersiniz,kendinizi nerede,nasil görüyorsunuz??
hayallerimizi,yasadiklarimizi paylasalim istedimm....
ben 10 yil önce kurdugum hayaller bunler olsa gerek:)
genc kiz olsam,iyi okullarda okusam,dünyayi dolassam:)
10 yil sonraki hayalim ise;esimle ilk günkü kadar asik kalabilsek,harika,saglikli evlatlarim olsa,sigarayi birakmis olsam,kilolarla ugrasmiyo olsam,ülkemde herkes birbirine saygi duymayi bilse......
sizin hayallariniz neler???
sevgiler...:içelim:

10 yıl önce kızım 1 yaşındaydı,çalışmıyordum...tek işim kızımdı başka hiçbirşeyi görmüyordu gözümüz...aşkımla ilişkimiz hep aynıydı onda değişen birşey yok çok şükür..
10 yıl sonra Allahım sağlıklı ömür verirse eşimle emekli olmuş ve kafamızdaki yerde yaşamaya başlamış olmayı ,kızımın iş kaygısı çekmeyeceği bir üniversiteyi okuyor olmasını,hayırlı,doğru sözlü birisiyle tanışmasını ve bizide tanıştırmasını isterim...kızımın evliliğini,doğumunu,torunumu büyütmeyi,beyaz saçlı ,teni hafif buruşmuş ama sağlıklı bir anneanneolmayı isterim..tabi benim isteklerim 10 yıl sonrası değilde belki daha ileriside olabilir...Allahım herşeyin hayırlısını versin...bak bir gençliğime gittim birde yaşlılığıma...zaten dün gece ne zaman öleceksiniz diye bir test vardı ...akıllı ben girdim 2045 dedi...benim hayallerimi çabucak gerçekleştirmem lazım...(tabi bu testlere inanmıyorum,gülün diye yazdım...))
sevgiler...

10 yıl önce ben kimle evlencem yaa sırnaşık şey
10 yıl sonra 1 villam 1 arabam birdekocaman havuzum olsun bide :1ninca:
şaka şaka
Allah sağlık sıhhat huzur versin eşim ve ailemle olayım yeter..bide ozamanda bi çocuğum olur inşallah :asigim:

10 yıl önce çok güzeldi herşey,herkesin hayali olduğu gibi benimde hayallerim vardı şöyle olur şunu yaparım diye ama 10 yıl o kadar çok şey aldı götürdüki benden geriye sadece yıkılmış hayallerimin yerine tozları kaldı sadece toz,ama yinede şükür buna şükür,hayat işte.

10 yıl önce kızım 1 yaşındaydı,çalışmıyordum...tek işim kızımdı başka hiçbirşeyi görmüyordu gözümüz...aşkımla ilişkimiz hep aynıydı onda değişen birşey yok çok şükür..
10 yıl sonra Allahım sağlıklı ömür verirse eşimle emekli olmuş ve kafamızdaki yerde yaşamaya başlamış olmayı ,kızımın iş kaygısı çekmeyeceği bir üniversiteyi okuyor olmasını,hayırlı,doğru sözlü birisiyle tanışmasını ve bizide tanıştırmasını isterim...kızımın evliliğini,doğumunu,torunumu büyütmeyi,beyaz saçlı ,teni hafif buruşmuş ama sağlıklı bir anneanneolmayı isterim..tabi benim isteklerim 10 yıl sonrası değilde belki daha ileriside olabilir...Allahım herşeyin hayırlısını versin...bak bir gençliğime gittim birde yaşlılığıma...zaten dün gece ne zaman öleceksiniz diye bir test vardı ...akıllı ben girdim 2045 dedi...benim hayallerimi çabucak gerçekleştirmem lazım...(tabi bu testlere inanmıyorum,gülün diye yazdım...))
sevgiler...

senin hayallerin çok benzediği için alıntı yaptım ben biraz daha yaşlandırılmış versiyonuyum yanlız dilerim o güzel günleri görürüz hep beraber:nazar:a.s.

10 yıl önce
ah şu okul bi bitse.1 yılım kaldı.dayan
sonra kendi paramı kazanıp,gidicem buralardan derdim
10 yl sonra
kızım ünvyi bitirmiş sevdiği mutlu olduğu bi işi yapıyor olsun
kendime dair 10 yıl sonrası bi hayalim yok.sahiden niye yok

10 yıl önce çok güzeldi herşey,herkesin hayali olduğu gibi benimde hayallerim vardı şöyle olur şunu yaparım diye ama 10 yıl o kadar çok şey aldı götürdüki benden geriye sadece yıkılmış hayallerimin yerine tozları kaldı sadece toz,ama yinede şükür buna şükür,hayat işte.

canim öyle düsünme,her gün yeni bir umuttur unutma...hayatta bizi bekleyen o kadar sey varki...:teselli:

tam on yıl önce ikt 1 sınıftaydım
eşim son sınıftaydı
yani hem üni. başladığım hem eşimle tanıştığım yıldı 1998:lepi:
o zamanlar aklımda evlilik yok tabi
sadece okulu bitirmek ve iş sahibi olmaktı amacım
her planım oldu çok şükür vakitsiz olan tek şey evlilikti benim için
eşim çok ısrarcıydınaniknanik

şimdi on sene ilerisi için sadece huzur ve sağlık istiyorum:nazar:
bir de oğluma bir kardeş hepsi bu
:nazar:

10 yıl önce çocuktum büyümek istiyordum
10 yıl sonra büyük oldum şimdi çocuk olmak istiyorum...

10 yıl önce daha 7yasındaydım ödev falan düşünüyodum o zamanlar bide yemek yememek erken uyumamak çarşamba günleri böyle mi olacaktıyı izlemek pazar günleri bizimkiler i izlemek için elimden gelenii ypıodum :D 10yıl sonrası içinde hayatımın aşkyla evlenmiş olup iyi maaşla güsel bi evde sağlıkla sıhhatle oturup evime gelen annemi babamı ağırlamak istiyorum huzur istiyorum kısaca yaaa

10 yıl önce hiç derdim tasam yoktu hayat toz pembeydii tek derim okuldu...şimdi ise hayat simsiyahh..kimbilir bundan sonra ki 10 yılda ne olacağım hayatım ne olacak ?yada bir hayatım olacakmı acaba ?:1no2:

ya bende durum vahim
10 yıl önce lise2 de birine karşılıksız platonik aşıktım
şimdi eşime aşığımmmm
inşallah 10 yılsonrada şimdiki gibi: allahımbir insanoğlunu bu kadar çok sevmek günah değildir inşallah diye aklımdan geçiririm,

e birde o zamana 2 bebişim olsa fena olmazdı beeefisfisfis

10 yıl önce 14 yaşındaydımve orta son sınıfa gidiyodum ozaman için tek hedefim iyi bir kariyerdi ama malesef şuan lise mezunuyum ve evimin hanımıyım,10 yıl sonrası için hayal kuramıyorum çünkü gelecek için garantimiz yok.ama şuan hamileyim çocuğum büyümüş onun geleceği için çalışıyor oluruz sanırım Rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin tüm yavrularımıza ve bizlere aminnnnn

10 yıl önce 17 yaşındaydım ve şimdi nişanlım olan aşkımla yeni tanışmıştık aynı lisedeydik o yüzden hayatımda çok önemli bi yere sahip 1998 yılı benim için :asigim: 10 yıl sonrası içinde tek hayalim aşkımla,ailemle mutlu, huzurlu olmak tabi bize 1-2 ufaklık da katılırsa hiç fena olmaz yani... :utangac:

On yıl önce ,hayat toz pembeydia.s
Okulumu bitirmeyi,aşık olduğum insanla mutlu bir aile kurmayı,mesleğimde yükselmeyi hayal ediyordum.
Şimdi,okul bitti,mesleğimde iyi bir kariyer sahibiyim.
Ama en önemlisi,canımın yarısı yanımda değilsenağlama

On yıl sonrası için hayalim,yeni kurduğum işimde en iyisi olmak.

Hayattan benim payıma düşende buymuş:kahve:

Çok güzel bir konu konuyu açan arkadaş ayriyetten teşekkür ederim.

10 Yıl önce çocuktum. 13 yaşındaydım. Okulumun bir an önce bitmesini matematik dersinden kurtulmayı isterdim. Büyüyüp genç kız olmak topuklu ayakkabı giymek (bir çok kız çocuğunun hayali olan) isterdim. Sevgilim olsun onu çok seveyim oda beni çok sevsin isterdim dua ederdim her gün. (yaşım daha çok erkendi bunu düşünmek için ama ne bileyim çok isterdim)

Şimdi çalışıyorum kendi paramı kazanıyorum çok şükür. matematik dersinden kurtulayım derken matematiğin içine düştüm. Ama yaptığım işi seviyorum. Topuklu ayakkabının aslında rahat olmadığını anladım elimden geldiği kadar daha az topuklu ayakkabı giyiyorum. Çok istediğim sevgilim oldu çok sevdim sevildim ama kavuşamadık mecburkaldık ayrılmaya. senağlama Keşke dua ederken kevuşabileceğim bir sevgili isteseymişim.

10 Yıl sonra ise en az bu günkü kadar sağlıklı olmayı ailemdeki herkesin sağlıklı mutlu olmasını, büyük güzel bir işte çalışıyor olmayı, şahsıma ait arabamın olmasını ve en önemlisi pişman olmayacağım bir evlilik yapıp huzurlu mutlubir yuva kurmuş olabilmeyi çok istiyorum.

Biz hep isteriz hayal kurarız ama bir saniye sonra ne olcağımızı hayatın karşımıza neler çıkaracağını bilemiyoruz. Hepimiz için hayırlısını istiyorum Allah dan.

Son düzenleme:
10 yil once aklimda herzaman universiteyi kazanmak vardi, cocuklugumdan beri egitimi herzaman on sirada tuttum hala oyle. Allah'a sukur bu hayalim gerceklesti. Tek hayalimdi ozamanlar:)
10 yil sonra ki hayalim ise iyi bir iste calisip, maddi manevi sIkIntilarimin olmamasi. Sevdiklerimin ve kendimin saglikli olmasi. Sevdigimle hayirlisiyle evlenmis ve 2 cocuk sahibi olmus olmam. Mutlu ve huzurlu bir hayat..

Baska ne isteyebilirim ki..

*10 yıl önce Lise2 öğrencisiydim.
amacım ÖSS de çok çok iyi bir üniversiteye girmek istiyorum.

*10 yıl sonra inş. sağlıklı,akıllı, vatana millete hayırlı 2 tane evlad nasip eder inş RABBİM.
eşimle, ailelerimizle birlikte mutlu mesut yaşam dileğim.

on yıl önce istanbulda bir muhasebe büroda çalışıyordum. amacım hep yükselmekti. uzaklara gidicem diyordum.bide kafamda hep bir ev vardı benim kafamdaki gibi bir evim olacaktı.hayallerimde hep uzaklardan gelen bir sevgili vardı. çünkü çevremdekilerle ilgilenmiyordum. hayalimde sevdiğimin ailesi yoktu. beni seven ve bana çok değer veren bir sevgili (o zamanlar çok dizi seyrediyordum herhalde...)

şimdi antalyadayım yerel bir gazetenin yazı işleri müdürüyüm (yükseldimmi ben. yok daha değil oğlak burcunun verdiği bir yükselme arzusu hala var) uzaklara gidicem diyordum ist antalya 740 km uzak sayılır. kafamdaki ev hayalı hala var daha gerçekleşmedi.uzaklardan gelen sevgili ile evliyim. ailesi başka bir şehirde. iyi kötü bişeleri tututrmuşum ama çok sevip değer vermesi konusunda şüpelerim var:))))

gelelim 10 yıl sonrasına eşimle evlenip buraya geldiğimde eşime dedimki şimdi burdaki herkes beni ........ karısı olarak tanıyor. yıllar sonra ...... kocası diyecekler dedim. kendi işim olsun istiyorum. oğlum 10 yaşında olacak ona güzel bir gelecek sağlamak istiyorum en başta oğlumun sağlık sorunları var. o zamana kadar inş hiçbişeyi kalmaz. eşimle ve çocuğumla sağlıklı mutlu ve huzur dolu günler istiyorum. 10 yıl sonra bile içimdeki bu çocuk ruhum ölmez inşş. çokmu uzun oldu neee idare edin artıkkk.

10 yıl önce hiç derdim yoktuda farkında değilmişim..... şimdi hayatım sorumluluk, özlem dolu. keşke 10 yıl önceme dönebilsem ya çok hassas bi başlık geçmişime götürdü benı.. zaman çook çabuk geçiyo ya anlamadan .......

Back
X