10 yil önce 10 yil sonra...

2008-1998
Vaovvvv o kadar oldu mu ya!:1shok:
10 yıl önce bugün yazlıktaydım,her sene yaptığım 3 aylık yaz tatilinin sonuncusu olduğunu bilip tadını çıkarıyordum,önümüzdeki sene çalışacağım yerin adı,adresi belli olduğu için bir yandan da büyüdüğümü düşünüp gururlanıyordum...:smiley-cool:
Ne aptalmışım,büyümeyi,olgunlaşmayı sadece iş hayatına atılmak sanırmış,oysa hayat neler öğretti bana,evde şimdi bir başıma otururken..:tomato:

NOT:arkadaşım harika bir konu seçmişsin,tekrar teşekkürler..a.s.

2008-1998

10 sene önce geleceğe dair hiç bir şey düşünmeden hareket eden,sanki herşey olacakmış gibi hisseden aptalın tekiydim..
Bir çok şeyin değerini bilmeden geçirdim bu aradaki 10 seneyi de..
Aman hiç girmeyeyim;uykusuz bir gece çekerim yoksa..Gerek yok..

10 yıl önce 10 yaşındaydım küçücüktüm laelaelaelaelae ne olmak isterdim bilmiyorum düşündüğümü hiç sanmıyorum tüm derdim ne izlesem dışarı çıksam vsdir :lepi:

10 yıl sonra, İngiltere,Kanada ve İspanyayı görmüş olmak istiyorum. İyi bir işim olsun, güzel bir evim, iyi bir evliliğim olsun, ailem iyi mutlu sağlıklı olsun yeter bana Şeniz

ekleme= bir de kedicikler istiyorum, golden retriever da istiyorum :utangac:

Son düzenleyen: Moderatör:
1988 :1shok: vay canına
ben 9-10 yaşlarındayken

sokakta ip top oynuyordum ne yapcam
dondurma yiyordum heralde çok ufakmışım be :utangac:

10 yıl önce aşık sevgi dolu mutlu bir kadındım umutları hayelleri olan pozitif bakan hayata bağlı sevgi dolu şimdi ise hayattan hiç bir beklentisi olmayan hiç kimseye güvenmeyen acımayan sevgiyi unutan ruhsuz bir beden oldum dilerim gelecek 10 yıl benden aldıklarını geri verir

10yıl önce ii bi eşim guzel bıyuvam olsun ve ıız cocuklarım olsun dıyodum 10yıl sonra coksukr ii bı eşim ve guzel bı yuvam v ar ama cocuk yonunden daha hayalıme kavusmadım ama kısmet tabı herseyın hayrlsı ve suan tabı bırde bı evım olsuun bıde arabm olsuj saglıgım yerınde olsun tumsevdıklerımle mutlu huzurlu olmak yeter bana:dance: cunku herseyın başı saglıksengözlerimebaksanab

2008 - 1998 şöyle bir düşünmemizi sağladın arkadaşım sağol....
10 yıl önce ikinci kızım dünyaya gelmişti.
Henüz eşime güvenimi kaybetmemiştim,sadece ailemle mutlu kalmayı,hep eşimin bana olan sevgisinin devam etmesini hayal ederdim....
10 yıllık geçen sürede neler kaybetmişim onu düşündüm ve hatırlayınca üzüldüm.
Son yedi yılım eşimin ihaneti ve maceraları , yuvamı kurtarma mücadelesi ile geçmiş....
Düşününce bile ne kadar yorgun hissettim,varın gerisini neler yaşadığımı anlamaya çalışın....

Bundan sonraki 10 yıl için ne isteyebilirim?
Tabiki başta huzur,eşimin beni kazanmasını....
Kızlarımın iyi birer okullarda okuyup geleceklerinin rahat olmasını isterim.
Büyük ihtimalle inşallah emekli olup çocuklarımla,eşimle huzurlu olmayı düşünürüm.
Yinede 10 yıl çok uzun bir süre hayırlısı olur umarım...

hiç plan program yapmıyorumkü tatlicadiarzu
başıma sürpriz ne gelirse onu yaşıcam :1rolleyes:
zaten hayat;sen plan yaparken başına gelen şeylerdir.gamyoncuiremsu

:nazar:

10yıl önce sokakta şimdiki aşkımla oyun oynardık hiç dertsiz tasasız geçer giderdi hayatım.
10yıl sonrasına gelince inş. canımla mutlu yuvamızı sorunsuz bişekilde kurmamız ve belkide küçümencik bi bebişimizin olması

10 yıl önce evledim.Yani Eylülde 10.yılımızı kutlayacağız.Heyecanla umutla başladığımız hayatımızı inişli çıkışlı bir şekilde bu güne getirdik.En güzel ürünümüz tabiki biricik oğlumuzu yetiştirmek oldu.Hayalimdeki herşeyi (büyük değildi)gerçekleştirdim diyebilirim.Kafama koyduğumu yaparım çünkü.Bundan sonra da yaşam kalitemizi artırmak ve daha daha nitelikli bir yaşam istiyorum.Hem duygusal anlamda,hem de maddi anlamda.Birde bir kız bebişimin olmasını çok arzu ediyorum...............

10yıl önce maddi olarak bayağı sıkıntılı bi dönem yaşadım.kesinlikle o döneme dönmek istemem.inşallah 10 sene sonra eşimle kızımla ve sevdiklerimle daha iyi yerlerde olmak isterim......

10 yıl önce ünv yeni başlamıştım, ne güzel, ne heyecanlı, ne dertsiz günlermiş meğer.o zamanda geleceğe dair hayallerim vardı, ama hiçbiri olmadı... hiç ama hiç istemediğim bir yaşantının içindeyim mecburen... artık hayal kurmuyorum, hayal kurduğum hiç bir şey gerçekleşmiyor, sadece umuyorum, 10 yıl sonra bundan daha kötü bir durumda olmam diye...

10 yıl once 13 yasındaydım ve muhtemelen orta3.sınıftaydım o zamanlar hangi liseye gitsem acaba büyüynce ne olsam ya neden beni kimse farketmiyor acaba takdir alabilecek miyim:D vs...uzar gider haa..
10 yıl gecti ve ben 23 yasındayım gencecik bir anneyim erken ewlendim(21yasında) bir oğlum oldu şimdi 13 aylık:) sewerek ewlendim mutluyum Allahıma şükürler olsun...

10 yil önce...............
cocuktum, mutluydum hic bi derdim yoktu.simdi cok dertliymisim gibi oldu:-)
neyse o zamanda avukat olmak isterdim hep.yalniz hic evlenmicem derdim.cok güclü olucam.hayatta herseyi KENDIM basaricam.
simdi ülkemden cooooooooook uzaklardayim.baya erken evlendim.Ayrica esim en büyük destegim.onsuz hic bise yapamazmisim gibi geliyor.yani herseyi BERABER yapiyoruz.
her nekadar hayallerimin daha dogrusu planlarimin diyim, tersi ciksa da cok mutluyum.

Bundan tam 10 yıl önce yurtdışındaydım,çok farklı bir kültürde tek başıma ayakta kalmaya cabalıyordum.Hayallerimi gercekleştirmek adına attığım en önemli adım ve dönüm noktasıydı benim için.:1rolleyes: Kendimle,başarılarımla,mücadelelerimle gurur duyduğum yıllardı :utangac: Beni ben yapan,cok sey öğrendiğim,güçlendiğim,büyüdüğümü hissettiğim yıllardı :1rolleyes:

10 yıl sonrasında ise huzurlu,dingin daha az belirsizliğin ve sağlık sorununun olduğu,sevdiklerimle aynı gök yüzünü ve yıldızları paylaştığım bir yaşamı diliyorum Allah'tan :Saruboceq:

Bundan tam 10 yıl önce yurtdışındaydım,çok farklı bir kültürde tek başıma ayakta kalmaya cabalıyordum.Hayallerimi gercekleştirmek adına attığım en önemli adım ve dönüm noktasıydı benim için.:1rolleyes: Kendimle,başarılarımla,mücadelelerimle gurur duyduğum yıllardı :utangac: Beni ben yapan,cok sey öğrendiğim,güçlendiğim,büyüdüğümü hissettiğim yıllardı :1rolleyes:

10 yıl sonrasında ise huzurlu,dingin daha az belirsizliğin ve sağlık sorununun olduğu,sevdiklerimle aynı gök yüzünü ve yıldızları paylaştığım bir yaşamı diliyorum Allah'tan :Saruboceq:

amin canim....insallahh dileklerine kavusursun tatlim a.s.

Back
X