10 yil önce 10 yil sonra...

10 yıl önce eşimle evlenebilmeyi hayal ediyordum.10 yıl sonraki hayalimse oğlumun istediği bir üniversiteye girip güzel bir iş sahibi olmasını,sağlıklı,huzurlu bir yuva kurmasını ve eşimle sevgimizin azalmadan devam ettiğini yani beraber yaşlandığımızı görmek isterim.birde sevdiklerimden hiçbirini kaybetmediğimi görmek isterim.

10 yıl önce eşimle evlenebilmeyi hayal ediyordum.10 yıl sonraki hayalimse oğlumun istediği bir üniversiteye girip güzel bir iş sahibi olmasını,sağlıklı,huzurlu bir yuva kurmasını ve eşimle sevgimizin azalmadan devam ettiğini yani beraber yaşlandığımızı görmek isterim.birde sevdiklerimden hiçbirini kaybetmediğimi görmek isterim.

canim insallah oglun iyi bir üniversiteye girer,hakkinizda hayirlisi olsun...:1hug:

bundan 10 yıl oncem cok kotuydu.babacıgımı kaybedelı yenı olmustu.cok uzgundum.ablam evlenmıs yalnız kalmıstım.evlenecegım ve hayatımı cehenneme cevırecek o adamla beraberdım.hıc o zamanı yasamamıs olmayı ısterdım.ama hayat ıste malesef yasıyorsun ve olgunlasıyorsun.10yıl sonra suan cok sevdıgım omrumm nefesım ugurum can suyum herseyımle evlenmıs ve yavrumla mutlu bır hayat suruyor olmayı ısterım saglıkla tum sevdıklerımle beraber.

10yıl önce şu derslerden ne zaman kurtulacağım diye düşünüyordum herhalde tek derdim buydu büyüdükçe dertler çoğaldığı gibi derslerden hala kurtulamadım maalesefsenağlama...
10 yıl sonra ise bilmem sadece sağlıklı olmayı,huzurlu olmayı istiyorum.Çok belirgin hayallerim yok yaşayıp göreceğiz:1rolleyes:...

10 yıl önce biran önce büyümek istiyodumm..
10 yıl sonra çok sevdiğim sevgilimle hala beraber olmayı mutlu bir ailemizin olmasını
iyi ve güzel bir kariyeri
ve de ailemde hiç kimseyi kaybetmemeyi
dilerim....

10 yıl önce ilköğretim altıncı sınıftaydım. genç kızlıa henüz adım atmamıştım bile.
ah ah ne çabuk akıp gitmiş zaman insan farkında bile olmuyor.
zaman zaman hatta sık sık kendi kendime platonik aşklarım olurdu.
ve geceleri uyumadan önce acaba ben kiminle evlenicem diye düşünürdüm.

10 yıl sonrası içinde hayallaerim.
ömrüm yanımda olsun, düğünümüz olsun bu yaz da,
sonra bundan 3-4 sene sonra kubilayımız doğsun evimizi şenlendirsin.
babamla kardeşlerim barışsın. annemin babamın sağlığı yerinde olsun. öle şeyler işte.

yaklaşık 10 yıl önce iyi bir liseydi hayalim depremden dolayı çok kötü günler yaşadım ..ama ozaman on yıl sonra olmak istediğim yerdeyim üniversite okuudm ve bitti çç allah isteyen herkese nasip etsin..10 yıl sonraa içni ise bütün ailemle çok sağlıklı bir şekilde yaşamayı, kimseye muhtaç olmamayı ve bir aile kurmuş olmayı istiyorum bakalımm kısmett...

bundan 10 yıl oncem cok kotuydu.babacıgımı kaybedelı yenı olmustu.cok uzgundum.ablam evlenmıs yalnız kalmıstım.evlenecegım ve hayatımı cehenneme cevırecek o adamla beraberdım.hıc o zamanı yasamamıs olmayı ısterdım.ama hayat ıste malesef yasıyorsun ve olgunlasıyorsun.10yıl sonra suan cok sevdıgım omrumm nefesım ugurum can suyum herseyımle evlenmıs ve yavrumla mutlu bır hayat suruyor olmayı ısterım saglıkla tum sevdıklerımle beraber.

Umarım herşey gönlünüze göre olur bundan sonra .ailenile sağlıklı,huzurlu bir hayat yaşarşınız...

10yıl önce sokakta şimdiki aşkımla oyun oynardık hiç dertsiz tasasız geçer giderdi hayatım.
10yıl sonrasına gelince inş. canımla mutlu yuvamızı sorunsuz bişekilde kurmamız ve belkide küçümencik bi bebişimizin olması

Ne güzel özetlemişsiniz , çok hoşuam gitti ..Allah nazarda n saklasın , dileklerinizi geçrekleştirsin inşallah..:nazar:

*10 yıl önce Lise2 öğrencisiydim.
amacım ÖSS de çok çok iyi bir üniversiteye girmek istiyorum.

*10 yıl sonra inş. sağlıklı,akıllı, vatana millete hayırlı 2 tane evlad nasip eder inş RABBİM.
eşimle, ailelerimizle birlikte mutlu mesut yaşam dileğim.

aminn.. allah gönlünüze göre versinn

hiç plan program yapmıyorumkü tatlicadiarzu
başıma sürpriz ne gelirse onu yaşıcam :1rolleyes:
zaten hayat;sen plan yaparken başına gelen şeylerdir.gamyoncuiremsu

:nazar:

çok güzle bir felsefeniz varmış...nasıl başarıyorsunuz bişeyler için "şunu yaparım herhalde 2 yıl sonra " gibi düşünmeyi ..ben pek yapamıyorum...tebrik ederimm

10 yıl önce hayat çok güzeldi 18 yaşındaydım tayinim çıksın gideyim istiyordum güzel bir evlilik istiyordum...
şuan istediğim oldu tayinim çıktı çalışıyorum evlendim ama hiç birşey hayal ettiğim gibi değil....güzel bir kızım var 10 yıl sonra onun büyüdüğünü görmek istiyorum sadece o kadar...

yaklaşık 10 yıl önce iyi bir liseydi hayalim depremden dolayı çok kötü günler yaşadım ..ama ozaman on yıl sonra olmak istediğim yerdeyim üniversite okuudm ve bitti çç allah isteyen herkese nasip etsin..10 yıl sonraa içni ise bütün ailemle çok sağlıklı bir şekilde yaşamayı, kimseye muhtaç olmamayı ve bir aile kurmuş olmayı istiyorum bakalımm kısmett...
canim gecmis olsun öncelikle,allahim bir daha yasatmasin öyle acilar..insallah hayat sanada diledigin herseyi getirir..
10 yıl önce ilköğretim altıncı sınıftaydım. genç kızlıa henüz adım atmamıştım bile.
ah ah ne çabuk akıp gitmiş zaman insan farkında bile olmuyor.
zaman zaman hatta sık sık kendi kendime platonik aşklarım olurdu.
ve geceleri uyumadan önce acaba ben kiminle evlenicem diye düşünürdüm.

10 yıl sonrası içinde hayallaerim.
ömrüm yanımda olsun, düğünümüz olsun bu yaz da,
sonra bundan 3-4 sene sonra kubilayımız doğsun evimizi şenlendirsin.
babamla kardeşlerim barışsın. annemin babamın sağlığı yerinde olsun. öle şeyler işte.

insallah canim,harika bir evlilik,pirlanta gibi evlatlarin olur canim...
10 yıl önce biran önce büyümek istiyodumm..
10 yıl sonra çok sevdiğim sevgilimle hala beraber olmayı mutlu bir ailemizin olmasını
iyi ve güzel bir kariyeri
ve de ailemde hiç kimseyi kaybetmemeyi
dilerim....
amin...insallah hepsi olur tatlim
10yıl önce şu derslerden ne zaman kurtulacağım diye düşünüyordum herhalde tek derdim buydu büyüdükçe dertler çoğaldığı gibi derslerden hala kurtulamadım maalesefsenağlama...
10 yıl sonra ise bilmem sadece sağlıklı olmayı,huzurlu olmayı istiyorum.Çok belirgin hayallerim yok yaşayıp göreceğiz:1rolleyes:...
evet,yasayip görecegiz,ne kadar dilesekte zaman ne getiriyor maalesef kestiremiyoruz,tek dilegim cok güzel seyleri getirmesi hepimiz icin
basin sagolsun canim benim,,,hayat insallah bundan sonra sana tüm yasayamadigin güzellikleri sunar canim..
10 yıl önce hayat çok güzeldi 18 yaşındaydım tayinim çıksın gideyim istiyordum güzel bir evlilik istiyordum...
şuan istediğim oldu tayinim çıktı çalışıyorum evlendim ama hiç birşey hayal ettiğim gibi değil....güzel bir kızım var 10 yıl sonra onun büyüdüğünü görmek istiyorum sadece o kadar...
insallah canim,kizina uzun saglik dolu kocaman bir ömür diliyorum...rabbim herkesin gönlündeki güzellikleri versin insallah

10 yıl önce 21 yaşında 1 yıllık evli cok mutlu biriydim.tek dilegimde bir bebişimin olmasıydı. 10yıl sora cok şükür hala mutlu biriyim ve ogluma kavuştum. şimdi tek dilegim saglıklı huzurlu bir ömür oglum eşim ve tüm sevdiklerimle.birde bi kızım olsa keeeeeşşşkeeeeeeee

10 yıl önce 21 yaşında 1 yıllık evli cok mutlu biriydim.tek dilegimde bir bebişimin olmasıydı. 10yıl sora cok şükür hala mutlu biriyim ve ogluma kavuştum. şimdi tek dilegim saglıklı huzurlu bir ömür oglum eşim ve tüm sevdiklerimle.birde bi kızım olsa keeeeeşşşkeeeeeeee

amin canim,insallah...saglik dolu huzurlu bir ömür diliyorum ve en yakin zamanda kizinda insallah dünyaya gelira.s.

10 yıl önce sene 1999 tabi. O şiddetli depremi yaşadık Rabbim eşimi bana bağışladı.Eşim o zaman üniversitede sınıf arkadaşım idi şimdi ise hayat arkadaşım oldu.Evlendik evlendiğimizde hiçbişeyimiz yoktu, ne işimiz ne evimiz, ne de bebişimiz.Çok şükür şimdi işimizde var evimizde.Rabbim izin verirse inş. sağlıcakla 5 ay sonra bebişimizde olacak.
10 yıl sonra..........Bilemiyorum. Ömür yeterse her şeyi görürüz. Sağlık,huzur, mutluluk ve oğluşuma kardeşler istiyoruz..Bebişlerimizin büyüdüğünü,okula başladıklarını, ÖSS hazırlandıklarını,sınavı kazandıklarını,askere gittiklerini,evlendiklerini.........benim ki biraz 20 yıl sonrası gibi oldu :)

.
10 yil önce nerelerdeydiniz,neyin hayalini kurardiniz,ne icin mücadele ederdiniz??

iyi bi üniversite okuyabilmenin iyi bir işe sahip olabilmenin ve herkes gibi iyi biriyle beyaz atlı prensimle evlenmenin hayalini kuarardım

10 yil sonra nerede olmak istersiniz,kendinizi nerede,nasil görüyorsunuz??

şimdi ise 10 yıl sonrasına sağlıcakla evlatlarım olsun ve mutlu mesut sağlıcakla hayırlısıyla eşimle ve evlatlarımla olmak isterdim
onlara iyi anne baba olabilmeyi planlardım

şimdilik bunlar sadece hayal

herşeyin hayırlısının olması dileğiyle
Allah hepimizin gönlüne göre versin:Saruboceq: :Saruboceq:

10 yıl önce okul bitse iş hayatına atılsam diyordum.buğün 10 yıl sonrası için
evliliğim bu şekilde devam etsin hayırlı bir şekilde bebegime büyütmek istiyorum.

10 yıl önce okul bitsin artık derdim.
10 yıl sonra ise hala bugünki gibi mutluluğum sürsün tüm sevdiklerim yanımda olsun isterim.

lise 2. sınıftaydım dedemi ve kuzenimi peş peşe kaybetmiştim bunalımdaydım
annem hastaneye yatmıstı teyzemle beraber 2 de hastanedeydi kötü bi seneydi
10 yıl sonra cocuklarımla huzurlu bi hayatın içinde olmak istiyorum kaydirigubbakcemile2

Back
X