10 yil önce 10 yil sonra...

10 yıl önce lisede öğrenciydim..
çokta güzel geçti arkadaşlıklarım lise yıllarım..
arada yine görüşüyoruz.. hep keşkeler olur zaten..
keşke eskisi gibi biz küçükken olduğu gibi olsa herşey..
o zamanlar tabi sevgilimle evlenmeyi iyi bir mesleğimin olmasını isterdim..

10 yıl sonrasına da bakalım hala 2 kişi mi olucaz.
yoksa bebeiişlerimiz olacak mı..
hayırlı sağlıklı evlatları olsun isteyen herkesin..
artık insan ne ister ki sağlık huzur mutluluk paradan başka..
para diyorum çünkü artık onsuz bişey olmuyor..
kahrolsun o para inş..

10 yıl önce lise sondaydım.öss heyecanı stresi vs.yeni çevreler edinme,ünv hayali,gençlik yıllarının verdiği delilik vardı.delikafadulden
Bakıyorumda neler geçmiş hayatımızdan topu topu 10 yılCADIARZU.O zaman evlilik gibi bir hayalim yoktu ama şimdi evliyim.hihoyyyt
şimdi bebiş hayalim var ama 10 hayatımıza neler katar,yaşarmıyız bir 10 yıl daha bilemem:uhm:
.Ne üzüntüler ne sevinçler yaşarız kimbilir.:a015: kaydirigubbakcemile3
Şimdi rabbimden isteğim huzurlu ve mutlu bir şelilde evliliğimi sürdürmek ve hayırlı evlatlarımın olması:Saruboceq:

10 yıl önce ilkokul 5.sınıftaydım,hayallerimi hatırlayamıyorum tahminen oyuncaklar falandır:roflol:10 yıl sonraki hayallerim hayırlı bir evladım olsun,eşimle yine bugünkü gibi huzurla elele olmak isterim:asigim:

10 yıl önce şimdi düşündümde herçey nekadar güzelmiş
ergenlik dönemimdi yani 16 yaşımdaydım dışarı çıkmak özgür olmak 18 ime gelmek benim için ne önemliydi nedense okumak gibi bir hayalim olmadı ne yazıkkı gerçi pek hayalde kurmazdım oanı yaşardım
en önemlisi kardeşim yaşıyordu
en güzel günlerimmiş meger anladım ama çok geç oldu
10yıl içinde ise hayattan istedigim saglık eşim ve ailem için hepsinin yanımda olması ve bi evlat çok şey degil

selam kizlar...
10 yil önce nerelerdeydiniz,neyin hayalini kurardiniz,ne icin mücadele ederdiniz??
10 yil sonra nerede olmak istersiniz,kendinizi nerede,nasil görüyorsunuz??
hayallerimizi,yasadiklarimizi paylasalim istedimm....
ben 10 yil önce kurdugum hayaller bunler olsa gerek:)
genc kiz olsam,iyi okullarda okusam,dünyayi dolassam:)
10 yil sonraki hayalim ise;esimle ilk günkü kadar asik kalabilsek,harika,saglikli evlatlarim olsa,sigarayi birakmis olsam,kilolarla ugrasmiyo olsam,ülkemde herkes birbirine saygi duymayi bilse......
sizin hayallariniz neler???
sevgiler...:içelim:

10 yıl önce salıncak tepelerinde kamyonların arkasına takılan yazar olmak isteyen haylaz bir kızdımkaydirigubbakcemile3hayat doluydum on yıl sonra sevdiğim adamla evlenip güzel çocuklarımın olduğu iyi bir işe sahip güzel bir kadın olmak istiyorum:asigim:

10 yıl önce henüz kimse ölmemiş ve ben sevdiklerimden ayrılmamıştım hiç.. öyle büyük beklentilerim yoktu hayattan.. sevdiklerim yanımda olsun yeter derdim ama olmadı bu isteğim.. bir bir gittiler..
belki de gerçekleşen tek hayalim; o zamanlardan benimle ilgilendiğini farkettiğim çocuk.. şimdi onunla nikahlıyım :nazar:
10 yıl sonra sevdiğim insanla ve çocuklarımla mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bol neşeli bir yuvam olsun istiyorum.. :Saruboceq:

On yıl önce eşimle nişanlıydım, üniversiyeti yeni bitirmiştik, evliliğimizin hayalini kuruyorduk
On yıl sonra, evlatlarımın iyi birer üniversitede istedikleri bölümde okuduğunu görmek isterim, kızlarımın arkadaşlarıyla tanışmak, onların mutluluğunu görmek isterim, kurduğum hayaller hep evlatlarımla ilgili neden acaba? yaşlandım mı ne :uhm:

tam 10 yıl önce 18 yaşında nişanlı evlilik için gün sayıyordum
bundan 10 yıl sonra şimdi olduığu gibi mutlu huzurlu sağlıklı eşimle çocuklarımla sevdiklerimle beraber olmak isterim evlatlarımın hayrını görmek isterim

10 yıl önce hayatımda aşkım yoktu ve toydum ayrıca okuyordum..

şuan aşkım var mutluyum 10 yıl sonra allahın izniyle çokktaannn evlenmiş kendi ailesini

kurmuş çok mutlu kalabalık bi aile kurmuş olmayı sağlımızın yerinde olması nı diliyorum:)

10 yıl önce bu zamanlar ; lise 2. sınıftaydım...tüm gün dersle ve kızlarla kavga etmekle geçerdi :roflol: svegilim de yoktu :roflol: keşke öyle kalsaydı zaman orda dursaydı :delphin: 99 dan atlayıp 2005 e konsaydım yada.. :delphin: ama belkide o zaman bu kadar mutlu olamazdım :delphin: hayat , almadan önce vermeni istiyor :delphin:

10 yıl önce rahatla sigara içebilmeyi isterdim :roflol:

10 yıl sonra ; eşim sınavı kazansa hayal ettiği maaşı alabilse ,bi evimiz olsa,bi de düldülümüz.. iki de çocuk sağlığımız da yerinde olsa..daha ne istenirki :utangac:

ha bi de , yeni tanıştığım insanların bana kaç yaşındasın :1shok: die sormalarını isterdim :roflol:

10 yıl once 19 yasındaydım ve universite 2 de ydim...muhendislik dersleri zordu onlarla bogusuyordum, bu okul nasil bitecek diye dusunuyordum :)) simdiyse 7 yillik muhendisim...

10 yil önce..16 yaşindaydim..lise 2deydim..seneye girecegim öss sinavini düşünüyordum :)) doktor olabilmenin hayalini kuruyordum..fizik hocasini hiç sevmez ama dersine bayiliyordum..kalabalik bi arkadas grubumuz vardi..felan filan :)

10 yil sonra..tabiki saglik,mutluluk,huzur isterdim öncelikle..
10 yil sonra 36 yaşinda olcam inşaAllah..eşim 41,kizimda 10 yasinda olcaklar..eşimin hala bana aşik olmasini isterdim :))) kizimin akilli,ahlakli,hayirli bi cocuk olmasini isterdim..şuandaki düşüncemle bi kardes düşünmüyorum :))) ama ileride düşünebilirim..o kismi tam tahayyul edemiyorum :D annemle yakin oturmak isterdim..ay daha cok şey isterdim muhtemelen ama kizim agliyor :)) şimdiki zamanla ilgilensem daha iyi olcak :)))

10 yıl önce çok güzel hayallerim vardı iyi bir iş ve iyi bir eş ...ama maalesef olmadı.buna çok şükür.daha
kötü durumda olanlar var.şuanda beni mutlu eden dünyalar güzeli kızım var sadece.10 yıl sonrası içinde
tek hayalim onun üniversiteyi bitirip çok mutlu olması ve onun hayırlı insanlarla karşılaşması..............

10 yıl önce ilk okulu bitirip orta okula gitme heyecanım vardı şimdi üni okuyorum çok şükür birde sevgilim var 10 sonrası içinde inş. sevgilimle evlenebilirim ve iş sahibi oluru diye umutluyum inş.

10 yıl önce hiç aşık olacakmııyım acaba,büyüyünce ne olacağım,cep telefonum olacakmı derdim
10 yıl sonraysa sevdiklerimin hala yanımda olmasını,bir evlat sahibi olmuş olmayı,mutlu evliliğimin devam ediyor olmasını diliyorum:delphin:

10 yıl önce hayat hakkında hiçbişey bilmeyen ve hiç bir endişesi olmayan küçük bir kız çocuğuydum....

şimdi ise karnına bebeği onun sorumluluğunu omuzlarına almış eşiyle bir yuva kurmuş mutlu bir eşim ben......

10 yıl sonramı?

bilmem hayatın insanlara ne getireceği belli olmuyorki........

10 yıl önce bugünlerde nişanlıydım evlenmeme az kalmıştı
çok heyecanlıydım mutluydum hayat farklı gözüküyordu gözüme
şimdi ise yalnız tek başımayım belkide mutsuzum
bi 10 yıl sonra ne olur tahmin bile edemiyorum
çünkü hayatın neler getirecğini kimse bilemiyor.bu hayatta hiçbirşeyin garantisi yok
tek istediğim sağlıklı ve huzurlu bir hayat ondan gayrısı ne desem boş zaten

10 yıl once 14 yasındaydım ortasondaydım.. ozamanlar liselere giris sınavlarına hazırlanıyordum.. ve sınıftada sınıfın en çirkin kızı seçilmiştim :))) haa guzellerde gecen sene intihar etti demekki,guzellık bişeeeee yaramıyomuss töbee yarabbimm yaaa :@ kimi intihar etti,kımı akıl hastanesınde yatıyor ama hiç bi zaman boyle olmasını istemezdım :(( kaderlerıymıs belkıde..
birazcık deli caglarımın baslangıcıydı.. o yaz nerden bılebılırdımkı 99 depremının olcagını :(( 10önce bana depremı hatırlattı.. acı gunler..
10 yıl sonra nikahım olmus dugunumu beklıyor bulunuyorum :asigim: Rabbim nasip ederse bi kız bi erkek iki evlat sahıbı olmayı isterım ..

10 yıl önce ilkokul öğrencisiydim en yakın arkadaşım yanımdaydı mutluydum teneffüslerde öğretmenlerden sakladığımız iplerle atlardık arada küser 10 dakika sonra barışırdık:))
10 yıl sonra inşallah okulumu bitirmiş güzel bir işim olsun birde beni seven olursa iyi olur yani :))3-5 çocuk kardeş özlemini gidereyim artık:))
güzel huzurlu bir ev güzel bir arabada olsa fena olmaz hayırlısıyla inşallah:))

Son düzenleme:
Back
X