• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yıl sonra

Merhaba kızlar ben 29 yaşında 10 yıllık evliyim. 7 yaşında bir kızım var. Evliliğimin 7.yılında kocam beni aldattı. Büyük bir şoktu benim için . Ama nedense boşanmayı aklımdan bile geçirmedim .Bu arada eşim benim ilk çıktığım , elini tuttuğum , ilk sevdiğim erkek. 14 yaşında tanıştık çıktık ve evlendik . Güzel giden bir evliliğimiz vardı o güne kadar. Üstesinden geldiğimi düşünürken onuncu yılımızda bir kez daha aldatıldım. Bu defa kesinlikle affetmemeyi ve ayrılmayı düşünürken kızımın ameliyatı ile rafa kaldırmak zorunda kaldım ama bu konu beni her gün rahatsız ediyor.

Çocuğumun aile içinde huzurlu yetişmesini istiyorum. Babasız buyumesini istemiyorum. Aldatılmak dışında hiç bir sorunumuz yok. Her istediğimi alır , ihtiyaçlarımızı giderir. Şiddet yok. Lakin ihanet olayları sürekli tekrarlanıyor. Eşimin savunması ise şu şekilde “ İlkinde senin bu kadar üzüleceğini tahmin etmemiştim. İkinci kez aldattığımda ise tam ben kendimi soyutlamaya çalışırken sen beni yakaladın. Seni seviyorum . Her gün boşanacağını soyleyıp bitti deme boşanmak yok asla. “ diyor.

Benim ona bu saatten sonra asla inancım kalmadı. Tek düşüncem kızımın bu olaydan ne kadar az zarar ile kurtarabilirim ve de kızım babasına aşırı düşkün. Ayrılık durumunda babasını seçer. Yavrumu kaybederım. Babasıyla uyuyor hatta babasının eve gelmedıgı gunlerde uyutamıyorum .

Ne yapmalıyım arada kaldım . Devam edersem nasıl kaldırabilirim ? Bu sefer son dıyor her defasında yemınler edıyor tövbe edıyor.
Bir kere kabullenince arkasi surekli gelir emin olun. Her seferindede bir bahanesi mutlaka olur.

Sende esinde garipsiniz...bosanmaya niyetin yok e sana verilebilecek baska bir tavsiyede yok,adam dunyayi senin ayaklarina serse ne yazar,colugunun cocugunun rizkini baska kadinlara yediriyor,baskasinin koynuna giriyor daha ne yapsin?kusura bakmada alis bence bu ikinci falan degildir senin ikinci yakalayisindir sadece,senin yakalamadigin kac aldatma vardir,benden sana tavsiye bosanmayacaksan eger cok fazla takip edipte kurcalama ne halt yiyorsa yesin gormemezlikten gel aldatma disida bir probleminiz yokmus zaten...

alışmış kudurmuştan beter derler,

tamda senın kocan için söylenmiş birşey ,

ayy beyimizde tam da kendını soyutlarken yakalanmış bak hele bak

Affet devam et hic huzurunu kacirma

5yil sonra ben baskasina asik oldum bosanalim diye kendisi size geldiginde
Veya disli birine dusupte alttan alttan kazandigini edindigini ona yedirip sizi ortada biraktiginda gel yeniden konu ac o zaman konusuruz simdilik konusulacak pek bir konunuz yok zaten bosanmam demissiniz :işsiz:

Hep söylüyorum, aldatmak sorunların en büyüğüdür küfür etmek daha az büyüktür diye bir hata sıralaması yok, mutlu değilseniz bu boşanma sebebidir bitti.
Aldatıldım affettim dersiniz bu bir tercih,etmedim dersiniz ayrı tercih size ne yapıp yapmayacağınızı söyleyemem sonuçlarını yaşayacak olan sizsiniz ama nolur artık şunu anlayalım, karar vermek zorundasınız. Çok kararsızım ''beni aldattı'' ama her gün elinde süpürge ağzında çiçek kapımda belirir demeyin
Bitti mi bitmedi mi? Önce oturup aldatmasını sindirebilecek misiniz buna karar verin, mutlu olabilecek misiniz buna karar verin gerisi zaten gelir.
Affederseniz içinizde şüphe kalması muhtemel,boşanırsanız mesleğiniz yoksa daha çok varsa bir müddet sıkıntı çekmeniz muhtemel hepsi bu

Aldatılmak dışında hiç bir sorunumuz yok.

Sorun tamda burada

Ben anlamıyorum bu erkekler evlatları kendilerine düşkün olunca aldatmak için kendilerine vize mi çıkarıyorlar
Aldatan eşlerin hep evlatları babalarına öyle düşkün ki anneleri iki kere düşünmek zorunda kalıyor

Bu kadar üzüleceğini tahmin etmemiş miymiş :)
Komik şey yaa.
Dur bir de ben aldatayım seni belki o zaman ne kadar üzücü oluyor tahmin edebilirsin.
Derdim ben olsam..

Ayrıca boşanmadan önce bir kere aldatsan da yakışır.
Ulan kendi kişiliğime yakıştırsam ciddi ciddi onaylıycam şu durumu.

nasil yakaladiniz?
bu kadar uzulucegini dusunmedim gibi sacma bir aciklama disinda ne dedi?
kendi icin yarattigi asil neden neymis merak ettim dogrusu.
sende aradigim hersey var ama heyecan aradim mi?
yoksa sende benim beklentilerime karsilik vermiyorsun mu?
aldatmaya hicbisey bahane degil yanlis anlasilmasin.
sadece kafa nasil calisiyor onu merak ediyorum:KK51:
taviz taviz dogurur lafina cok inanirim.2. kez terkarlamasi da bu yuzden.arkasi gelecek buyuk ihtimal.her seferinde tecrube kazaniyor.bir dahakine yakalamaniz daha zor olabilir.

Aldatildiniz. Sizin sucunuz yok.bu eşinizin karaktersizligi
Amaaa
Burda gelipte aldatilmanin normalmis gibi konusmanizi anlamıyorum
Normalleştirmeyin
Aldatma boşanma sebebidir
Ya bosan yada burda bizim sinirlerimizle oynama
Kizinida bahane etme
Sen yikmadin onun yuvasını
Esin yıktı

Burda aldatan erkeklere alıştık da bu bosanamam yok kızım babasına düşkün,yok seviyorum diyenlere alisamadik

Merhaba kızlar ben 29 yaşında 10 yıllık evliyim. 7 yaşında bir kızım var. Evliliğimin 7.yılında kocam beni aldattı. Büyük bir şoktu benim için . Ama nedense boşanmayı aklımdan bile geçirmedim .Bu arada eşim benim ilk çıktığım , elini tuttuğum , ilk sevdiğim erkek. 14 yaşında tanıştık çıktık ve evlendik . Güzel giden bir evliliğimiz vardı o güne kadar. Üstesinden geldiğimi düşünürken onuncu yılımızda bir kez daha aldatıldım. Bu defa kesinlikle affetmemeyi ve ayrılmayı düşünürken kızımın ameliyatı ile rafa kaldırmak zorunda kaldım ama bu konu beni her gün rahatsız ediyor.

Çocuğumun aile içinde huzurlu yetişmesini istiyorum. Babasız buyumesini istemiyorum. Aldatılmak dışında hiç bir sorunumuz yok. Her istediğimi alır , ihtiyaçlarımızı giderir. Şiddet yok. Lakin ihanet olayları sürekli tekrarlanıyor. Eşimin savunması ise şu şekilde “ İlkinde senin bu kadar üzüleceğini tahmin etmemiştim. İkinci kez aldattığımda ise tam ben kendimi soyutlamaya çalışırken sen beni yakaladın. Seni seviyorum . Her gün boşanacağını soyleyıp bitti deme boşanmak yok asla. “ diyor.

Benim ona bu saatten sonra asla inancım kalmadı. Tek düşüncem kızımın bu olaydan ne kadar az zarar ile kurtarabilirim ve de kızım babasına aşırı düşkün. Ayrılık durumunda babasını seçer. Yavrumu kaybederım. Babasıyla uyuyor hatta babasının eve gelmedıgı gunlerde uyutamıyorum .

Ne yapmalıyım arada kaldım . Devam edersem nasıl kaldırabilirim ? Bu sefer son dıyor her defasında yemınler edıyor tövbe edıyor.
madem çok mutluydunuz. hiç sorununuz yok.
neden 2 kez aldattı sence?

Eşinizin açıklaması midemi bulandırdı. Uzaktan arkadaşım olsa yüzüne bakmazdım siz bi de bu adamla evlisiniz pes.

Ayy kıyamam soyutlamış mış..Boşanmak yokmuş,ne kadar da tatlı yaa..

Meali şudur: Aldatırım, farklı farklı hatunlarla takılırım,sen beni nasıl olsa affediyorsun,sen evde dur benim çamaşırımı yıka,yemeğimi yap,her canım istediğinde elimin altında ol,sus payı olarak da her istediğini alıyorum,otur oturduğun yerde..

Oooo ne güzel bir aile saadeti..

Başka da sorununuz yokmuş zaten.. Güzel kardeşim sorunun dibini yaşıyosun farkında mısın??

Yine çocuğa kıyamadım boşanamdım vakası.
Bu bahane erkeklerin aldatma bahanesi gibi durmadan tekrarlanıyor.
Hiçbir sorununuz yok sadece aldatma var. Mühim değil.

Aldatmak dışında sorununuz olmaması ne kadar sevindiriciyapmayın allah aşkına siz 3 yıl boyunca kabullenmişsiniz çocuk var diye!arada kalmayın çocuğun böyle bir babayla buyumesi yetismesi daha mi iyi?ha sakın ahkam kestiğimi düşünmeyin benimde oğlum var ve 15 yaşından beri beraber olduğum adamla evliyim az çok sizin yerinize koymaya calisiorum kendimi ben boşanmasam bile eşim eninde sonunda benim ignelemelerim sonucu beni boşardı hiç birşey yok gibi yaşayamam

Back
X