• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yildir ameliyat olmayi bekleyen ben ameliyat oncesi grip oldum

melekkk__

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.391
222
323
39
Balikesir
arkadaslarr burnum tikanik su an dr un yanina gidiyorum yoldayim yarin ameliyat vardi boyle iken yapar mi ki valla o kadar bekledim ameliyattan bi gun once grip oldum saka gibi :s

yapmıyorlar benim geniz akıntım vardı 1 hafta tedaviden sonra oldum. ameliyattan sonra 1 hafta kadar hapşurmamak için ilaç veriyorlar

Her işte bir hayır var. Keşke ben de grip olup iptal ettirseydim. Hiç ameliyat olmasaydım, diyorum.

benimki farklı. ameliyat olmasam da olurmuş, aslında. dikkate değer bir değişim olmadı bence. geçmiş olsun size. umarım her şey yoluna girer.

tesekkurler ben de sismeye devam ediyorum alnim da sisti ben anlamadim git gide daja cok sisio...

doktora soylemediniz mi fark olmadigini ?
ne dedi ve ne kadar odeme yaptiniz merak ettim

tesekkurler ben de sismeye devam ediyorum alnim da sisti ben anlamadim git gide daja cok sisio...

doktora soylemediniz mi fark olmadigini ?
ne dedi ve ne kadar odeme yaptiniz merak ettim
Doktoru ameliyattan sonra (hastane hariç) blr defa 4-5 dakika gördüm. Maalesef tatmin edici bir cevap alamadım. Ücreti söylemek istemiyorum. Kusura bakmayın.

Back
X