- Konu Sahibi ZeynepAsena
Arkadaşlar konuyu açayım mı açmayayım mı çok düşündüm ama bi şey değiştirmeyecek olsa da yazıyorum.En azından dertleşmiş olurum. Bundan on yıl önce birini sevmiştim çocukluk aşkı diyebiliriz. O zamanlar her şey çok güzeldi. Sonra ben lisedeyken bunu bi şekilde buldum numaramı falan gönderdim hala seviyorum diye. O zamanlar muhafazakâr biriydi. Erken falan dedi. Öyle kaldı.neyse aradan uzun zaman geçti bayram günü biri arıyor bi açtım o. O zamana kadar silmemiş numarayı. Askeri okulda okuyormuş eski halinden eser kalmamış. Faceden ara ara böyle konuşmaya devam ettik. Bi gün benle görüşmek istediğini söyledi sonra konuştuğumuzda dedi ki sen kapalısın ben de astsubayım. Mesleğimde sorun çıkar ben de seni seviyorum ama evlenemeyiz dedi. Okuduğum bölüm falan sorun çıkarırmış. Orası biraz kuralcı bu konuda. Artık umut kesmek için mi bilmiyorum yazdığım mesajlara bile cevap vermez oldu. İki sene önce bi arkadaş da değiştir numaranı umut baglayipdurma dedi. Ben de öyle yaptım. O gün bu gündür bi daha konuşmadım. Haberim de yok ama benim içim hala yanar durur. Her gün dua ediyorum. Rabbim o nasibim değilse unuttur diye. Onun yerine kimseyi koyamadım.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Moral ve tesellilerinizi bi de varsa önerilerinizi bekliyorum.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Moral ve tesellilerinizi bi de varsa önerilerinizi bekliyorum.