- Konu Sahibi ZeynepAsena
-
Hayatınıza başka biri girmediğinden orda takılıp almışsınız malesef.Arkadaşlar konuyu açayım mı açmayayım mı çok düşündüm ama bi şey değiştirmeyecek olsa da yazıyorum.En azından dertleşmiş olurum. Bundan on yıl önce birini sevmiştim çocukluk aşkı diyebiliriz. O zamanlar her şey çok güzeldi. Sonra ben lisedeyken bunu bi şekilde buldum numaramı falan gönderdim hala seviyorum diye. O zamanlar muhafazakâr biriydi. Erken falan dedi. Öyle kaldı.neyse aradan uzun zaman geçti bayram günü biri arıyor bi açtım o. O zamana kadar silmemiş numarayı. Askeri okulda okuyormuş eski halinden eser kalmamış. Faceden ara ara böyle konuşmaya devam ettik. Bi gün benle görüşmek istediğini söyledi sonra konuştuğumuzda dedi ki sen kapalısın ben de astsubayım. Mesleğimde sorun çıkar ben de seni seviyorum ama evlenemeyiz dedi. Okuduğum bölüm falan sorun çıkarırmış. Orası biraz kuralcı bu konuda. Artık umut kesmek için mi bilmiyorum yazdığım mesajlara bile cevap vermez oldu. İki sene önce bi arkadaş da değiştir numaranı umut baglayipdurma dedi. Ben de öyle yaptım. O gün bu gündür bi daha konuşmadım. Haberim de yok ama benim içim hala yanar durur. Her gün dua ediyorum. Rabbim o nasibim değilse unuttur diye. Onun yerine kimseyi koyamadım.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Moral ve tesellilerinizi bi de varsa önerilerinizi bekliyorum.
tahminime göre ilk ve son flörtünüz. hayatınıza başka birileri girseydi mutlaka unuturdunuz. aşkı bu kadar büyütmenin lüzumu yok. yeni birilerini tanımaya çalışınArkadaşlar konuyu açayım mı açmayayım mı çok düşündüm ama bi şey değiştirmeyecek olsa da yazıyorum.En azından dertleşmiş olurum. Bundan on yıl önce birini sevmiştim çocukluk aşkı diyebiliriz. O zamanlar her şey çok güzeldi. Sonra ben lisedeyken bunu bi şekilde buldum numaramı falan gönderdim hala seviyorum diye. O zamanlar muhafazakâr biriydi. Erken falan dedi. Öyle kaldı.neyse aradan uzun zaman geçti bayram günü biri arıyor bi açtım o. O zamana kadar silmemiş numarayı. Askeri okulda okuyormuş eski halinden eser kalmamış. Faceden ara ara böyle konuşmaya devam ettik. Bi gün benle görüşmek istediğini söyledi sonra konuştuğumuzda dedi ki sen kapalısın ben de astsubayım. Mesleğimde sorun çıkar ben de seni seviyorum ama evlenemeyiz dedi. Okuduğum bölüm falan sorun çıkarırmış. Orası biraz kuralcı bu konuda. Artık umut kesmek için mi bilmiyorum yazdığım mesajlara bile cevap vermez oldu. İki sene önce bi arkadaş da değiştir numaranı umut baglayipdurma dedi. Ben de öyle yaptım. O gün bu gündür bi daha konuşmadım. Haberim de yok ama benim içim hala yanar durur. Her gün dua ediyorum. Rabbim o nasibim değilse unuttur diye. Onun yerine kimseyi koyamadım.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Moral ve tesellilerinizi bi de varsa önerilerinizi bekliyorum.
Haklısın tatlım zaten önceden çok daha kötüydü her şey benim için. Şimdilerde biraz toparladım. Buraya yeni üye sayılırım. Baktım böyle bi bölüm varmış ben de yazayım dedim.Direk üstadın ''Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne. Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne” sözü aklıma geldi. Adam bahane uydurmuş resmen, eşleri tesettürlü askeri personellerimizin sayısını vermeye gerek var mı ? Onlara ne kadar sorun çıkıyorsa, ona da ancak o kadar çıkardı. Böyle sevgi mi olur güzelim allasen ?Baştan kabullenmiş senin için bir şeye katlanmamayı. Yemişim böyle sevgiyi. Seni sevdiği falan yok güzelim. Allah karşına inşallah tez zamanda seni seven birini çıkarır. Dua ediyorum diyorsun unutmak maksadıyla. Elbette bu güzel ama peygamber efendimizin bir hadis-i Şerif'i ne diyor : ''Önce deveyi bağla, sonra tevekkül et .'' Duanı et, Allah'a güven ama sende unutmaya çalış lütfen, aklına geldiği zaman hemen başka şeylerle uğraş, düşüncelerini dağıt. Yaşamın tadını çıkar ,öyle bir adam için düştüğün hale bak be güzelim . Değmez.:)
Evet işte kafa karıştırıcı. Zaten tanıdığım kadarıyla dalga geçecek biri değil. Konuşurken gayet ciddiydi. Zaten insan sevmediği birine niye seviyorum der ki? Sevmiyorum çık hayatımdan dese kökten çözülürdü. Belki de ona engel daha büyük bi şey vardı bu kadarını anlatmıştır. Ayy bilmiyorum vallahi.Biz ne uzun yazılar gördük(ki bende uzun uzzuuuunn yazmayı sevenlerdenim) hiç dert etmeyin bunun 5 katıda uzun yazmış olsanız kk hatunları okurdu yine yeterki düzgün okunaklı yazılmış olsun
Ben bahanesini pek gerçekçi bulmadım aslında sen kapalısın olamayız bilmemne
Ama bir yandanda okadar zaman sizi unutmamış ve sizi aramış fln iyice kafa karıştırıcı
Siz duanızı eksik etmeyin nasibinizde yoksa Allah tez zamanda soğutur gönlünüzü..
Hem şu açıdanda düşünün bir paylaşımınız anılarınız olmamış şimdiye kadar..
Okadar yıllar birlikte olupta sonradan yıllarını çöpe atmak zorunda kalanlar oluyor birde
Direk üstadın ''Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne. Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne” sözü aklıma geldi. Adam bahane uydurmuş resmen, eşleri tesettürlü askeri personellerimizin sayısını vermeye gerek var mı ? Onlara ne kadar sorun çıkıyorsa, ona da ancak o kadar çıkardı. Böyle sevgi mi olur güzelim allasen ?Baştan kabullenmiş senin için bir şeye katlanmamayı. Yemişim böyle sevgiyi. Seni sevdiği falan yok güzelim. Allah karşına inşallah tez zamanda seni seven birini çıkarır. Dua ediyorum diyorsun unutmak maksadıyla. Elbette bu güzel ama peygamber efendimizin bir hadis-i Şerif'i ne diyor : ''Önce deveyi bağla, sonra tevekkül et .'' Duanı et, Allah'a güven ama sende unutmaya çalış lütfen, aklına geldiği zaman hemen başka şeylerle uğraş, düşüncelerini dağıt. Yaşamın tadını çıkar ,öyle bir adam için düştüğün hale bak be güzelim . Değmez.:)
Evet öyle malesefBence siz onun sizi sevdiğine ve aranızda engel olmasa beraber mutlu olabileceginize inandığımız için acı çekiyorsunuz önce bunu kabullenin. Ara ara görüşmeler sizin kafanızı daha da bulandırmış ki bu yüzden beklediğiniz ve buna alıştığınız için unutmak daha da zor geliyor.
Yok üstüne gitmiyorum. Uzun zamandır hiç görmedim ki. Bu yaşadıklarımdan sonra gözden ırak olan gönülden de ırak olur sözü benim için geçerliliğini yitirdi zaten. Sen de mi bu haldesinYaşamayan nasıl bilsin ? Alt tarafı aşk desin , Allah kimseye vermesin aşk acısı ....
Dua et canım , bol bol dua et.
Üstüne gitme eline bir şey geçmez.
Yaşanmamış bir ilişki olduğu için bu kadar özel bir şekilde saklıyorsun, yaşamış olsaydın o da unutulanlar arasında bulurdu kendini. Askeriyedeki sistem bitti diye biliyorum ben ya. Eskisi gibi katı değil kuralları. Ha psikolojik olarak inanılmaz baskı alır bu konuda haksızda değil çekinmekte. Öyle bir kast sistemi var ki yüksek rütbelilerin eşleri bile bunaltacaktır sizi, bu açıdanda sizin için iyi olmuşArkadaşlar konuyu açayım mı açmayayım mı çok düşündüm ama bi şey değiştirmeyecek olsa da yazıyorum.En azından dertleşmiş olurum. Bundan on yıl önce birini sevmiştim çocukluk aşkı diyebiliriz. O zamanlar her şey çok güzeldi. Sonra ben lisedeyken bunu bi şekilde buldum numaramı falan gönderdim hala seviyorum diye. O zamanlar muhafazakâr biriydi. Erken falan dedi. Öyle kaldı.neyse aradan uzun zaman geçti bayram günü biri arıyor bi açtım o. O zamana kadar silmemiş numarayı. Askeri okulda okuyormuş eski halinden eser kalmamış. Faceden ara ara böyle konuşmaya devam ettik. Bi gün benle görüşmek istediğini söyledi sonra konuştuğumuzda dedi ki sen kapalısın ben de astsubayım. Mesleğimde sorun çıkar ben de seni seviyorum ama evlenemeyiz dedi. Okuduğum bölüm falan sorun çıkarırmış. Orası biraz kuralcı bu konuda. Artık umut kesmek için mi bilmiyorum yazdığım mesajlara bile cevap vermez oldu. İki sene önce bi arkadaş da değiştir numaranı umut baglayipdurma dedi. Ben de öyle yaptım. O gün bu gündür bi daha konuşmadım. Haberim de yok ama benim içim hala yanar durur. Her gün dua ediyorum. Rabbim o nasibim değilse unuttur diye. Onun yerine kimseyi koyamadım.
Yok üstüne gitmiyorum. Uzun zamandır görmedim ki. Bu yaşadıklarımdan sonra gözden ırak olan gönülden de ırak olur sözü benim için geçerliliğini yitirdi zaten. Sen de mi bu haldesinYaşamayan nasıl bilsin ? Alt tarafı aşk desin , Allah kimseye vermesin aşk acısı ....
Dua et canım , bol bol dua et.
Üstüne gitme eline bir şey geçmez.
Doğru söylüyor olabilir. Ben de sorun çıkan insanları tanıyorum da. Kurumsal olmasa bile bi üstteki baskı yapabiliyor.Yaşanmamış bir ilişki olduğu için bu kadar özel bir şekilde saklıyorsun, yaşamış olsaydın o da unutulanlar arasında bulurdu kendini. Askeriyedeki sistem bitti diye biliyorum ben ya. Eskisi gibi katı değil kuralları. Ha psikolojik olarak inanılmaz baskı alır bu konuda haksızda değil çekinmekte. Öyle bir kast sistemi var ki yüksek rütbelilerin eşleri bile bunaltacaktır sizi, bu açıdanda sizin için iyi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?