10 yıldır bitip tükenmeyen aşk acısı...

Sen onu dusunurken , hayatini mahf ederken. Kim bilir o kimlerle gununu gun ediyordur.
Bosver gitsin zaten derin bir ask yasanmamis..
Fazla kuruyosun kafanda yazik gencligine.

Yok üstüne gitmiyorum. Uzun zamandır görmedim ki. Bu yaşadıklarımdan sonra gözden ırak olan gönülden de ırak olur sözü benim için geçerliliğini yitirdi zaten. Sen de mi bu haldesin
Evet .
Allah yar ve yardımcımız olsun.
İlkinde 5 sene unutamamıştım , bakalım bu sefer kaç yıl debeleneceğim.
Hani bazı insanlar hemen unutur ya hayranım onlara.
O yüzden birini uzun süre sevmek nedir bildiğim için seni çok iyi anlıyorum .

Ama tabi dinin bir gereğine uyuyorsunuz diye böyle düşünmesi , hoş olmamış ...
Görüş kıtlığı olan biriymiş sanırım

Çocuk görüşmeden önce bilmiyor muydu başörtülü olduğunu ? eğer biliyorsa kibarca reddetmek için bahane etmiş bunu.

Doğru söylüyor olabilir. Ben de sorun çıkan insanları tanıyorum da. Kurumsal olmasa bile bi üstteki baskı yapabiliyor.
Benim arkadaşım asker eşi öyle saçma sapan şeyler anlatıyor ki, ben onun yerinde olsam kıyamet koparırım :) Tepki vermeye korkuyor kınama alırmış eşi. Valla bu kast sistemi bitmeden askerle evlenilmez.

Çocuk görüşmeden önce bilmiyor muydu başörtülü olduğunu ? eğer biliyorsa kibarca reddetmek için bahane etmiş bunu.
Biz en son görüştüğümüz zaman sevgili değildik zaten. Başörtülü olduğumu biliyordu. Telefonda konuşmayayım yüz yüze görüşelim dedi. O zaman söyledi.

10 yıl boyunca aşk acısımı çekilir yahu niye yapıyosunuz bunu kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…