Sorunlarimiz cokdu ustesinden geliriz dedik cok seviyoruz dedik. gecen yil bikez daha boyle ayrildik 3 hafta boyunca. sonra geldi agldi yalvardi duzeliriz dedi barisdik ama yaralar acildi...Canim allah iciniz ferahlatsin.
Gercekten sorunlariniz neydi?
Cözümsüz müydünüz o kadar
Daha önce ayrılığın esigine gelmiş miydiniz?
Direk düğüne yakin olmasi sasirtici bir durum olur.
Evlenip coluk çocuğa karistiktan sonra ayrılmak daha kötü ve zor olurdu diye teselli etmekten baska bi cümlem yok maalesef
senin icin hayirlisi buymus canim uzulme
Evet belkide sorun cok daha buyukduuu... Cozemedik.Esas soru neydi ki? Adamın sizden ettiği şikayet az buz değil. Altın para merakı olması, ailesinin dırdırını etmeniz, onun başını yakacağınızı düşünmesi... Sorun sizin dobra olmanız değil. Sorun çok daha büyük. Eski nişanlınızın çok geçerli sebepleri var ayrılmak için. Benim çıkarımım bu. Ayrıca ben ektim, başkası biçecek olayı anlamsız. Ne alaka? Kimse sizin gelinliğinizi, aldığınuz eşyanızı alıp evlenmeyecek yani. Herkesin kısmeti kendine. Siz anlaşamadıysanız ayrılıp kendinize uygun insanlarla ilerde tekrar denemeniz dünyanın en doğal olayı.
guclu durmak istiyorum...Allah sabır versin. .
Ölüm tesellisi gibi oldu ama bir nevi öyle sayılır.
Vardır herşeyde bir hayır, geçecek. .
Doğru insan değilmiş belki de, hakkınızda hayırlısı olsun, kalbinize ferahlık versin Allah
25imİlk baştafilan yapacağımız bir şey kabul .
yine de senin için hayırlısı bu bence . Evlenince ailesi seni çok yıpratırdı .
Evleneceğin adam seni çok yıpratırdı . Yaşın geç sanırım . Şu dönemi atlat
Önündeki maçlara bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?