10 yilim dugune 10gun kala bitti...

Peki tam olarak neden bitti? Biraz en önemli olan o kısmı dobrayım diye geçiştirmişsiniz gibi geldi bana.
Suçlu olabiliteniz var, olmayadabilir tabi ama çok sağlıklı bir ilişki gibi durmuyor zaten.
Hayırlısı olsun

Bu durumu bir atlatayim dermanim oldugu zaman daha detayli yazicam. Tabiki benimde sucum var kabul ediyorum hicbisey tek tarafli degildir ama ben hickimseyi asagilayip kirmadim bagirmadim saygisizlik etmedim hakaret yagdirmadimz benim en cok zoruma yasanilan sorunlr degil onlari yasarken bana sarfedilen sozlerdi.

Ailesini isin icine katan erkekten kacin Hatta sadaka verin. Ben suan ne yapsam nasil kurtulsam diye kara kara dusunuyorum. Kv kp gorumcelerimle asla gorusmek istemesemde esim zorla gorustuyor. Oh ne guzel kurtulmussunuz. Insanlar nisanlilik evlilik doneminde kirli yuzlerini gosteriyorlar Bosverin hayat cok kisa

ay sevdeee neredeydin sen, ozlemisiz

En yakin arkadaslarimdan biri 5 yillik iliski sonrasi dugune 4 gun kala iki ablanin tartismasi ile bitirdi nisanlisi.. Kızın bir suçu bile yoktu. Arkadasim bekledi ve kacmaya bile hazirdi onunla isler o kadar arap saçı olmustu ki.. Ceyizi geri geldi ertesi gun siyah posetlere guzelim havlularu tikistirmislardi:/ onu hastanelere ben tasidim ondan gizli aglayarak :/
Neyse sonra mi tam 2 yil sonra hayatina baskasi girdi ne istediğini bilen anne abla kuklasi olmayan bir erkek.. Ve evlendi simdi kizi var.. Surekli konusuruz laf lafi acar ve agzindan su cümleler dokulur amann iyiki olmamisss..
Kader guzelim kader şer zannedersin hayirdir..
Bekle zaman en iyi ilac..

Çok uzuldum durumunuza. Allah sabır versin. Cok acı bir durum tam düğün raddesindeyken ayrılmak. Neler yasandi ne oldu bilmiyorum ama dugun asamasindayken her iki tarafin da sabirli olmasi gerekiyor cunku cok hassas bir donem. Allah yar ve yardimciniz olsun

Evlendikten sonra olması daha mı iyi olacaktı ?
Evet üzüldün üzüleceksin kolay değil.
Ama kendini lütfen kötü bi durumda hissetme.
Akrabaları falan dert etme onlar cekmiycekti seninle birlikte o sorunları.
Yeni hayatında mutluluklar dilerim canım.

Ailem senden once gelir artk begenmiyorsan gidersin... diyen tek soz aklimda.

Beni bu dugun stresinde cokk ama cokkk asagiladiii saymadigini birakmadi ben altin para pesindeymisim anlayissizmisim. Onunla bir olmaya degil onu yakmaya evleniyormusum.

Ailemin karsisina cikip basbas bagirip siz boyle bir kizla evlenirmiydiniz diyen biri vardi artik

Biz biterken ailesi elini bile kipirdatmadi.

El birliğiyle çocuğa nişan attırmışlar. Aile sizi istememiş, işin Türkçesi bu. Kurtulduğunuza ne kadar sevinseniz az. Kendinizi biraz işinize verin, en azından bir işiniz var. Zaman herşeyin ilacıdır, bu günler de geçecek merak etmeyin. İnşallah kendi kararlarını kendi alabilen, gerçek bir YETİŞKİN erkek çıkar karşınıza.

Sebep ne yazmamışsınız , belki sizde suçlusunuz bilemiyorum ama.
Nişanlıyken yaşanan herşey aslında evliliğin fragmanı.
İlerde daha ağır şeyler yaşadığınızda geri dönüşü şimdikinden daha zordur. Giden 10 yılınız olsun bir ömür olmasından daha iyidir.
Şuan yapacağınız tek şey bol bol dua edip şükretmek zamanın neler getireceğini bilemezsin. Kaderin ve nasibinin önüne geçemezsin..

Hanımlar sakin, sebepte yazılır elbet.

Düğün öncesi dönemler hep streslidir. Ben de yaşadım çeyizimi gelip alalım dedik. Kötü hali hep insanların gerçek yüzü demek yanlış bence. Dile kolay 10 yıl. Ya atlatılır, ya durup kalırsın. Çok acı bir durum, suçlu bile olsanız yenilir yutulur gibi değil. Alnınızda yazılı olan kişi o değilmiş, Allahın takdiri değil sizin kendinize layık gördüğünüz. Bu senin bulduğundu. Bekle gör Allah sana ne yazmış, senin layık gördüğünden fazlasını vermez mi?
Şunu da unutma güzelim bu kadar olumsuz şey evliliğini ciddi sarsar ve her tartışmanın başrolünü oluştururdu emin ol...

Amacım akıl vermek asla değil. Kaç yaşındasınız bilmiyorum.
Yorumları okumadım
Ama çok büyük ihtimal ablanız yaşındayım ve marttan itibaren 34 yaşındayım.
Şimdi bir hayat dersi vereceğim ve ben bunu çok zor öğrendim
Hayatta asla bütün umutları hayalleri ideallerinizi bir sepete koymayın.
Sizin emeklerinizi başkası toplayacak sa onun emeklerinide başkası toplayacak
Ve hayatta sadece evlilik aşk yok. Evet zor evet güç ama ite kaka götürmekten emin olun çok daha iyi
Dipnot: arkadaşım evlenmesine 2 3 hafta kala nişanlısı tokat atınca ayrıldı (onunda ilişkisi 6 7 yıllıktı)
1 sene içinde kendine çok daha uygun bir adamla aşık olarak evlendi ve hep iyiki diyor

10 yıllık emek, emeğim gitti, başkası emeğimin üstüne konacak kafasını anlayamadım??

Neyin emeği gardaş? 10 sene sevgili olmuşsunuz ve bitmiş yani. Senin mantığınla bakarsak erkek kişisi de sana emek vermiş oluyor yani.

Sanki 9ay taşıdın doğurdun yedirip içirdin de emeğim gitti filan komik olmuş.

Boşver bence 10 yılın üstüne öküzlükte zirve yapıp seni bırakan adamdan bi cacık olmaz. O adamdan kimseye de fayda gelmez.

Evlenip ayrılsaydınız daha mı iyi olurdu. Çekin acınızı ağlayın zırlayın. Ama bilin ki bu kötü günler geçecek. Belkide olmadığı için şükür edeceksiniz.

Su an kotusun tabiki ama inanki evlendikten sonra ya da çocuğun varken böyle olsa çok daha zordu. sevineceğin bir şey bu. inanki çok onemli buna sukretmelisin.evet su an çok zor ama duzelecek unutacaksin .bugünlerde Allah sabır versin yardımcın olsun ,zamanla alisacaksin

10 yiL bianda biter mi biraz daha Düşünseniz 10 yıl birlikte olmayı becerebilmek bile büyük bişey bence ilişkiniz bi şansı daha kaldırır . Bende eşimle 4 yıl sonra evlendim çok çok zorluklar çıkmıştı artık bitecekken bırakmadık çok aci olur bitmesi bilemedim

Ne desem bilemiyorum çok zor olmalı.
Bu kadar uzun süren ilişkiler genelde evlenince de hemen bitiyor gözlemlediğim kadarıyla.
Zaman her şeyin ilacı, boşanmak daha mı iyi...
Onca sorun varken olmazmış zaten sizinkisi.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…