Bende kurtulurum demi bu durumdanAmacım akıl vermek asla değil. Kaç yaşındasınız bilmiyorum.
Yorumları okumadım
Ama çok büyük ihtimal ablanız yaşındayım ve marttan itibaren 34 yaşındayım.
Şimdi bir hayat dersi vereceğim ve ben bunu çok zor öğrendim
Hayatta asla bütün umutları hayalleri ideallerinizi bir sepete koymayın.
Sizin emeklerinizi başkası toplayacak sa onun emeklerinide başkası toplayacak
Ve hayatta sadece evlilik aşk yok. Evet zor evet güç ama ite kaka götürmekten emin olun çok daha iyi
Dipnot: arkadaşım evlenmesine 2 3 hafta kala nişanlısı tokat atınca ayrıldı (onunda ilişkisi 6 7 yıllıktı)
1 sene içinde kendine çok daha uygun bir adamla aşık olarak evlendi ve hep iyiki diyor
Kesinlikle okuyacagim konularinizi. babasi azonce aramis ailemi bir aile ferdiyle gelip konusalm diyolar. umarim biran once kolayca biter sadece icim aciyorrr her seye ragmen seviyormuyum yoksa gecmis yillarin hatrimi var diye aliskanlkmi bilmiyorum.Kına gecemin arfiresinde nişanımı attım. aynı siz gibi ailem yanında aşağılandım. Nişanı attıktan 10 gün sonra orturdum üniversite sınavına çalıştım kazandım.
Ama elbette uzun bir süre sızlanmakta benim tercihlerim arasındaydı. İyi olup olmayacağınıza , bunları hak edip etmeyeceğinize, acınızın ne zaman geçeceğine siz karar vereceksiniz.
Eski konularımı okuyun. Şuan "iyi ki" dediğimi hatırlayın ardından.
Geçmiş olsun.
Allah sizden razi olsun. butcem gitmek istedigim heryere yeter kinam icin para biriktirmisdm. Bende dusundum gitmeyi ama ise gitmemde gerekio tatil hakkimi balayi icin izin almisdm belki ozaman giderm. Ise bile gidemiyorum bu kafayla. Suan mantikli olanin dogru olanin ne oldugunu bilmiyorum cokk donugummm bir duygu bir his hicbisey hisedemiyorum.Ben senin hikayene cok benzer bir hikayeye sahibim. Geleceğini bilmem ama 1 yıldan önce geçmiyor. Sonra geliyorsun kendine. Öyle işte... sana daha iyi olcak bilmem ne diye maval okumicam acını biliyorum çünkü.
İlk yapman gereken şu 10 günü ailenle geçirmemek. Hemen bi yere git. Ne kadar bütçen varsa at cebine ve hemen bi otele falan git. Sakın içinde tutma şuan sana kimse niye ağlıyosun demez. Yalnız ilacın şu haftayı aileyle geçirmemek sana söylim.
Geçicek, geçiyor yani, umarım değerine layık biri çıkar karşına.
Açıkcası sağlam bir temel göremiyorum. ailelerle düzelse dahi meseleniz kitabın sonu bana pek iyi bitmeyecek görünüyor. Ya şiddet gören sinik soluk bir kadın olup bu evliliği devam ettireceksiniz ya da boşanacaksınız gibi geliyor.Kesinlikle okuyacagim konularinizi. babasi azonce aramis ailemi bir aile ferdiyle gelip konusalm diyolar. umarim biran once kolayca biter sadece icim aciyorrr her seye ragmen seviyormuyum yoksa gecmis yillarin hatrimi var diye aliskanlkmi bilmiyorum.
Rapor alın bence. Şu kaos ortamından acil kurtulmanız lazım. Bırakın onlar uğraşsın. Herkes çok konuşacak duymamanız lazım. Allah sizden de razı olsun. Yaşamayan o gelinliği teslim etmek ne demek bilemez. İsterseniz özelden daha detaylı da konuşurum sizinle. Güçlü ve gururlu olun ve kendinizi bir an önce o ortamdan soyutlayın.. Gün gelecek, iyi ki diyeceksiniz, eminim. Şuan iliklerime kadar acınızı hissediyorum. Allah bir an önce toparlanmanızı nasip etsin.Allah sizden razi olsun. butcem gitmek istedigim heryere yeter kinam icin para biriktirmisdm. Bende dusundum gitmeyi ama ise gitmemde gerekio tatil hakkimi balayi icin izin almisdm belki ozaman giderm. Ise bile gidemiyorum bu kafayla. Suan mantikli olanin dogru olanin ne oldugunu bilmiyorum cokk donugummm bir duygu bir his hicbisey hisedemiyorum.
Haklisiniz. bu arada bize gidenler kendi ailesinden hic kimse gitmemis amcasi vs gitmis babasida gitmemis. Allahim oyle birsey olsunki biran once bitsin geri donemem artk kendimi kucuk dusurmekden baska ailemi sonuk gostermekden baska hicbisey degil. Tek sorunum suan kimseyle ne yuzlesmek ne konusmak ne haberlesmek istiyorum. Issiz bir adada yanliz kalmaliyimAçıkcası sağlam bir temel göremiyorum. ailelerle düzelse dahi meseleniz kitabın sonu bana pek iyi bitmeyecek görünüyor. Ya şiddet gören sinik soluk bir kadın olup bu evliliği devam ettireceksiniz ya da boşanacaksınız gibi geliyor.
Size yapılanlar üzgünüm ki ortada. Temmuzda kar yağmasını beklemek kadar ahmakça görünüyor iyimser olmak...
Okurken agladim yazdklarnizi. Icim cokkk amaaa cokkkk aciyorrr kimseye anlatamiyorumki. Insan olan yerlerim aciyorRapor alın bence. Şu kaos ortamından acil kurtulmanız lazım. Bırakın onlar uğraşsın. Herkes çok konuşacak duymamanız lazım. Allah sizden de razı olsun. Yaşamayan o gelinliği teslim etmek ne demek bilemez. İsterseniz özelden daha detaylı da konuşurum sizinle. Güçlü ve gururlu olun ve kendinizi bir an önce o ortamdan soyutlayın.. Gün gelecek, iyi ki diyeceksiniz, eminim. Şuan iliklerime kadar acınızı hissediyorum. Allah bir an önce toparlanmanızı nasip etsin.
Kendinizi en iyi siz tanıyabilirsiniz. Kimseyle yüzleşmek istemiyorsanız asla yüzleşmeyin. Dinlenmek istiyorsanız dinlenin. Dediğim gibi kınamdan 1 gün önce nişan attım. Ailem tatillerini yarıda bıraktı istanbula geldi. Hepsi anneannemdelerdi. Benim için burdalardı. Anneannemde herkes ordayken attım nişanı.. Nişanlımın ailesi de yolun yarısında otobüstelerdi. Memlemetten geliyorlardı istanbula.Haklisiniz. bu arada bize gidenler kendi ailesinden hic kimse gitmemis amcasi vs gitmis babasida gitmemis. Allahim oyle birsey olsunki biran once bitsin geri donemem artk kendimi kucuk dusurmekden baska ailemi sonuk gostermekden baska hicbisey degil. Tek sorunum suan kimseyle ne yuzlesmek ne konusmak ne haberlesmek istiyorum. Issiz bir adada yanliz kalmaliyim
Ağlama demeyeceğim. Ağlamak şuan en büyük hakkın. Hayallerini çaldı senden pislikler. Bak sen ağladıkça bu gune kadarki tum yaşadıklarını akıtıyormuşsun gibi dusun. Bir nevi arınma bu. Vucudunda o kötü pis anılar kötü sözler birikmesin ağla aksın gitsin. O adamdan sana koca olmazmış ben okuduklarımdan bunu anladım. Şimdi acını en yüksek seviyede yaşa. Ayıp değil günah değil. Bir kızın hayali kınasıyla düğünüdür. Ah seni nasıl anlıyorum bir bilsen. Sonra hayallerinden o adamı silme zamanları gelecek. O kadar hafifleyeceksin ki... nefes alacaksın inan bana... yeter ki şuan acını istediğin gibi yaşaOkurken agladim yazdklarnizi. Icim cokkk amaaa cokkkk aciyorrr kimseye anlatamiyorumki. Insan olan yerlerim aciyor
Sizin de böyle hüzünlü bir hikayeniz var sanırım..Ağlama demeyeceğim. Ağlamak şuan en büyük hakkın. Hayallerini çaldı senden pislikler. Bak sen ağladıkça bu gune kadarki tum yaşadıklarını akıtıyormuşsun gibi dusun. Bir nevi arınma bu. Vucudunda o kötü pis anılar kötü sözler birikmesin ağla aksın gitsin. O adamdan sana koca olmazmış ben okuduklarımdan bunu anladım. Şimdi acını en yüksek seviyede yaşa. Ayıp değil günah değil. Bir kızın hayali kınasıyla düğünüdür. Ah seni nasıl anlıyorum bir bilsen. Sonra hayallerinden o adamı silme zamanları gelecek. O kadar hafifleyeceksin ki... nefes alacaksın inan bana... yeter ki şuan acını istediğin gibi yaşa
Profil iletinize bayıldım, yapacakları işe tüküreyim hepsinin:))Sizin de böyle hüzünlü bir hikayeniz var sanırım..
Sen ben misin ben sen miyim. ne oluyor anlamadım :) Yapacakları işe tükürelim ama hepsinin ya :)Profil iletinize bayıldım, yapacakları işe tüküreyim hepsinin:))
Hikayem cok sağlam, kınaya 2 gün düğüne 5 gün kala özgürlüğe kaçış... offf ne günlerdi, şükür ki cesur kızlarız!
E elfida90 şuan bizi anlamıyorsun ama cesur kızlar kulübüne hoşgeldin. Bundan sonrası emin ol eskisinden daha kötü olmayacak. Tam bir yıl sonra sen de bu kıvamda olacaksın. Tek olay şuan milleti değil kendini düşün. Sana düğün arifesi acımayanlar emin ol nikahtan sonra hiç acımazlar. Nişan atmak boşanmaktan kolay.. dimiSen ben misin ben sen miyim. ne oluyor anlamadım :) Yapacakları işe tükürelim ama hepsinin ya :)
Esas soru neydi ki? Adamın sizden ettiği şikayet az buz değil. Altın para merakı olması, ailesinin dırdırını etmeniz, onun başını yakacağınızı düşünmesi... Sorun sizin dobra olmanız değil. Sorun çok daha büyük. Eski nişanlınızın çok geçerli sebepleri var ayrılmak için. Benim çıkarımım bu. Ayrıca ben ektim, başkası biçecek olayı anlamsız. Ne alaka? Kimse sizin gelinliğinizi, aldığınuz eşyanızı alıp evlenmeyecek yani. Herkesin kısmeti kendine. Siz anlaşamadıysanız ayrılıp kendinize uygun insanlarla ilerde tekrar denemeniz dünyanın en doğal olayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?