10 yilim dugune 10gun kala bitti...

Hepinize teker teker fikirleri ve mesajlari icin cok tessekkur ederim. Ayrilmamiz icin bisuru sebeb var belkide ama kisacasi en buyuk nokta 2 hafta once cok buyuk tartisdik ve gecmisdeki tartismalarimizda konu oldu. Ustune kiz gibi bana kusuyordu bende birgun iscikisi evine gittim bak bu boyle olmaz dedim her tartisdigimizda bunu yapiyorsun eger boyle mutsuz olucaksak hep tartisiyorsakk ben boyle bir yuvaya cocuk yapmayi bile dusunemem dedim kotu bir piskolojiyle buyur bizim sorunlarmizi cozebilmemis gerekio dedm (cunku ikimizde mutsuz kavgali bir ailede buyuduk) o sirada sinirlenip ofkesini kontrol edemeyip kalkdi ayaga kimden cocuk yapcaksn ozaman diyip kolumu skp defol git dedi evinden disari atti. Gece 10da eve sinirden 2 saat yuruyerek geldm. O sirada eger seninle evlenirsem p....im dedm bu bana yapdigin sondu dedim. kolumda mosmordu eve gidince anenmlerden saklamaya calsdm. ozurler diledi yalvardi Ama icimde cokkkk buyuk yaralar acildiii her ne tartisirsak tartisalim bu 4. Kezki siddet uyguluo son 4 yil icinde. Kendisine yapdigim tek buyuk hata vardi onuda vicdanim el vermedigi icin daha nisanlanmadan soylemisdim. herseye ragmen anlasdk. Ama hersefernde eskileri konu yapip yuzume vurdu ve boyle istedigini yapmaya kalkisdi. Koltuk takimi istedm evin bikac eksigini tamamlamasini istedm bunlari yaprken ailesininde kendisnden kendi ihtiyaclari icin maddi destek isteyince benim ustume geldi gozun doymuo dedi herkese yetisemiyorum vs vs. Ailesi kilini kipirdatmadi bu dugunde ne maddi ne manevi. Bunu soyleynce ailemle arami bozmaya calisiyorsun dedi. Dugun gunum ve balayi donusu evimizde tek olalm dedm. Ailemi nasil kovucam isterlerse giderler gitmezlerse kovamam dedi misafirler (bakmayn hala teyze amca herkes burda, onlardada kalablrler) ikincisi ben kov demedm. Hepsini gecdm kac haftadr o morlukdan sonraa ne dugun ne ask ne sevgi hicbiseyi hisetmedm. Telafisi bile yoktu en son anlasamayinca git konus babanlarla ozaman bitirelm dedi bende tmm dedm.ustelik soylediklerimi isteklerimi yazdiklarimi babasina annesine her mesajima dahi gostermis. Ustelk nisanlnmadan once soylediklermi sanrm babasina anlatmiski kendisine guvenerek babama kiziniza sahip cikin sonu kotu diyolar. Anemlerde beni skstrio ne demek istiolr bunlr biz sana cok guvenioruz napmissin sen diolar. neyse iste sonuc olrak takilarini almamislar ama beni sucluyolar hersey icin. ben ise bu 10 gun nasl gecicek nolucak diye dusunuyorum. Icim aciyor herkes kuyrugunu kurtarma derdinde kimse bu kiz ne hisedio demio.

Bende kurtulurum demi bu durumdan

Canım bak bi kere ben ettim başkası emeğime konacak diye tek taraflı düşünme.
Onun emeğine de başkası konacak o zaman karşı tarafta 10 yılını verdi o da düğün arifesiinden döndü.

Baksana başkasının dolduruşuna gelen 10 yılına sahip çıkamayan ağır itamlarda bulunan biriyle mi evlenmek isterdin.

İnsanların evlatları anaları babaları kocaları ölüyor da yokluğuna alışıyor. Bu ne ki.

Daha beyerinden rabbim sakındı seni belkide ağlayacağına üzüleceğine şükret.

Biz burda çok gördük evleneceğime bekar kalsaydım nikahtan dönseydim diyen insanları.

10 yıl çok uzun bir süre ben sadece geçen yıllara üzüldüm.

Kına gecemin arfiresinde nişanımı attım. aynı siz gibi ailem yanında aşağılandım. Nişanı attıktan 10 gün sonra orturdum üniversite sınavına çalıştım kazandım.

Ama elbette uzun bir süre sızlanmakta benim tercihlerim arasındaydı. İyi olup olmayacağınıza , bunları hak edip etmeyeceğinize, acınızın ne zaman geçeceğine siz karar vereceksiniz.

Eski konularımı okuyun. Şuan "iyi ki" dediğimi hatırlayın ardından.

Geçmiş olsun.

Ben senin hikayene cok benzer bir hikayeye sahibim. Geleceğini bilmem ama 1 yıldan önce geçmiyor. Sonra geliyorsun kendine. Öyle işte... sana daha iyi olcak bilmem ne diye maval okumicam acını biliyorum çünkü.

İlk yapman gereken şu 10 günü ailenle geçirmemek. Hemen bi yere git. Ne kadar bütçen varsa at cebine ve hemen bi otele falan git. Sakın içinde tutma şuan sana kimse niye ağlıyosun demez. Yalnız ilacın şu haftayı aileyle geçirmemek sana söylim.

Geçicek, geçiyor yani, umarım değerine layık biri çıkar karşına.

Kesinlikle okuyacagim konularinizi. babasi azonce aramis ailemi bir aile ferdiyle gelip konusalm diyolar. umarim biran once kolayca biter sadece icim aciyorrr her seye ragmen seviyormuyum yoksa gecmis yillarin hatrimi var diye aliskanlkmi bilmiyorum.

Allah sizden razi olsun. butcem gitmek istedigim heryere yeter kinam icin para biriktirmisdm. Bende dusundum gitmeyi ama ise gitmemde gerekio tatil hakkimi balayi icin izin almisdm belki ozaman giderm. Ise bile gidemiyorum bu kafayla. Suan mantikli olanin dogru olanin ne oldugunu bilmiyorum cokk donugummm bir duygu bir his hicbisey hisedemiyorum.

Kesinlikle okuyacagim konularinizi. babasi azonce aramis ailemi bir aile ferdiyle gelip konusalm diyolar. umarim biran once kolayca biter sadece icim aciyorrr her seye ragmen seviyormuyum yoksa gecmis yillarin hatrimi var diye aliskanlkmi bilmiyorum.
Açıkcası sağlam bir temel göremiyorum. ailelerle düzelse dahi meseleniz kitabın sonu bana pek iyi bitmeyecek görünüyor. Ya şiddet gören sinik soluk bir kadın olup bu evliliği devam ettireceksiniz ya da boşanacaksınız gibi geliyor.

Size yapılanlar üzgünüm ki ortada. Temmuzda kar yağmasını beklemek kadar ahmakça görünüyor iyimser olmak...

Rapor alın bence. Şu kaos ortamından acil kurtulmanız lazım. Bırakın onlar uğraşsın. Herkes çok konuşacak duymamanız lazım. Allah sizden de razı olsun. Yaşamayan o gelinliği teslim etmek ne demek bilemez. İsterseniz özelden daha detaylı da konuşurum sizinle. Güçlü ve gururlu olun ve kendinizi bir an önce o ortamdan soyutlayın.. Gün gelecek, iyi ki diyeceksiniz, eminim. Şuan iliklerime kadar acınızı hissediyorum. Allah bir an önce toparlanmanızı nasip etsin.

Haklisiniz. bu arada bize gidenler kendi ailesinden hic kimse gitmemis amcasi vs gitmis babasida gitmemis. Allahim oyle birsey olsunki biran once bitsin geri donemem artk kendimi kucuk dusurmekden baska ailemi sonuk gostermekden baska hicbisey degil. Tek sorunum suan kimseyle ne yuzlesmek ne konusmak ne haberlesmek istiyorum. Issiz bir adada yanliz kalmaliyim

Okurken agladim yazdklarnizi. Icim cokkk amaaa cokkkk aciyorrr kimseye anlatamiyorumki. Insan olan yerlerim aciyor

Kendinizi en iyi siz tanıyabilirsiniz. Kimseyle yüzleşmek istemiyorsanız asla yüzleşmeyin. Dinlenmek istiyorsanız dinlenin. Dediğim gibi kınamdan 1 gün önce nişan attım. Ailem tatillerini yarıda bıraktı istanbula geldi. Hepsi anneannemdelerdi. Benim için burdalardı. Anneannemde herkes ordayken attım nişanı.. Nişanlımın ailesi de yolun yarısında otobüstelerdi. Memlemetten geliyorlardı istanbula.

Tek mesaj attım. "Herşey bitti" dedim. Eski nişanlımın ertesi günü telefonunu açtım. 6 dakika net bir konuşma yapıp numaramı değiştirdim. Kimseye birşey anlatmak izah etmek zorunda değilsiniz. Zaten yeterince yorgun ve yıpranmışsınız.

Okurken agladim yazdklarnizi. Icim cokkk amaaa cokkkk aciyorrr kimseye anlatamiyorumki. Insan olan yerlerim aciyor
Ağlama demeyeceğim. Ağlamak şuan en büyük hakkın. Hayallerini çaldı senden pislikler. Bak sen ağladıkça bu gune kadarki tum yaşadıklarını akıtıyormuşsun gibi dusun. Bir nevi arınma bu. Vucudunda o kötü pis anılar kötü sözler birikmesin ağla aksın gitsin. O adamdan sana koca olmazmış ben okuduklarımdan bunu anladım. Şimdi acını en yüksek seviyede yaşa. Ayıp değil günah değil. Bir kızın hayali kınasıyla düğünüdür. Ah seni nasıl anlıyorum bir bilsen. Sonra hayallerinden o adamı silme zamanları gelecek. O kadar hafifleyeceksin ki... nefes alacaksın inan bana... yeter ki şuan acını istediğin gibi yaşa

Sizin de böyle hüzünlü bir hikayeniz var sanırım..

Sizin de böyle hüzünlü bir hikayeniz var sanırım..
Profil iletinize bayıldım, yapacakları işe tüküreyim hepsinin:))

Hikayem cok sağlam, kınaya 2 gün düğüne 5 gün kala özgürlüğe kaçış... offf ne günlerdi, şükür ki cesur kızlarız!

Sen ben misin ben sen miyim. ne oluyor anlamadım :) Yapacakları işe tükürelim ama hepsinin ya :)

Sen ben misin ben sen miyim. ne oluyor anlamadım :) Yapacakları işe tükürelim ama hepsinin ya :)
E elfida90 şuan bizi anlamıyorsun ama cesur kızlar kulübüne hoşgeldin. Bundan sonrası emin ol eskisinden daha kötü olmayacak. Tam bir yıl sonra sen de bu kıvamda olacaksın. Tek olay şuan milleti değil kendini düşün. Sana düğün arifesi acımayanlar emin ol nikahtan sonra hiç acımazlar. Nişan atmak boşanmaktan kolay.. dimi zeholll ?

Benim kuzenim de düğün günü terkedildi. 13 yıllık bir ilişkiydi. Böyle olunca aylarca ne dedikodular döndü neler neler yok adam durduk yere niye bıraksın kötü bişey öğrendi felan. Neyse 3-4 ay sonra birini bulmuşlar nişan düğün hop bir Bebek Allah uzun sağlıklı ömür versin tabi. Bebek 40 ı çıkmadan adam çekmiş gitmişti. Şuan boşandılar diye duyduk. Kuzenime gelince başta herşey çok zordu önüne çıkan taliplerin kulağına giden kötü dedikodular felan derken sonunda kısa sürede sevdiği bir adam oldu fazla uzatmadan evlendiler bebiş bekliyoruz inşallah. Kuzenim koyun kesmişti o pislik onu bırakıp gitti diye. Vardır bu şerde bir hayır kesinlikle öyle düşünmelisin geçecek belki biraz zor geçecek ama sabır zaman herşey geçecek ..

+1

Dobralık dediğiniz kısım bu galiba bir de geçmişimi önüme sürdü dediğiniz kısım var. Ne yaşandı geçmişinizde, bekaret mevzusu mu? Eğer öyle bir şeyse, böyle bir durumu önünüze sürecek adamla evlenmemeniz doğru. Böyle bir şey yoksa da nişanlınızı ayrılmakta haklı buluyorum. Dobralık diye gördüğünüz kısım kesinlikle hoş değil.

Ben cok uzuldum yasadiginiz duruma.gercekten cok agir bir intihan bu.ama soyle dusun bu adam sizi dugun arefesi yari yolda birakiyorsa bu adamla zaten yola cikilmazdi.
Benim yakin bir arkadasim birni cok seviyordu ailesi istemeye geldi arkadasim nisan elbisedinibaldi kuaforunu ayarladi o isteyen aile patt bir telefon kzinizin boyu kisa biz vazgectikk!!!
arkadasim cok uzuldu ama sonra vir gun baskasini aevdi ve suan evli ve cok mutlu iyiki inunla olmamis aileisnin bir lafiyla birakandan hayir gelemzdi diyor.
Uzulme belki cok daha iyisi cikacak karsina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…