• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yılın bitişi ...

Kaynana evlenmeyecek oğlu evlenecek.
Kuru kuru seviyorum demekle olmaz.
Adam annesine az ötede dur, ben evlenecem diyemiyorsa yol versin gitsin o adama

çocuk annesine seviyorum ben bu kızı diyor dediğinde ise annesi fenalık geçiriyo eve ambulans falan geliyo teyze senin birşeyin yok iyisin sen diyolar tansiyon şeker herşey normal . doktor psikolojik falan diyo . arkadaşımın tansiyonu ondan daha yüksek çıkıyor . kadın çok yalancı . oğlunu inandırmış kenndine eğer ayrılmazsa oğlan annesine birşey olursa suçluluk duygusu içinde hisseder kendini acaba benim yüzümden mi oldu diye

Kurnazzzzz ! Bu kadının olduğu yerde huzur olmaz zaten. Kız için Zor olacak ama boşversin hayatına baksın. Yarın öbür gün çocuk anasına bir gün uğramasa acillerden arar oğlunu gel diye. Böyle böyle huzursuzluk başlar evde. Kaynana da tam dayakklık !

çocuk annesine seviyorum ben bu kızı diyor dediğinde ise annesi fenalık geçiriyo eve ambulans falan geliyo teyze senin birşeyin yok iyisin sen diyolar tansiyon şeker herşey normal . doktor psikolojik falan diyo . arkadaşımın tansiyonu ondan daha yüksek çıkıyor . kadın çok yalancı . oğlunu inandırmış kenndine eğer ayrılmazsa oğlan annesine birşey olursa suçluluk duygusu içinde hisseder kendini acaba benim yüzümden mi oldu diye

hoppala hiç anlamadım, anlamıyorum ve anlamayacağım herhalde.

yahu oğlunun koynuna aldığı kadından sana ne be kadın.

buna karıştıran koca adayına da ne saygı kalır bende ne de sevgi,

o yüzden arkadaşınıza hiç önerim yok maalesef.

bende aynı şeyi söyledim ama seviyorum diyip duruyor . Alys Alys
Tabi ki sevgi hemen bitmez.
Ama adam çaba göstermiyor.
Şimdi sever, evlenir belki bir şekilde ama arkadaşın kv ile sürekli çatışma içinde olur ve eşi de tabi ki annesinin yanında durur.Şimdi çaba göstermeyen evlendikten sonra hiç uğraşmaz.
Yazık etmesin kendine arkadaşın.
Adam Allah'tan evlenmeden yüzünü göstermiş.

Durust olmak gerekirse boyle arkadasi adina konu acanlara sinir oluyorum. Olaylarin tumune hakim degilken sizin neyinize konu acmak?

çirkin sebepler şu kıza bayramda falan yada normal günde herhangi bi hediye falan almıyolar kızda üzülüp kendi annesine söylemiş annesi de oğlanın kız kardeşini aramış söylemiş kızımı neden üzüyosunuz bi çorap dahi olsanız kızım mutlu olur ama almıyosunuz neden değer vermiyosunuz demiş. oğlanın ablası da annesine söylemiş . güya kız arkadaşım da demiş ki kaynanası düğünde 10 gram bilezik takıcam demiş kız arkadaşım da anne 10 gram takıcagına 2tane 15 gram tak ki takıp çıkarırken ezilmesin demiş çünkü kıza nişanda 10 gram takmışlar kız bir kere takmış ezilmiş oda istememiş . ertesi gün kayınvalidesi kızın evine gitmiş siz çingenesiniz bilezik istiyosunuz falan demiş biiraz aile tartışmış kız dayanamayıp ne diyosun ben yüzüğümü bile kendim aldım demiş . o kaynananın zoruna gitmiş ondan istemiyomuş kızı . hasta numarası yaptı ayıramadı şimdide ne yapmış zarfın içine sahte bilezik köpek maması yırtık pantolon koymuş ve yazı yazmış aç köpekler oğlunuzu alıcaz pis çingeneler gibi . bunu kızın annesi yaptırdı imasıyla söylemiş oğluna .

yoo hayır ben kızdan ayrı dinledim kayınvalidesinin yanına gittik kızla ordan da ayrı dinledim biz arkadaştan daha öteyiz canım .

:/ ay konuyu deştikce ben iki tarafta da çirkinlik görüyorum. Kimse kimseye bayramda seyranda bisey almak zorunda değil . Benim annem kp telefon açıp böyle bisey dese annemi çok fena bozardm (kv yok bende) nisanda hiçbirşey takmadilar istemedim de zaten düğün desek iki tane bilezik taktı babası başka da birşey yok. Talep de etmedim. Ha maddi durumları iyi mi evet iyi ama her zaman şunu söylerim "maddi ya da manevi olarak herkes kendi şerefine yakışanı yapar" Böyle maddi şeyleri araya sokarak zaten kimse mutlu olamaz kusura bakmayın .

çirkin sebepler şu kıza bayramda falan yada normal günde herhangi bi hediye falan almıyolar kızda üzülüp kendi annesine söylemiş annesi de oğlanın kız kardeşini aramış söylemiş kızımı neden üzüyosunuz bi çorap dahi olsanız kızım mutlu olur ama almıyosunuz neden değer vermiyosunuz demiş. oğlanın ablası da annesine söylemiş . güya kız arkadaşım da demiş ki kaynanası düğünde 10 gram bilezik takıcam demiş kız arkadaşım da anne 10 gram takıcagına 2tane 15 gram tak ki takıp çıkarırken ezilmesin demiş çünkü kıza nişanda 10 gram takmışlar kız bir kere takmış ezilmiş oda istememiş . ertesi gün kayınvalidesi kızın evine gitmiş siz çingenesiniz bilezik istiyosunuz falan demiş biiraz aile tartışmış kız dayanamayıp ne diyosun ben yüzüğümü bile kendim aldım demiş . o kaynananın zoruna gitmiş ondan istemiyomuş kızı . hasta numarası yaptı ayıramadı şimdide ne yapmış zarfın içine sahte bilezik köpek maması yırtık pantolon koymuş ve yazı yazmış aç köpekler oğlunuzu alıcaz pis çingeneler gibi . bunu kızın annesi yaptırdı imasıyla söylemiş oğluna .

Kimyager kiz takila takila alinmayan hediyeye ve buzulen 10 gramlik altina mi takilmis?

e sevsin, ama uzaktan.
zamanla sevgisi azalır, azalmazsa da ne yapacak ki,
gerçekten top erkekte şu anda, o ailesine rest çekmediği sürece arkadaşınızın kendisini bu olayların ortasında heba etmesinin faydası kime?

Ilk başta rest çekerler goha . Sonra, kısa bir süre sonra , aile hiç olmadığı kadar kıymetli olur.
Eyvallah , aileye kimse kusmesin zaten. Aileye küsen evlat , karısına daha beterini yapar , eyvallah. Ancak karısını da buna mecbur eder. Baskılar başlar ve sonu kadın elinde çocuğuyla psikolojisi bozulmuş şekilde ya bosanir ya devam eder.

Ilk başta rest çekerler goha . Sonra, kısa bir süre sonra , aile hiç olmadığı kadar kıymetli olur.
Eyvallah , aileye kimse kusmesin zaten. Aileye küsen evlat , karısına daha beterini yapar , eyvallah. Ancak karısını da buna mecbur eder. Baskılar başlar ve sonu kadın elinde çocuğuyla psikolojisi bozulmuş şekilde ya bosanir ya devam eder.

ben de görmedim de hani hayaller hayaller...
insan on yıllık birliktelik böyle şeyler için bitmesin istiyor...
ama dediğin gibi çok zor.

kızın ailesi hep destekçi . ortamda kayınvalidesi seni oğlum sevmiyo gibi rencide edici şeyler söylüyor kızın annesi de bunları duyunca zoruna gidiyo o yüzden öyle söylüyor . zaten kızın ailesi altına yada maddiyata önem veren aile değil oğlana siz mutlu olun biz herşeyi yaparız diyen bi aile ama oğlan gelmiyor kızın yanına sorun orda annesi dolduruyor çocuğu

alınan hediyeler verilen değeri gösterir .
Yahu hediye diyorsunuz adı ustunde. Gidip istemek de ne demek ? Ya da bana hediye almıyorlar diye oturup uzulmek de ne demek ? Ben mi salağım ? Valla kusura bakma canım kp bana hediye almadı diye değersiz biri gibi gormem ben kendimi. Bana kızım evladım diye seslenip karnım aç olunca gidip oradan burdan sevdiğim şeyleri alıyorsa ben değeri burda görürüm. Benim anam gelinlerine her doğum gununde hediyeler aldı da ne oldu yine adı KAYNANA oldu. Evine uğramazlar çocuğu bile kucağına vermezler. O işi gececeksiniz arkadaş alınan hediye değil takınılan tavır değeri gösterir.

kızlar merhaba
size arkadaşımın bir olayını anlatmak istiyorum . düğüne çok az bir süre kala yaklaşık 1.5 ay kala ve herşey hazırken kayınvalide çirkin sebeplerle nişanı bozdu . ve kızı istemediğini söyledi . nişanlısı sürekli sevdiğini söyleyip hiç bi şekilde düzeltme yoluna gidemedi . sizce ne yapmalıyız .

Bir benzerini de ben yaşıyorum herşey nerdeyse hazırken düğüne 1 ay kala kayınvalide yüzünden nişanı bozdum ve nişanlım da beni sevdiğini söylediği halde düzeltmeye uğraşmadı.Bence düzeltmeye hiç uğraşmayın kayınvalideler bayılıyorlar ara bozmaya

Back
X