• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yılın bitişi ...

alınan hediyeler verilen değeri gösterir .

Hediye almamalari bence gelin adayinin istenmediginin belirtisi olabilir ki bence bu istememe durumunun arkasindaki nedenler cok farkli. Ben en cok kizin annesinin cocugun kardesini arayip da bu durumdan sikayet etmesine takildim. Bu cok daha cirkin bir davranis bence.

alınan hediyeler verilen değeri gösterir .
Yanlış, hediyeler değer göstermez, bilezik alınan bir kadın daha değerli, çorap verilen kadın daha az mı değerli oluyor bu durumda, değer sevgi saygıyla biçilir, değeri erkek arkadaşı verecekti, o değer verirse aile zaten saygı duyar, ezemezdi.
Lakin arkadaşınız değil 10 yıllık 100 yıllık ilişkide olsa o adamı da o evliliği de unutsun, bundan sonra evlenselerde yürümez, kendi kendine eziyete gerek yok.

işte tam olarak anlatmak isteiğim bu aslında 4 senedir nişanlısın . zaten orda hediye değil mesele sana bunu aldım diyip kıza vermesinden bahsediyorum ben . yani onu alarak onu düşündüğünü ve svdiğini göstermesine hitaben söylüyorum kız bu olaylarda çok yıprandı ama oğlan bikere bile hastaneye kızı görmek için gelmedi . nişanlıyken gene hastalandı kaynansı arayıp kızım geçmiş olsun demedi . en basidi kızım diye hitaqp etmesi lazım ken gelin diye sesleniyordu Lady Strawberry Lady Strawberry

İki taraf da çok çirkin hareketlerde bulunmuş çok net ! Herkes kendince haklı. İki tarafında hatası var. Çıban başı da kaynana ! Çocuk zaten kendi düşünceleri ile hareket edemeyen birisi. İsterse anasını ikna eder. Ondan da hayır gelmez

Offf berbat bir aile , berbat bir aile hayatı. Sakın yaklaşmayın onlara. Hayatını rezil etmek istiyorsa hiç durmasın koşsun onlara.

Velevki kadın naz etmiş ,istemiş bir şeyler ; erkek ve tarafı erdemli olmalı nazikçe ret etmeli edecekse , imkanı yoksa .

Terbiyesizlik bu. Böyle bir anneyle hayat gitmez. Ve inanın böyle bir kültürde yaşamış erkek eni sonu kendini belli eder.

Dönün bakın etrafınıza.

Eşinin ailesinden çeken kişilere gidin bir sorun : Şimdi evlenirseniz , koca mi seversiniz yoksa ilk önce aile mi ?

Yüzde yüzü önce aile der.

işte tam olarak anlatmak isteiğim bu aslında 4 senedir nişanlısın . zaten orda hediye değil mesele sana bunu aldım diyip kıza vermesinden bahsediyorum ben . yani onu alarak onu düşündüğünü ve svdiğini göstermesine hitaben söylüyorum kız bu olaylarda çok yıprandı ama oğlan bikere bile hastaneye kızı görmek için gelmedi . nişanlıyken gene hastalandı kaynansı arayıp kızım geçmiş olsun demedi . en basidi kızım diye hitaqp etmesi lazım ken gelin diye sesleniyordu Lady Strawberry Lady Strawberry

Ee o çok sevgili arkadaşınız psikolojisi bozulmusken nedir derdi ?.

Aklı da mi yok

Yahu hediye diyorsunuz adı ustunde. Gidip istemek de ne demek ? Ya da bana hediye almıyorlar diye oturup uzulmek de ne demek ? Ben mi salağım ? Valla kusura bakma canım kp bana hediye almadı diye değersiz biri gibi gormem ben kendimi. Bana kızım evladım diye seslenip karnım aç olunca gidip oradan burdan sevdiğim şeyleri alıyorsa ben değeri burda görürüm. Benim anam gelinlerine her doğum gununde hediyeler aldı da ne oldu yine adı KAYNANA oldu. Evine uğramazlar çocuğu bile kucağına vermezler. O işi gececeksiniz arkadaş alınan hediye değil takınılan tavır değeri gösterir.
kıza bu şekilde davranmadılar işte canımmm. takınılan tavırda hoş değil hep kızı küçümsüyor

Canım bak düşünsene hediyeler alıyor herşeyi önüne seriyor ve bunu da başına kakıyor bu mu sence doğru tavır yoksa hiç hediye almayışı mi ? Ben kix haksız demiyorum sadece bana hediye almıyorlar deyip üzülüp sonra annesinin kalkp karşı tarafı arayıp paylaması çok çirkin. Almayan almaz yahu ben sevdiğim adama bakarım. Kaynana da evlerden ırak zaten ona diyecek laf yok.

Tekrar söylüyorum bu adamdan eş olmaz, arkadaşınızı sevmemiş, 10 yıllık alışkanlıktan ibaretmiş birliktelikleri, oğlunun istemediğini annesi niye istesin, sorun kayınvalide değil eş adayı, bunun farkına varsın artık arkadaşınız.

Hediye almamalari bence gelin adayinin istenmediginin belirtisi olabilir ki bence bu istememe durumunun arkasindaki nedenler cok farkli. Ben en cok kizin annesinin cocugun kardesini arayip da bu durumdan sikayet etmesine takildim. Bu cok daha cirkin bir davranis bence.
kayınvalidesi hasta diye hasta diye oğlanın ablasını aramış bunda tuhaf bi durum yok

kıza bu şekilde davranmadılar işte canımmm. takınılan tavırda hoş değil hep kızı küçümsüyor
E madem 4 yıldır nişanlı 10 yıldır birliktelikte yeni mi gördü yüzlerini de şimdi bitiyor bu ilişki? Mazoşist mi senin arkadaşn neden kendine bunu yapıyor ?Ayrıca nisan dönemi neden bu kdr uzun bırakılmış ?

çünkü çocuk askere gitti ve annesi bekleyin bekleyin dedi onlarda bekledi
Çocuk ana ağzına baktığı sürece sittin sene zaten evlenemez. Balık baştan kokmuş, sizin hatun da gözü kör olmuş görmemiş demekki gerçekleri. Anası babası da biraz alttan alınca buyur işte sonuç bu !

Benim aklima yatmiyor, kusura bakmayin. Sizin dunyalar epey farkli o zaman.
kızın annesinin amacı hediye olsaydı . ailesine durumunuz yok diyosanız düğünü yaparken biz birçok şeyi yaparken yardımcı olalım yeterki çocuklar mutlu olsun diye bi teklifte buluımazdı( ki durumları çok iyi )

Back
X