• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yılın bitişi ...

kızın annesinin amacı hediye olsaydı . ailesine durumunuz yok diyosanız düğünü yaparken biz birçok şeyi yaparken yardımcı olalım yeterki çocuklar mutlu olsun diye bi teklifte buluımazdı( ki durumları çok iyi )
Madem dert etmiyor ne diye kıza hediye almadılar diye karşı tarafı arıyor ?

canım almadılar diye değil kızıma değer vermiyosunuz diye arıyo ve bi çorap dahi alsanız kızım mutlu olur sizin sevdğinizi değer verdiğinizi de görürüz imasıyla arıyo .

Kaynana : Oğluna aşık ,şirret , kurnaz
Erkek : Anasına aşık kuzu , beceriksiz
Kız : Oğlana aşık kör ,basiretsiz
Kız Anası : Fevri hareket eden düşüncesiz

Bu olaylar üzerine sağlıklı bir evlilik olmaz.
Her iki tarafında hataları var.
Ama asıl mesele oğlan ile annesi arasındaki aşırı sevgi.

Kızın nişan atıldı kurtuldum diye zil takıp oynaması lazım.
Çünkü mutsuz olacağı bir evlilik vardı önünde.

Kız için kötü bir olay gibi gözükebilir ama ileride iyi ki böyle olmuş diyecek.

Olay aslında çok basit, etrafındaki insanları görünce yada evlenilecekleri kız özenmiştir anneside konuşma gereğinde bulunmuş ki kötü bişey denmemiş sadece biraz ilgili olun demiş bende çocugumun üzüldüğünü görsem bende uygun bi dille söylerdim böyle önemli olan zaten yapılanların maddi boyutu değil ufak bişeyde bile mutlu olacağını dile getirmiş. Onca sene nişanlısınız ve karşınızdaki kişinin sizi önemsememesi çok acı bi durum, neyse her şerde bi hayır var demişler o saygısız kayınvalideden kurtulmuş

Olay aslında çok basit, etrafındaki insanları görünce yada evlenilecekleri kız özenmiştir anneside konuşma gereğinde bulunmuş ki kötü bişey denmemiş sadece biraz ilgili olun demiş bende çocugumun üzüldüğünü görsem bende uygun bi dille söylerdim böyle önemli olan zaten yapılanların maddi boyutu değil ufak bişeyde bile mutlu olacağını dile getirmiş. Onca sene nişanlısınız ve karşınızdaki kişinin sizi önemsememesi çok acı bi durum, neyse her şerde bi hayır var demişler o saygısız kayınvalideden kurtulmuş
aynen öylee

Canim bn sozlendm iki haafta sonra cirkin cirkin seyler soylendi.
Esimin tarafi inaandi tamam bu is bitti falan dediler.
Bnde artik ayrilalim dedm
Sonc ? Kacirdi kolumdan ceke ceke ben seni birakmam dedi.
Bence seven sevdigine kiyamaz her saniye ayri durmak ona azap olur .
Kaldiki arkadasnz tam evlilige yakindik diye bile dusunuyo herkes dusunur dusundukce uzulur
Nebilm bir erkek istese cook seyi basarir. Sadce dik durarak bile.

çünkü ilk defa böyle bi durumla karşılaşıyo . önceden böyle değildi oğlan son 2 hafta da bu olaylardan sonra çok değişti çünkü biribirlerine çok değer veriyolardı

çünkü ilk defa böyle bi durumla karşılaşıyo . önceden böyle değildi oğlan son 2 hafta da bu olaylardan sonra çok değişti çünkü biribirlerine çok değer veriyolardı

Demek ki vermiyorlarmış
Demek ki hepsi yalanmış, gösterişmiş.

Sadece nikahlanmış olmak sevmek demek değildir
Sevgi ispat ister.

Aynı şekilde kan bağı taşıyor olmak da sevgi için yeterli değildir.
"Ben senin annenim, ben seni tabi ki severim" demekle çocuk sevilmez.

Sevdiğin kişinin sevdiği şeyleri bilerek, onu dinleyerek, "o bunu çok sever" diye düşünüp emek verilerek gösterilir.

Sevgi, hiç anlamasan da örümcek adamın güçlerini dakikalarca dinlemektir.

"Seviyorum" demek büyük bir iddiadır ve kesinlikle ispat gerektirir.

Seviyorum elimden bir şey gelmiyor lafları boş iş isterse bir çok şeyi yoluna koyabilir seviyorum demekle işler çözülmüyor icraate dökmediyse en doğru karar verilmiş:işsiz:

Back
X