Neden ayrildiniz pekiyazicak soyluyebilcek neyim var bilmiyorum. Soktayim bir kac saat once icimden parca canimdan can gitti. oldum gibi bisey oldu ama nefes aliyorum. Ben cokk sevdim cok emek verdim dugunume 10gun vardi. Bugunleri tammm 10 yil bekledim, gelinligimi severek aldim, yuzugumu can atarak takdim. Harika bir teklifden sonra aklim hayalim giderek evettt dedim... Ben 1 gunumu degl 1 ayimi degil 10 yilimi verdm sacimin teline kadar o kokuyordum. sokundamiyim bekliyormuydum bilmiyorum... Tek bildigim insan olan yerlerim aciyorrr...!!
10 yil az bir zaman degil . Düğüne 10 gün kala bitmesi icin cok cok cok buyuk sorunlarinin olmasi lazim . 10 yildir yurutup 10 gun kala bitirebilme zorunlulugunun nedenini merak ettim dogrusu ustelik bu kadar da sever iken . Ama her şerde bir hayır var derler . Allaha sığın bol bol dua et olacagi varsa tekrar bir araya gelirsiniz elbet . Hayirlisi olsun dilerim .yazicak soyluyebilcek neyim var bilmiyorum. Soktayim bir kac saat once icimden parca canimdan can gitti. oldum gibi bisey oldu ama nefes aliyorum. Ben cokk sevdim cok emek verdim dugunume 10gun vardi. Bugunleri tammm 10 yil bekledim, gelinligimi severek aldim, yuzugumu can atarak takdim. Harika bir teklifden sonra aklim hayalim giderek evettt dedim... Ben 1 gunumu degl 1 ayimi degil 10 yilimi verdm sacimin teline kadar o kokuyordum. sokundamiyim bekliyormuydum bilmiyorum... Tek bildigim insan olan yerlerim aciyorrr...!!
Slm arkadaşlr...eşim benim alevi oldugumu düşünüyo çirkin suçlamaları var.aile içinde cinsellik yaptgımı söylüyo ne yapayım 8 aydr annemdeyşmyazicak soyluyebilcek neyim var bilmiyorum. Soktayim bir kac saat once icimden parca canimdan can gitti. oldum gibi bisey oldu ama nefes aliyorum. Ben cokk sevdim cok emek verdim dugunume 10gun vardi. Bugunleri tammm 10 yil bekledim, gelinligimi severek aldim, yuzugumu can atarak takdim. Harika bir teklifden sonra aklim hayalim giderek evettt dedim... Ben 1 gunumu degl 1 ayimi degil 10 yilimi verdm sacimin teline kadar o kokuyordum. sokundamiyim bekliyormuydum bilmiyorum... Tek bildigim insan olan yerlerim aciyorrr...!!
Arkadasim siz ayri bir konu acinSlm arkadaşlr...eşim benim alevi oldugumu düşünüyo çirkin suçlamaları var.aile içinde cinsellik yaptgımı söylüyo ne yapayım 8 aydr annemdeyşm
Slm arkadaşlr...eşim benim alevi oldugumu düşünüyo çirkin suçlamaları var.aile içinde cinsellik yaptgımı söylüyo ne yapayım 8 aydr annemdeyşm
Slm arkadaşlr...eşim benim alevi oldugumu düşünüyo çirkin suçlamaları var.aile içinde cinsellik yaptgımı söylüyo ne yapayım 8 aydr annemdeyşm
Mrb bayanlar, konu basligimi nasil yazicagmi bilmedim neyle basliycagimida bilemiyorum aslinda. Onceden bicok sey okumusken suan kendi derdimi yazmaya nasil basliyacagimi bilmiyorum. Hayattan en nefret ettigim duygu CARESIZLIK. Birde sabah uyaninca eksik gibi hisedilmek. neyse daha once acdgm basliklardada nisanli oldugumu soylemisdim. nisanlanmadan once cokkkkk uzun yillar beraberligimz oldu. bir yilyazicak soyluyebilcek neyim var bilmiyorum. Soktayim bir kac saat once icimden parca canimdan can gitti. oldum gibi bisey oldu ama nefes aliyorum. Ben cokk sevdim cok emek verdim dugunume 10gun vardi. Bugunleri tammm 10 yil bekledim, gelinligimi severek aldim, yuzugumu can atarak takdim. Harika bir teklifden sonra aklim hayalim giderek evettt dedim... Ben 1 gunumu degl 1 ayimi degil 10 yilimi verdm sacimin teline kadar o kokuyordum. sokundamiyim bekliyormuydum bilmiyorum... Tek bildigim insan olan yerlerim aciyorrr...!!
Nasıl canının yandıgını tahmın edebılıyorumyazicak soyluyebilcek neyim var bilmiyorum. Soktayim bir kac saat once icimden parca canimdan can gitti. oldum gibi bisey oldu ama nefes aliyorum. Ben cokk sevdim cok emek verdim dugunume 10gun vardi. Bugunleri tammm 10 yil bekledim, gelinligimi severek aldim, yuzugumu can atarak takdim. Harika bir teklifden sonra aklim hayalim giderek evettt dedim... Ben 1 gunumu degl 1 ayimi degil 10 yilimi verdm sacimin teline kadar o kokuyordum. sokundamiyim bekliyormuydum bilmiyorum... Tek bildigim insan olan yerlerim aciyorrr...!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?